Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
14. 8. 2013,
12.05

Osveženo pred

8 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Simon Razgor Maribor

Sreda, 14. 8. 2013, 12.05

8 let, 1 mesec

Kljub drugim ponudbam je zvest Mariboru

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
"Tukaj sem zadovoljen. Nič mi ne manjka," pravi 27-letni Simon Razgor. Za kapetana mariborskih rokometašev bo prihodnja sezona že sedma v vijoličastem dresu.

Ekipa Maribora se je skozi leta precej spreminjala. Igralci so prihajali, odhajali … A ne Simon Razgor. Starejši brat "pivovarja" Davida - oba igrata na položaju levega krila – bo že sedmo sezono zapored nastopal za Maribor. Pred tem se je kalil v Celju. "Letos smo ekipo dodobra spremenili, a njeno jedro vseeno ostaja. Spremembe bodo vidne predvsem v obrambi, v napadu ne toliko. Sezono pričakujem napolnjen z optimizmom. Do začetka prvenstva imamo dovolj časa, da se povsem uigramo," pravi kapetan in četrti najstarejši v ekipi Maribora. Le Aljoša Štefanič, Gregor Čudić in Jure Vran so izkušenejši.

Četudi bo mariborski dres nosil že sedmo sezono, to ne pomeni, da vmes ni imel drugih ponudb. "Seveda so bile," je dejal in nadaljeval: "Splet okoliščin je pač nanesel, da sem ostal tukaj. Sem zadovoljen. Maribor je zdravo okolje. Dobro treniramo in iz leta v leto napredujemo. Mislim, da še ni bilo sezone, v kateri bi nazadovali. Vedno gremo stopnico višje. Upam, da bo tudi v tej sezoni tako."

Zaradi Kopra, ki je doživel sila neprijetno usodo, se zdi, da bo boj za najboljšega v Sloveniji potekal na relaciji Celje-Velenje-Maribor. "Vedno se zadovoljim le z najboljšim. Realno spadamo na tretje mesto, a to ne pomeni, da se bomo predali. V tekme s Celjem in Gorenjem bomo šli s še večjo energijo in motivacijo. Moramo biti tudi pazljivi in ne izgubljati tekem, ki jih ne bi smeli. V preteklosti smo se že dostikrat opekli." Lahko stopničko višje napravijo tudi v Evropi? Lanska sezona v pokalu EHF je namreč mejila na sanjsko … "Težko jo bomo presegli. Kljub temu verjamem, da je mogoče. V Evropi potrebuješ tudi nekaj sreče. Bomo videli … Izkušnje in samozavest imamo," se je nasmehnil Razgor, ki ga z ekipo do konca priprav čaka še kar nekaj pripravljalnih tekem. Do zdaj so za njimi štiri. Zmagi nad Aixom in Ormožem ter poraza proti Vardarju ter Constanci.

Ne spreglejte