Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
22. 12. 2009,
15.26

Osveženo pred

6 let, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Torek, 22. 12. 2009, 15.26

6 let, 8 mesecev

Navodila, pravila in pogoji za nagradni natečaj predlagajte vzdevek za slovensko nogometno reprezentanco

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Na mobilnem Planetu in na Sportalu boste lahko predlagali vzdevek slovenskih nogometašev.

Planet 9, d.o.o., z namenom reklamiranja in promocije nogometnih vsebin povezanih s svetovnim nogometni prvenstvom 2010 prek mobilnega (WAP) portala Planet in preko spletnega portala Siol organizira nagradni natečaj Predlagajte vzdevek za slovensko nogometno reprezentanco.

V nagradnem natečaju lahko sodelujete prek mobilnega (WAP) portala Planet v sklopu Planet/SPORT in preko spletnega portala Siol v sklopu www.siol.net/sportal/nogomet/sp2010.aspx, in sicer v času od 22.12.2009 do vključno 8.2.2010, ko se konča prvi del - izbor desetih predlogov – finalistov - po izboru športnega uredništva in nogometne družine. V primeru enakih predlogov bo upoštevan tisti, ki je bil časovno prvi.

S temi pravili in pogoji Planet 9, d.o.o., določa tudi pravice, obveznosti in pogoje za sodelovanje v nagradnem natečaju.

2. Pravila, pogoji in cene

V nagradnem natečaju bodo sodelovali vsi uporabniki mobilnega portala Planet in spletnega portala Siol, ki bodo v času 22.12.2009 do vključno 8.2.2010, pravilno oddali svoj predlog, in sicer:

• na mobilnem portalu Planet v sklopu Planet/SPORT vpisali svoj predlog vzdevka za slovensko nogometno reprezentanco v za to namenjeno vnosno polje in pritisnili tipko »pošlji« ter

• na spletnem portalu Siol v sklopu www.siol.net/sportal/nogomet/sp2010.aspx vpisali e-poštni naslov, ime in priimek ter predlog v za to namenjen prostor (vnosno polje) ter pritisnili tipko »pošlji«.

Uporabnik lahko z istega IP naslova v natečaju sodeluje večkrat v 1-minutnem razmahu in z vsakim oddanim/poslanim predlogom sodeluje v izboru za deset najboljših predlogov – finalistov. Uporabnik, ki sodeluje v nagradnem natečaju preko mobilnega portala Planet lahko iz iste mobilne številke odda več predlogov in z vsakim oddanim/poslanim predlogom sodeluje v izboru za deset najboljših predlogov – finalistov.

Za sodelovanje v tem nagradnem natečaju ni starostnih omejitev.

Brskanje po mobilnem Planetu je brezplačno za vse Mobitelove in Debitelove uporabnike, ki do Planeta dostopajo prek GPRS/UMTS-povezave v Mobitelovem omrežju.

Sodelujoči se z oddajo odgovora strinjajo s sodelovanjem v nagradnem natečaju pod pogoji, navedenimi v teh pravilih in pogojih.

V izboru desetih najboljših predlogov (čeprav lahko sodelujejo pri oddajanju predlogov) ni dovoljeno sodelovati zaposlenim v podjetjih Planet 9, d.o.o., Mobitel, d.d., Adidas trgovina ter njihovim ožjim družinskim članom, uporabnikom družinskih bonusov zaposlenih na Planetu 9, d.o.o., in Mobitelu, d.d., Telekom Slovenije d.d. in drugim osebam, ki so vključene v organizacijo nagradnega natečaja.

Žrebanje in nagrada

Za izvedbo nagradnega natečaja in nadzor nad njegovim potekom ter izborom desetih predlogov - finalistov skrbi komisija v sestavi treh članov, ki so predstavniki organizatorja. Izbor desetih predlogov – finalistov – izmed vseh poslanih predlogov bo 8. 2. 2009 ob 14. uri na naslovu Vojkova 78, 1000 Ljubljana.

Komisija bo izmed vseh veljavno oddanih predlogov preko mobilnega Planeta in preko spletnega portala Siol izbrala deset predlogov za vzdevek za slovensko nogometno reprezentanco, ki se uvrstijo v finalno nagradno glasovanje. Zmagovalec nagradnega natečaja Predlagajte vzdevek za slovensko nogometno reprezentanco in hkrati nagrajenec bo tisti uporabnik katerega predlog bo v drugem delu glasovanja t.i. finalnem glasovanju, kjer bodo uporabniki izbirali med desetimi izbranimi predlogi iz prvega dela glasovanja, na portalu www.siol.net/Sportal (portal www.siol.net) in mobilnem Planetu prejel največ glasov. Nagrada je uradna nogometna žoga svetovnega prvenstva v nogometu 2010 v vrednosti 130,00 EUR.

V nagradnem natečaju sodelujejo vsi pravilno oddani predlogi za vzdevek za slovensko nogometno reprezentanco. Beležijo se s pomočjo računalniškega sistema oziroma so v njem shranjeni. Deset predlogov – finalistov - bo izbranih tako, da bo komisija najprej ugotovila število vseh prejetih predlogov preko portala www.siol.net/Sportal in preko mobilnega portala Planet. Nato bo izmed vseh teh izbrala deset predlogov - finalistov.

O izboru se vodi zapisnik, ki vsebuje podatke o: datumu, uri in kraju izbora; navzočih osebah; poteku izbora; izbranih predlogih ter uri zaključka izbora. Zapisnik podpišejo vsi člani komisije. Izbor je dokončen.

Uporabniki, katerih predlogi bodo izbrani v prvem delu nagradnega natečaja t.j. deset predlogov – finalistov - bodo o izboru obveščeni tako, da bodo na telefonsko številko GSM/UMTS, s katere je oddal svoj predlog, prejel SMS-sporočilo ali klic, naj pokliče telefonsko številko, navedeno v SMS-sporočilu, kjer bo dobil nadaljnje informacije o tem kako natečaj poteka naprej. Uporabniki, ki so svoje predloge poslali preko spletnega portala siol, bodo o izboru obveščeni preko e-pošte na e-naslov s katerega so oddali svoj predlog za vzdevek za slovensko nogometno reprezentanco na portalu siol.

Uporabniki katerih predlogi bodo izbrani v prvem delu nagradnega natečaja t.j. deset predlogov – finalistov - se strinjajo s tem, da se njihova imena in priimki objavijo na portalu Siol in Planet.

Prevzem nagrade

Darila, prejeta v nagradnih igrah, so predmet obdavčitve v skladu z določili Zakona o dohodnini (drugi prejemki, med katere spadajo tudi nagrade). Za prevzem nagrade mora nagrajenec predložiti: • osebni dokument (osebno izkaznico ali potni list) in • davčno številko ter navesti davčni urad. Morebitno akontacijo dohodnine v zvezi z nagrado bo odvedel organizator nagradnega natečaja. Če je nagrajenec sodeloval prek GSM-/UMTS-številke, za katero sam ni plačnik stroškov sodelovanja, pa mora predložiti pisno soglasje plačnika za udeležbo v nagradnem natečaju in za prevzem nagrade (če je naročnik pravna oseba, potrdilo izda zakoniti zastopnik pravne osebe). Če je nagrajenec Mobiuporabnik, mora ob prevzemu nagrade predložiti Mobicertifikat. Za mladoletne uporabnike nagrado prevzamejo njihovi zakoniti zastopniki. Organizator nagradnega natečaja si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če: • se pojavi dvom o istovetnosti podatkov, • se ugotovi, da je uporabnik v natečaju sodeloval v nasprotju s pravili in pogoji nagradnega natečaja. Če nagrajenec v 30 dneh po izboru zmagovalnega predloga ne prevzame nagrade, izgubi pravico do nje brez pravice do kakršnegakoli drugega ali drugačnega nadomestila. Nagrade ni mogoče zamenjati za gotovino ali drugo nagrado, niti je ni mogoče prenesti na drugo osebo.

4. Odgovornost in reklamacije

Organizator nagradnega natečaja ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi jo utrpel sodelujoči, do katere bi prišlo zaradi tehničnih težav pri operaterju omrežja ali na omrežjih pogodbenih partnerjev organizatorja oziroma zaradi napak pri internetnih povezavah. Organizator nagradnega natečaja in ponudnik poti nista odgovorna za nepravilno delovanje storitve, ki je posledica napačne uporabe in neznanja uporabnika.

Vsem sodelujočim v natečaju sta zagotovljeni podpora in pomoč na elektronskem naslovu info@planet.si ter na telefonski številki 01/4728511.

Uporabniki Mobitel GSM/UMTS lahko za vprašanja, povezana s sodelovanjem v natečaju prek mobilnih telefonov, pokličejo (brezplačno iz omrežja Mobitel GSM/UMTS):

Pomoč naročnikom: 031 700 700 041 700 700 051 700 700

Pomoč Mobiuporabnikom: 121

Ne spreglejte