Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
11. 12. 2007,
10.08

Osveženo pred

8 let, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Torek, 11. 12. 2007, 10.08

8 let, 4 mesece

Uganite športnika

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Na Sportalu smo se odločili, da vas preiskusimo v poznavanju športnikov malo drugače ... Razkrijte kdo se skriva na sliki.

28. Bojan Zajc

V zadnjem krogu v letu 2007 smo vas očitno postavili pred težko preizkušnjo, saj je bil "nabor" različnih odgovorov zelo zajeten. Pravilen odgovor se glasi : Bojan Zajc. Naša tokratna nagrajenka pa je Milena Tevš-Kanzitar. Nagrado (majico Telekoma Slovenije) bo prejela po pošti.

27. Ronaldinho

V 27. krogu je našo nagradno ekipo "obiskal" nogometni vele-zvezdnik Ronaldinho. Čeprav smo ga prikazali v nekoliko drugačni luči, vam uganka ni povzročala težav. Tudi Maja Šetina je pravilno odgovorila. Nagrado bo prejela po pošti.

26. Saša Dončić

V 26. krogu igre ste se mnogi spomnili letošnjega svetovnega prvenstva, na katerem je zaradi zlomljenega nosu z zaščitno masko nastopil Goran Dragić. A "Gogi" se tokrat ni skrival na fotografiji. Prejeli pa smo tudi nekaj odgovorov poznavalcev z boljšim spominom. Saša Dončić se glasi pravilni odgovor. Fotografija je nastala, ko je zdajšnji član Olimpije branil barve tedanje Pivovarne Laško. Med tistimi, ki ste pravilno odgovorili, je bil tudi izžrebanec Mirko Šetina.

25. Nicole Hosp

Kdo se skriva za velikim kristalnim globusom? Uganka, ki je bila očitno doslej najtrši oreh. Odgovor se glasi - avstrijska alpska smučarka Nicole Hosp. Junakinjo minule sezone je med drugim prepoznal tudi Branko Pušnič, ki bo nagrado prejel po pošti.

24. Serena Williams

Vsi, ki ste sodelovali v nagradni igri Uganite športnika ste se znova izkazali. Večina jih je namreč znova pravilno odgovorila, da je to ameriška teniška igralka Serena Williams. Žreb je srečo naklonil Oliveri Manojlovic iz Bovca. Čestitamo.

23. Robert Kristan

Hokejska uganka je odprla vrata domišljiji. Za čelado se je skrival jeseniški čuvaj mreže Robert Kristan. Med tistimi, ki ste pravilno odgovorili, smo izžrebali Nejca Ziherla. Simbolično nagrado bo prejel po pošti.

22. Benjamin Raich

Ker se bliža zimska sezona, smo v 22. krogu "skrili" avstrijskega alpskega smučarja Benjamina Raicha. Mnogi ste ga prepoznali. Med njimi tudi nagrajenec - Bojan Širec.

21. Katarina Srebotnik

Igra senc vam je šla dobro od rok. Katarina Srebotnik se je glasil odgovor v 21 krogu. In nagrajenec? Katarina Ržišnik. Priložnostno darilo bo prejela po pošti.

20. Andrej Kirilenko

V 20. krogu smo "pokukali" po koš. Pod slednjim se je skrival Andrej Kirilenko, ki je septembra z rusko reprezentanco postal evropski prvak, za nameček pa je bil izbran še za najboljšega igralca turnirja. Ruskega zvezdnika je med drugim prepoznal tudi Žiga Kopač - izžrebanec tega kroga. Nagrado bo prejel po pošti.

19. Jože Šlibar

V poletnih mesecih smo se v naši nagradni igri "Uganite športnika" vrnili v preteklost. Spraševali smo vas po odličnem smučarju skakalcu, ki je leta 1961 postavil svetovni rekord v Oberstdorfu (141 m). Na sliki je seveda Jože Šlibar. Izmed pravilnih odgovorov smo izžrebali Anko Oblak iz Kranja, ki bo dobila majico Telekoma Slovenije.

18. Aleksander Vinokurov

V 18. krogu nagradne igre "Uganite špornika" velika večina ni imela težav z razpoznavo kolesarja na sliki. Vsi tisti, ki ste napisali, da je to Aleksander Vinokurov, dopinški grešnik z letošnjega Toura, ste imeli prav. Žreb je srečo tokrat namenil Jožetu Plevniku. Čestitamo.

17. Alenka Bikar

V 17. krogu nagradne igre smo vas spraševali po lastniku "hudička". Pravilen odogovor je: tetovaža pripada Alenki Bikar. Izmed pravilnih odgovorov je bil za nagrado izžreban Tomo Dobnikar. Čestitamo.

16. Lewis Hamilton

Avtomobilistična krinka vam ni povzročala težav. V 16. krogu ste v veliki večini prepoznali Lewisa Hamiltona. Novo zvezdo formule 1 je prepoznala tudi Barbara Srebot, tokratna srečna izžrebanka.

15. Slaviša Stojanovič

V 15. krogu se je pod lasuljo skrival nekdanji nogometaš, danes pa uspešni trener Domžal Slaviša Stojanovič. In Nagrajenec, ki bo prejel paket PrveLige Telekom Slovenije? Oliver Pavko.

14. David Beckham

Čeprav ste ga videli le v hrbet, ste ga zlahka prepoznali. Jasno! To je zvezdnik angleškega in evropskega nogometa David Beckham. zaradi številnih odgovorov so bile tokrat možnosti sodelujočih v lovu za nagrado nekoliko manjše. Sreča se je nasmehnila Martini Brajnik. Čestitke! Nagrado (čepica in majica PrveLige Telekom Slovenije) bo prejela po pošti.

13. Marija Šestak

V trinajstem krogu smo zajadrali v atletske vode. Na fotografiji ste lahko prepoznali slovensko mojstrico troskoka Marijo Šestak. In nagrajenec? Valter Klanšnik. Nagrado bo prejel po pošti.

12. Michael Phelps

Sodeč po številnih napačnih odgovorih, vam je 12. krog povzročal največ težav. Tokratni "skriti" športnik je bil vrhunski ameriški plavalec Michael Phelps. Med tistimi, ki ste pravilno odgovorili, smo izžrebali Tadejo Klemenc.

11. Boštjan Buč

Atletski pogled vam je povzročal kar nekaj preglavic. Vseeno pa je bilo veliko tistih, ki so prepoznali slovenskega mojstra teka na 3000 metrov z zaprekami . Boštjan Buč se je glasil pravilen odgovor. Izžrebali pa smo Jurija Beliča.

10. Rafael Nadal

V desetem krogu igre smo vas preizkušali v poznavanju senc. Na teniškem pesku se je skrival znameniti Rafael Nadal. Med tistimi, ki ste pravilno odgovorili, smo izžrebali Marka Gortana.

9. Beno Udrih

Peter Vilfan nam je zaupal, da je fantič s fotografije devetega kroga nagradne igre "Uganite športnika" že pred leti veliko obetal. Poslali ste nam veliko odgovorov, kar lepo število tudi napačnih. Pravi odgovor pa se glasi: Beno Udrih. Med tistimi, ki so imeli dovolj močno detektivsko žilico, je imel pri žrebu največ sreče Jure Sakelšek. Nagrado (majico in čepico PrveLige Telekom Slovenije) bo prejel po pošti.

8. Kaka

Tokrat smo "skrili" zelo znanega brazilskega nogometaša na začasnem delu v Milanu. Velika večina je spoznala, da se za kamero skriva - Kaka. Srečni izžrebanec, ki bo prejel čepico in majico PrveLige Telekom Slovenije, pa je Valerij Vučko.

7. Langerholc, Bikar in Čeplak

V sedmem krogu ste nas "zasuli" s pravilnimi odgovori. Pod čepicami se skriva slovenski atletski tercet Brigita Langerholc, Alenka Bikar in Jolanda Čeplak. In kdo dobi priložnostni paket PrveLige Telekom Slovenije? Beno Korenjak. Iskrene čestitke.

6. Federer, Henry in Woods

V 6. krogu ste morali prepoznati kar tri športnike. Z nalogo se je uspešno soočil tudi Nejc Pogačar, nagrajenec v tokratnem krogu nagradne igre 'Uganite športnika'. Na fotografiji je prepoznal Rogerja Federerja, Thierryja Henryja in Tigerja Woodsa. Nagrado (majico in čepico PrveLige Telekom Slovenije) bo prejel po pošti.

5. Mitja Petkovšek

V petem krogu ste se znova odrezali, saj je velika večina pravilno ugotovila, da na sliki telovadi Mitja Petkovšek. Žreb je bil tokrat naklonjen Tilenu Županeku, ki bo prejel priložnostni paket "PrveLige Telekom Slovenije". Čestitamo.

4. Kobe Bryant

V četrtem krogu smo "zajadrali" pod koše. Na fotografiji se je namreč skrival Kobe Bryant. Vprašanje ni bilo prav težko, saj je bilo med več kot 300 poslanimi odgovori napačnih le za vzorec. Pri žrebu pa se je sreča nasmehnila Anki Oblak iz Kranja.

3. Maja Matevžič

V tretjem krogu smo pobrskali v arhiv dokaj sveže slovenske športne upokojenke. Fotografija je nastala v 90-ih letih minulega stoletja. Očitno je bila tokrat naloga dokaj zahtevna, saj smo prejeli kopico napačnih odgovorov. Tina Pisnik, Katarina Srebotnik, Brigita Bukovec, Nataša Bokal ... Kaj pa pravilen odgovor? Maja Matevžič! Med tistimi, ki so pravilno odgovorili, je imel pri žrebu največ sreče Primož Raj. Za nagrado dobi čepico in majico "PrveLige Telekom Slovenije".

2. Zinedine Zidane

Drugi krog igre "uganite športnika" je bil očitno že precej zahtevnejši od uvodnega, zato smo prejeli veliko različnih odgovorov. V igri za SiOL-ovo nagrado ste se znašli vsi tisti, ki ste zapisali, da se na fotografiji "skriva" francoski nogometni mojster Zinedine Zidane. Pri žrebu je imel največ sreče Martin Primc.

1. Andrej Jerman

"Ogrevanje" ni bilo prav težavno. Velika večina je uganila, da se pod masko skriva najboljši slovenski alpski smučar minule sezone Andrej Jerman. Slika je bila posneta pred štirimi leti na svetovnem prvenstvu v St. Moritzu. Med številnimi lovci na nagrade smo izžrebali Tomaža Cöra iz Ljubljane.

Ne spreglejte