Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
27. 9. 2012,
13.12

Osveženo pred

8 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

rekreacija Kamnik

Četrtek, 27. 9. 2012, 13.12

8 let, 1 mesec

Najboljših 32 se bo "poslovilo" v Kamniku

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Po premiernem državnem prvenstvu za rekreativce se počasi zaključuje tudi Rekreativni tour, konec tedna bo 32 najboljših rekreativcev loparje prekrižalo na zaključnem mastersu v Kamniku.

Rekreativni teniški igralci so imeli letos kar nekaj priložnosti, da pokažejo svoje veščine na turnirjih in celo na prvem državnem prvenstvu za rekreativce. Sedaj sledi še finalno dejanje, na katerem se bo predstavilo 32 najboljših z jakostne lestvice rekreativcev. Finalni masters bo, tako kot uvod v rekreativni teniški tour, gostil Kamnik, kjer se bo 32-ica predstavila med soboto, 29. septembrom, in ponedeljkom, 1. oktobrom. Takrat bodo na teniška igrišča stopili pravi rekreativci in dekleta, ki se bodo potegovali za naslov najboljših rekreativcev in nagradni sklad v skupni vrednosti 1000 evrov.

Trenutno vrh teniške lestvice pravih rekreativcev tako v moški kot v ženski konkurenci krojita dva tenisača. Pri moških prevladuje Kamničan Aleš Maček, ki je z zmagami na vseh treh postajah teniškega toura (Kamnik, Velenje, Ljubljana) zbral 2460 točk in tako kraljuje na vrhu lestvice, kjer ga ne more dohiteti nihče več. Drugo mesto s 1125 točkami zaseda Tone Komar, najboljšo trojico zaključuje Damjan Kropivšek. Tudi pri dekletih je prvo mesto oddano, saj si je serijska zmagovala Lea Sunarič priigrala neulovljivo prednost. Žalčanka pred drugo uvrščeno Karmen Kristan vodi za več kot 500 točk, tretje mesto pa trenutno pripada Damjani Damiš.

Po prihajajočem vikendu, ki bo postregel z dvoboji najboljših pravih rekreativcev, bo med 6. in 8. Oktobrom sledil še drugi del zaključnega mastersa, na katerem bodo možnost igranja dobili najboljši nekdanji igralci in tenisači, ki zasedajo mesta med 32 in 64. Med nekdanjimi igralci prvo mesto še ni oddano, saj ima vodilni Miha Pohar le 80 točk prednosti pred najbližjim zasledovalcem Miranom Stefanovičem.

Ne spreglejte