Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
2. 7. 2008,
12.30

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Sreda, 2. 7. 2008, 12.30

6 let, 7 mesecev

Alples pohištvo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Vodilni slovenski proizvajalec pohištva Alples iz Železnikov se pripravlja na predstavitev vrste novosti v njihovem programu. Pričeli so z novo spletno stranjo.

Ker na prodajnih mestih ne morejo pokazati celotne širine naše ponudbe, želijo le to v celoti prikazati na spletni strani. Vabijo vas, da si v miru ogledate NJIHOVE PROGRAME, s katerimi lahko opremite stanovanje tako da bo le ta postal dom.

Ker je izbira res velika, so pripravili POMOČ, ki bo pomagala izbrati najprimernejše pohištvo glede na želje in potrebe uporabnika. Preprosto je potrebno slediti navodilom in ponujeni bodo ambienti, ki najbolje zadovoljijo kupčeve zahteve.

Če nekdo želi sam narisati postavitev pohištva v stanovanje, si lahko presname računalniški program GASTON HE , s katerim lahko postavi v prostor (tloris in naris) elemente vseh programov Alplesovega pohištva.

Če pa kljub vsemu ni moč najti dobre rešitve, je na voljo storitev ARHITEKT SVETUJE . Prav gotovo bodo njihovi predlogi utrnili nove ideje in zadovoljstvo ob nakupu bo večje.

Kot smo že omenili, je nova spletna stran le začetek cele vrste novosti, ki nas čakajo v letošnjem letu. V prihodnjih tednih si bomo v salonih že lahko ogledali novo pohištvo za opremo mladinskih in otroških sob PLANET. Zasnovan je tako, da ustreza njihovemu načinu uporabe prostora. Kljub splošnemu trendu povezovanja tlorisov bivalnih, otroci in mladostniki potrebujejo določeno mero zasebnosti – svoj Planet.

Program vsebuje zelo širok nabor elementov s katerimi lahko funkcionalno in oblikovno dovršeno opremimo tako sobo za dojenčka oz. malčka kot sobe za šolarje, dijake in študente. Ko pa nastopi čas, da se opremi prvo stanovanje lahko s Planetom res všečno opremimo tudi garsonjero.

Jeseni pa bodo v Alplesu ponudili še novo dnevno sobo FORMA, s katero bodo ponudili cenovno dostopno moderno pohištvo, ki ga odlikujejo ravne, čiste linije osnovnih elementov s poudarkom na sijajnih obdelavah, steklu in kovini. Program, kljub manjšemu številu različnih elementov, nudi pestro izbiro sestavov.

Naslednja novost bo predsoba KODA ki jo odlikujejo ravne in čiste linije, novi moderni materiali in sodobno oblikovano okovje.

Da pa bo mera polna bodo prenovili še program spalnic Harmonija in program mladinskih sob Tempo X.

Če razmišljate o nakupu pohištva, se vam resnično splača počakati na vse Alplesove novosti, da kasneje ne boste obžalovali prehitre odločitve.

Poletje in jesen bosta res vroča tako pod žgočim soncem kot na Alplesovih prodajnih mestih.

Ne spreglejte