Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
3. 5. 2022,
7.01

Osveženo pred

2 leti

Oglasno sporočilo

Natisni članek

zvočniki brezžične slušalke Philips Wings for Life Run PR članek

Torek, 3. 5. 2022, 7.01

2 leti

Philips Avdio 8. maja vabi na dobrodelni tek Wings for Life World Run

Oglasno sporočilo

Pripravite športne copate in tecite za tiste, ki ne morejo, ter prispevajte h ključnim raziskavam poškodb hrbtenjače. Philips Avdio se pridružuje dobrodelnemu teku Wings for Life World Run, ki poteka hkrati širom sveta, tudi v Sloveniji, 8. maja 2022. Wings for Life je neprofitna fundacija, ki podpira raziskovalne projekte in klinične študije po vsem svetu s ciljem iskanja zdravila za poškodbe hrbtenjače. Prireditev poteka vsako leto, od leta 2014 dalje, z več sto tisoč udeleženci, ki na ta dan tečejo povsod po svetu.

Foto: TP Vision | Foto: Foto: TP Vision

Da bi spodbudili športno udeležbo na tem edinstvenem svetovnem dogodku, bo vsak kupec športnih slušalk ali prenosnih zvočnikov Philips prejel kodo za prijavo v aplikacijo Wings for Life, ki velja kot štartnina za tek. Stroške štartnine bo torej pokrilo podjetje TP Vision, pri čemer bo 100 % izkupička namenjenega raziskavam hrbtenjače. Vsak kupec bo tako dobil priložnost udeležbe na teku in z udeležbo postal tudi donator dogodka.

Dogodek je organiziran res edinstveno. Tek je namreč usklajen z aplikacijo Wings for Life World Run, ki omogoča, da tekači izberejo traso teka po svoji želji ter tako sodelujejo praktično od kjerkoli. Vsi udeleženci po vsem svetu, tako tekači kot tisti na invalidskih vozičkih, startajo ob natanko istem času, v Sloveniji ob 13. uri. Ni pomembno, ali ste poklicni športnik, ljubiteljski tekač ali popolni začetnik. Ciljne črte ni, saj je dinamična. Namesto fiksne ciljne črte 30 minut po startu na traso zapelje zasledovalno vozilo in prične "loviti" tekače in udeležence na invalidskih vozičkih, enega za drugim. Za tistega, ki ga vozilo ujame, je tek zaključen, vsakemu pa se izmeri pretečena razdalja.

Ob nakupu Philipsovih športnih slušalk ali prenosnih zvočnikov vašo startnino, ta znaša 15 €, plača Philips Avdio. Slušalke med tem tekaškim dogodkom igrajo ključno vlogo, saj bodo tekači poslušali zvočno spremljavo, ki jih bo vodila pred, med in po teku. Tekači se lahko odločijo tudi za predvajanje glasbe v aplikaciji Wings for Life World Run, glasovni ukazi pa se bodo predvajali, ko bodo potrebni.

Prav razvoju športnih slušalk so pri oddelku Philips Avdio namenili posebno pozornost. V tesnem sodelovanju s kolesarsko ekipo Jumbo-Visma so razvili svojo športno serijo GO z namenom večjega užitka pri aktivnem življenjskem slogu in športni vadbi. Letos pa so jo oplemenitili še z novimi prenosnimi zvočniki Bluetooth TAS4807 in TAS7807. V nadaljevanju predstavljamo specifikacije izdelkov, ob nakupu katerih prejmete kodo za prijavo v aplikacijo Wings for Life, ki velja kot štartnina za tek.

Resnično brezžični ušesni čepki Philips TAA7306 so prava izbira za tiste, ki si želijo resnično brezžičnih slušalk z dodatnimi funkcijami.

Gre za slušalke z odlično pasivno protihrupno izolacijo, zaradi katere se zvok iz okolice praktično izniči. Prav tako imajo slušalke vgrajen merilec srčnega utripa, zaradi katerega so športne aktivnosti zdaj varnejše kot kadarkoli prej. Prav tako se slušalke ponašajo z mogočnimi basi, zaradi katerih bo poslušanje glasbe popolnoma nova izkušnja.

Zaradi načina zaznavanja zvoka iz okolice (Awareness mode) pa je uporaba slušalk varna tudi med športno aktivnostjo na prostem. Tudi sam etui, v katerega pospravimo slušalke, ima posebno funkcijo UV-čiščenja, kar pomeni dodatno varnost in higieno za uporabnika. Same slušalke so zasnovane tako, da so vodotesne (do globine 1 metra, v času 30 minut) in so odporne na prah in potenje.

Prav tako pa slušalke nudijo šest ur avtonomije predvajanja z enim polnjenjem in 18 ur avtonomije ob polni napolnitvi v etuiju. Zraven slušalk so priloženi še trije čepki v različnih barvah in tri snemljive ušesne zanke, ki skrbijo za udobje in popolno prileganje uporabniku. Združljive pa so tudi s tehnologijo glasovnega upravljanja, Google Assistant in Siri.  

Foto: TP Vision | Foto: Foto: TP Vision

Obušesne kostno prevodne slušalke Philips TAA6606 ponujajo drugačen način poslušanja. Za razliko od tradicionalnih slušalk brezžični model A6606 prenaša zvočne vibracije v uho prek uporabnikovih ličnic, kar vam omogoča, da uživate v glasbi, medtem ko vaša ušesa slišijo zvoke iz ozadja, zlasti v prometnih okoljih ali na primer med tekom ob prometu.

A6606 so zasnovane tako, da se popolnoma prilegajo kolesarski čeladi, kot dodatno varnostno funkcijo pa slušalke vključujejo visoko vidljivo LED lučko, ki jo lahko upravljate tudi prek aplikacije za slušalke Philips.

Pričakujte devet ur predvajanja z enim polnjenjem, 15 minut polnjenja za eno uro predvajanja in polno polnjenje v dveh urah. Lahka (vendar ojačana s titanom) zasnova vratnega pasu dopolnjuje elegantno estetiko, ki se ponaša tudi z zaščito za vodo, znoj in prah IP67. Dodana je tudi torbica za enostavno shranjevanje in dva vgrajena mikrofona za sprejemanje klicev.

Foto: TP Vision | Foto: Foto: TP Vision

Nova Bluetooth zvočnika Philips TAS4807 in TAS7807, slednjega smo preizkusili tudi sami, sta oblikovana po enaki filozofiji kot športne slušalke Philips, saj nudita robustnost in vodoodpornost, sta udobna, enostavno prenosljiva ter zagotavljata odličen zvok tako doma kot zunaj. Še posebej prav vam bosta prišla, ko se boste pripravljali na tek. Tako zunaj kot v zaprtih prostorih. Zasnovana sta namreč tako, da ju lahko vzamete kamorkoli – odporna sta na prah in vodo – in ju je mogoče uporabljati v vseh pogojih. Robustna dvoslojna gumijasta prevleka je na voljo v črno-rdeči ali belo-rumeni elegantni barvni kombinaciji s sivimi poudarki in integrirano snemljivo vrvico.

Foto: TP Vision | Foto: Foto: TP Vision

Glede na svojo kompaktno velikost – 10,4 x 10,4 x 28 cm – ponuja Philips TAS7807 močan, visokokakovosten zvok. To omogoča vključitev dveh 20-milimetrskih visokotonskih zvočnikov z dvema 70-milimetrskima srednjima/basovskima nizkotoncema in pasivnim radiatorjem, ki zagotavlja tako globoke base kot tudi jasne srednje in visoke zvoke.

Jakost zvočnika je impresivnih 40 vatov z igranjem do 24 ur. TAS7807 lahko uporabite tudi za polnjenje drugih naprav, saj deluje tudi kot napajalnik s 5.000 mAh.

Tako Philips TAS7807 kot TAS4807 ponujata preprosto večtočkovno povezavo Bluetooth 5.2 z več napravami in preproste prostoročne klice s funkcijo pritisni in govori tudi aktivacijo glasovnega pomočnika.

Poleg tega, da sta robustna, zmogljiva in prenosljiva, je nova zvočnika mogoče združiti tudi s kompletom katerihkoli drugih zvočnikov, ki ponujajo še močnejši, stereo zvok, ki kar kliče po zabavi.

Kako sodelovati na teku Wings for Life Run?

Ob nakupu izbranega izdelka Philips Avdio (pomembno je, da shranite račun) lahko kupci svoj izdelek registrirajo na spletni strani www.go-wings-promotion.com in prejmejo edinstveni digitalni bon s kodo. Nato prenesite aplikacijo Wings for Life Run in aktivirajte svojo kodo ter tecite za tiste, ki tega ne morejo!

Za več informacij o ustreznih izdelkih in o tem, kako lahko pridobite svoj brezplačni kupon, pa obiščite spletno stran www.philips.com/wings-for-life-world-run.

Naročnik oglasnega sporočila je ELTUS PLUS D.O.O.

Ne spreglejte