Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
5. 5. 2021,
13.48

Osveženo pred

3 leta, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,79

1

Natisni članek

teniški globus Eugenie Bouchard

Sreda, 5. 5. 2021, 13.48

3 leta, 1 mesec

Eugenie Bouchard

Si predstavljate, da bi bila kontrolorka poletov? #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,79

1

Eugenie Bouchard | Foto Guliverimage

Foto: Guliverimage

Eugenie Bouchard je ena od najbolj priljubljenih teniških igralk, čeprav je od obdobja njene najboljše pripravljenosti minilo že nekaj let. Kanadčanka je razkrila, kaj bi najraje počela, če ni bi bila profesionalna teniška igralka. Njen odgovor je bil zanimiv.

Blestela je leta 2014, potem je šlo samo še navzdol

Eugenie Bouchard je zagotovo ena od najbolj znanih teniških igralk. Nase je opozorila že davnega leta 2014, ko je imela za seboj neverjetno sezono. Tistega leta se je prebila v finale turnirja v Wimbledonu, tistega leta je igrala še v polfinalu OP Francije in OP Avstralije. Takšne sezone ni prikazala nikoli več. Nekateri so ji večkrat očitali, da se namesto s tenisom ukvarja z drugimi manj pomembnimi stvarmi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TopCourt (@topcourtofficial)

Prva slavna simpatija?

Pred kratkim je 27-letna teniška igralka v izzivu "Rapid Fire" odgovarjala na zanimiva vprašanja. Ko so jo vprašali, brez katere stvari ne more potovati, je brez premisleka odgovorila, da je to maska za spanje. Brez dvoma je njen najljubši turnir za grand slam Wimbledon, medtem ko je bil njena prva slavna simpatija Justin Bieber. Njena najljubša oseba, ki jo spremlja na družbenih omrežjih, je Christine Diane Teigen. Ameriški model, televizijska osebnost, avtorica in podjetnik.

Eno od bolj zanimivih vprašanj je bilo, kaj bi počela v življenju, če ne bi bila profesionalna teniška igralka. Prav tako zanimiv je bil odgovor. Nekdanja peta igralka sveta bi si želela opravljati delo kontrolorke poletov.

Bouchardova letos ni veliko igrala, potem ko je v letošnji sezoni nastopila le na štirih turnirjih. | Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko Bouchardova letos ni veliko igrala, potem ko je v letošnji sezoni nastopila le na štirih turnirjih. Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko

Letos znova spet igrala v finalu turnirja

Eugenie Bouchard je trenutno 120. igralka sveta in upa, da se bo pred koncem sezone na pesku prebila med sto najboljših igralk na svetu. Veseli se, da se je uvrstila na glavni turnir serije masters v Rimu, ki bo na sporedu konec maja.

Bouchardova letos ni veliko igrala, potem ko je v letošnji sezoni nastopila le na štirih turnirjih. Nazadnje je igrala na turnirju v Monterreyu, kjer je izpadla v prvem krogu. Najboljšo predstavo pa je pokazala na Guadalajara Open, kjer se je prebila vse do finala. Podobno ji je uspelo tudi lani na turnirju v Istanbulu. Sicer je v svoji karieri osvojila le en turnir. Leta 2014 je zmagala na turnirju v nemškem Nürnbergu.

Elise Mertens
Sportal Konec za tretjo nosilko v Madridu
Rafael Nadal
Sportal Kaj danes počne Brazilka, ki je Nadalu mešala glavo? #video
Ne spreglejte