Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
17. 9. 2013,
8.44

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Torek, 17. 9. 2013, 8.44

6 let, 7 mesecev

Splošna pravila in pogoji natečaja Planet izzivov

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Na mediju Planet Siol.net (www.siol.net) bodo od 17. 9. 2013 do 29. 9. 2013 objavljene vse informacije o natečaju Planet izzivov.

TSmedia, d. o. o., z namenom pridobivanja tekmovalcev za projekt Planet izzivov na Planet Siol.net (www.siol.net) organizira natečaj. V natečaju lahko sodelujete prek medija Planet Siol.net (www.siol.net), in sicer v času od 17. 9. 2013 do vključno 29. 9. 2013. S temi pravili in pogoji TSmedia, d. o. o., določa tudi pravice, obveznosti in pogoje za sodelovanje v natečaju.

1. Definicije Ponudnik poti je podjetje TSmedia, d. o. o., prek katerega poteka dostop do natečaja. Uporabnik storitve ponudnika poti uporablja v skladu s pravili in pogoji ponudnika poti. Ponudnik poti zagotavlja pot za prenos podatkov in je odgovoren za delovanje, organizacijo in izvajanje natečaja.

Medij Planet Siol.net (www.siol.net) je medij, dostopen prek svetovnega spleta in v lasti izdajatelja – TSmedia, d. o. o. Organizator natečaja je TSmedia, d. o. o., Cigaletova 15, 1000 Ljubljana.

Uporabnik je lahko vsaka fizična ali pravna oseba, ki lahko dostopa do spletnega naslova http://www.siol.net ter se s sodelovanjem v natečaju strinja s tem, da se njegovo ime, priimek, naslov, e-naslov in preostali podatki uporabijo za potrebe izvajanja natečaja.

Vsi izbrani v natečaju soglašajo, da se njihovi podatki (ime, priimek) objavijo na spletni strani www.najdi.si/www.siol.net in da so seznanjeni s pravili in pogoji projekta Planet izzivov. Poleg tega se izbrani kandidati zavezujejo, da bodo aktivno sodelovali v predvidenih aktivnostih v sklopu projekta Planet izzivov (promocijsko fotografiranje, videopredstavitev, opravljanje predvidenih izzivov in preostale aktivnosti, povezane s projektom). Podrobne informacije o poteku in izvedbi projekta bodo izbrani tekmovalci dobili ob razglasitvi.

2. Pravila, pogoji in cene V natečaju lahko sodelujejo vsi uporabniki, ki bodo v času trajanja natečaja na e-naslov trendi@tsmedia.si poslali vse zahtevane podatke. V natečaju lahko sodelujejo polnoletne osebe, ki so državljani Republike Slovenije. Natečaj poteka na ozemlju Republike Slovenije.

3. Sodelovanje v natečaju V natečaju ni dovoljeno sodelovati zaposlenim v podjetju TSmedia, d. o. o., ter njihovim ožjim družinskim članom, uporabnikom družinskih bonusov zaposlenih v TSmedia, d. o. o., in drugim osebam, ki so vključene v organizacijo natečaja.

4. Izbira kandidatov Za izvedbo natečaja in nadzor nad njegovim potekom ter izbiro tekmovalcev skrbi komisija v sestavi treh članov, ki so predstavniki organizatorja. Razglasitev štirih tekmovalcev bo 30. 9. v prostorih podjetja TSmedia, d. o. o., Cigaletova 15, 1000 Ljubljana.

Komisija bo izbrala štiri kandidate, ki bodo aktivno sodelovali v projektu Planet izzivov. Izbrani kandidati bodo deležni pravega zvezdniškega fotografiranja, strokovnjaki jim bodo svetovali glede njihovega življenjskega sloga, družili se bodo z našima VIP-ambasadorjema, njihov trud pa bomo na koncu nagradili z bogatim paketom presenečenja. Izbrani tekmovalci bodo obveščeni po pošti, e-pošti oziroma po telefonu, najpozneje v osmih dneh po žrebanju, seznam izbranih tekmovalcev pa bo objavljen tudi na www.siol.net. Nagrajenec se mora na obvestilo odzvati v roku, navedenem v pošti, e-pošti oziroma po telefonu. V primeru, da se v tem roku ne odzove, izgubi pravico do sodelovanja. Izbrani tekmovalec se strinja s tem, da se njegovo ime in priimek objavita na www.siol.net.

Organizator natečaja si pridržuje pravico, da tekmovalca izključi iz natečaja, če: • se pojavi dvom o istovetnosti podatkov, • tekmovalec ne upošteva urnika in obveznosti, povezanih s projektom Planet izzivov.

6. Drugo Za vsa vprašanja, ki se lahko pojavijo v zvezi z natečajem in niso urejena s temi navodili, daje ustrezna tolmačenja komisija. Vse odločitve komisije so dokončne in nanje ni mogoča pritožba. Organizator natečaja hrani dokumentacijo v zvezi z organizacijo in izvedbo natečaja na naslednji način: • vse podatke tekmovalcev, vključno z njihovo davčno številko, hrani na ustrezen način še eno leto oziroma v skladu z zakonom o dohodnini, • ime nagrajenca ne bo uporabljeno v nikakršne druge namene. Po poteku zgoraj navedenih rokov organizator podatke v elektronski obliki ustrezno trajno izbriše. Organizator natečaja se obvezuje, da bo skrbno varoval podatke uporabnikov ter jih bo uporabljal izključno za potrebe storitve. Osebne podatke uporabnikov bo varoval v skladu z zakonom o varstvu podatkov.

7. Odgovornost in reklamacije Organizator natečaja ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi jo utrpel sodelujoči, ki bi se zgodila zaradi tehničnih težav pri operaterju omrežja ali na omrežjih pogodbenih partnerjev organizatorja oziroma zaradi napak pri internetnih povezavah. Organizator natečaja in ponudnik poti nista odgovorna za nepravilno delovanje storitve, ki je posledica napačne uporabe in neznanja uporabnika.

Vsem sodelujočim v natečaju sta zagotovljeni podpora in pomoč na elektronskem naslovu trendi@tsmedia.si.

8. Končne določbe Organizator natečaja lahko spreminja pogoje sodelovanja v natečaju. Hkrati se zavezuje, da bo na primeren način in na primernem mestu uporabnike obvestil o vsakršni spremembi oziroma dopolnitvi pravil.

Ta pravila veljajo od dneva sprejetja dalje. V času trajanja natečaja so pravila udeležencem na vpogled na www.siol.net.

Ne spreglejte