Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Torek,
19. 2. 2019,
18.30

Osveženo pred

5 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,55

1

Natisni članek

WFC 23 WFC Neja Uranič Samin Beik

Torek, 19. 2. 2019, 18.30

5 let, 2 meseca

Neja Uranič po hladni prhi že komaj čaka naslednjo borbo

Po boleči izkušnji le strnila misli #video #foto

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,55

1

WFC 23 Ljubljana | Neja Uranič je na svoji prvi profesionalni borbi izgubila po brutalnem KO. Borki so za trenutek na po moč priskočilo tudi zdravniško osebje. | Foto Urban Meglič/Sportida

Neja Uranič je na svoji prvi profesionalni borbi izgubila po brutalnem KO. Borki so za trenutek na po moč priskočilo tudi zdravniško osebje.

Foto: Urban Meglič/Sportida

Komaj 19-letna Neja Uranič je na boleč način spoznala, kako krute so lahko brezkompromisne profesionalne borbe MMA. Na nedeljskem spektaklu v Tivoliji jo je v drugi rundi z rafalom udarcev na tla položila Iranka Samin Beik, ki sliši tudi na ime Demon.

Pretepena in razočarana Neja takoj po borbi ni želela stopiti pred naše kamere, zato pa je nekaj misli strnila na svojem uradnem profilu na Instagramu in Facebooku.

Izbrala težjo pot

"Prišla sem tja, da se stepem. Vsak lahko izbere nasprotnika, ki nima pojma, kaj bi počel v ringu, ga premaga in potem slavi svojo zmago. Jaz sem hotela težko borbo, dobila sem jo in na žalost sem se ustavila. Tako da se mi ne zdi, da je bila izbira borke napačna. Bila je super priložnost, ki je nisem izkoristila," ni iskala izgovorov slovenska borka, čeprav se je že z letala videlo, da sta jo zdelala velik pritisk in neizmerna trema.

Da se javim po borbi. Najprej vsem, ki ste me podpirali od doma ali pa ste prisli v Tivoli, da me podpirate, HVALA iz...

Objavil/a Neja Uranič dne Ponedeljek, 18. februar 2019

Zahvalila se je tudi nasprotnici

V nadaljevanju razmišljanja se je zahvalila vsem, ki so jo podpirali in ji v teh težkih trenutkih stali ob strani. ''Naprej se želim zahvaliti vsem, ki so me prišli podpret. To, da sem imela ob sebi toliko dobrih ljudi, mi res pomeni ogromno. Kot drugo, hvala mojim trenerjem in ekipi MMA Ljubljana. Hvaležna sem za ves trud, ki ste ga vložili vame,'' je zapisala Neja, ki pa ni pozabila niti organizatorja kot tudi nasprotnice, ki do nje ni bila prav nič milostna.

Vsa borba med Nejo in Samin, ki jo je gladko dobila Iranka:

''Hvala, Zlatko Mahić, da si mi dal priložnost, da sem se borila na dogodku, kot je WFC. V čast mi je bilo. In kot zadnje, hvala moji nasprotnici Samin Beik, ki je svoj posel opravila zelo dobro in si zasluži veliko spoštovanje. Je velika borka in zelo dobra oseba, hvala za borbo,'' je še sklenila in na začudenje številnih dodala še, da že komaj čaka na naslednjo borbo.

Preberite še:

WFC 23 Ljubljana
Sportal Čustveno slovo Alžirca, Hrvat na nor način do šampionskega pasu #video #foto
Sportal Alžirski lev se je po zadnji borbi izpovedal: Vse življenje sem boril zanjo #video #foto
Ne spreglejte