NATISNI PISAVA

Žreb 1/32 finala pokala Slovenije

Trojica prvoligašev že na uvodu

Avtor: Maja Mastnak

Ljubljana - Že 5. septembra bodo na sporedu prve tekme pokala Slovenije za moške. Po žrebu na sedežu Rokometne zveze Slovenije tekme čakajo tudi tri prvoligaške ekipe.

Pin It

V 32-finala pokala Slovenije bo na sporedu šest tekem. Igra se na eno tekmo, na izpadanje. Žreb je določil pare, ki se bodo za 1/16 finala borili 5. septembra v kraju prvo napisane ekipe. V 1/16 finala se direktno uvrsti 26 moštev, ki niso bila izžrebana v 1/32
finala in šest zmagovalcev iz 1/32 finala. Že na uvodu čakajo obračuni tri prvoligaške ekipe – Krško, Sevnica in Krka. Naslov branijo rokometaši Celja PL, ki so v prvem krogu prosti.

V tekmovalni sezoni 2012/13 bo v slovenskem pokalnem tekmovanju v moški konkurenci nastopilo 38 moštev. Prvi krog tekmovanja bo na sporedu v sredo, 5. septembra 2012 (1/32-finala), zaključni turnir najboljših štirih klubov pa 2. in 3. marca 2013.

Žreb 1/32 finala pokala Slovenije:

Pomurje - Krško
Dol TKI Hrastnik - Sevnica
Herz Šmartno – Damahaus Cerklje
Col – Moškanjci - Gorišnica
Alples Železniki - Krka
Loka 2012 – Arcont Radgona

Klubi v pokalu Slovenije 2012/13:

Za nastop v pokalu Slovenije v prihajajoči sezoni se je prijavilo 38 članskih moštev. To so: Gorenje Velenje, Celje Pivovarna Laško, Cimos Koper, Trimo Trebnje, Maribor Branik, Krško, Krka, Ribnica Riko hiše, Jeruzalem Ormož, Istrabenz plini Izola, SVIŠ Pekarna Grosuplje, Sevnica, Herz Šmartno, Velika Nedelja Carrera Optyl, Slovan, Dol TKI Hrastnik, Grosuplje, Grča Kočevje, Damahaus Cerklje, Dobova, Slovenj Gradec 2011, Moškanjci-Gorišnica, Mokerc-Ig, Škofljica Pekarna Pečjak, Alples Železniki, Črnomelj, Drava Ptuj, Radeče-MIK Celje, Brežice, Arcont Radgona, Col, Pomurje, Mitol Sežana, Rudar, Nova Gorica, Loka 2012, Ajdovščina, Radovljica.

Ob branilcih naslova še 37 klubov

Rokometna sezona se nezadržno bliža. Uvod bo superpokal za moške 1. septembra, že 5. pa bodo na sporedu prve tekme pokala. Naslov branijo rokometaši Celja PL.

Sevnica mesto prvega spopada

Tekmovalna sezona se nezadržno bliža, njen začetek v slovenskem rokometnem prostoru bo 1. septembra, ko si bosta nasproti stala prvak Slovenije in pokalni prvak. Kdo bo začel bolje?

Že drugi krog prinaša derbi

V prostorih Rokometne zveze Slovenije so opravili žreb za prihodnjo sezono slovenskega prvenstva za moške. Sistem tekmovanja ostaja nespremenjen, prvi derbi pa se obeta že v drugem krogu.

Foto: Vid Ponikvar
Komentarje prikazujemo 7 dni po objavi članka. Po tem času komentarjev ne prikazujemo več.
Anketa

Kdo vas je najbolj navdušil v 6. tednu?

Konec s trdo kožo na nogah!

S pomočjo balzama Cornea. Ekskluzivna promocijska ponudba in akcija do 15.2.2016.

Tecos, plastika

Zmanjšajte stroške, poskrbite za zanesljivo delovanje orodij ter estetsko in dimenzijsko ustrezne izdelke!

Želite pridobiti nova znanja?

Takšna, ki bodo uporabna pri gradnji uspešne kariere? Pridite na informativne dneve Biotehniške fakultete!

oglasno sporočilo