Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
2. 5. 2012,
8.57

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Sreda, 2. 5. 2012, 8.57

8 let

Misija je mogoče: Jana in Miloš presegla pričakovanja

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
V prejšnji oddaji sta se Jana in Miloš lotila prav posebnega izziva, ustvariti dnevno sobo za družino Zupanc Likar, ki bo združevala zabavni prostor, družinski kotiček in udobje.

Medtem ko se družina sprošča v Termah Snovik, se njihova stara soba spreminja v spoj gorske klasike z modernim pridihom.

Družina Zupanc Likar šteje 4 člane, 7-letni Anže obiskuje 2. razred osnovne šole in je navdušen košarkar, medtem ko je najbolj zgovorna oseba v družini 2-letna Manca, ki hodi v vrtec. Družina se je v Staro Oselico preselila iz Kranja, saj je bilo breme najemnine v prejšnjem najemniškem stanovanju preveliko. Zato sta bila Andreja in njen partner Matjaž prisiljena, da se preselita v rojstno hišo njegovega očeta. Toda ta je bila zgrajena v letu 1870 in v njej se je čas, vsaj kar se življenjskih pogojev tiče, že pred časom ustavil.

Marko Milič podaril športni tabor

Še vedno en izmed najbolj priljubljenih slovenskih košarkarjev, ki že nekaj sezon igra v Italiji, je mlademu košarkarskemu navdušencu pripravil prav posebno presenečenje. Marko letošnje poletje namreč ponovno organizira športne tabore v Kranjski Gori, kjer se otroci poleg košarkarskih veščin, naučijo še mnogo več in se skupaj z Markom zabavajo, se družijo še z drugimi znanimi Slovenci, ki jih obiščejo in naučijo veliko novega. 8-letni Anže bo torej en teden letošnjih počitnic preživel v Kranjski Gori skupaj z Markom Miličem.

Jana in Miloš svetujeta

Vsi, ki bi v svoj dom radi vnesli nekaj svežine, pa kliknite na misijajemgoce.si, kjer vam voditelja Jana Koteska in Miloš Vujičič v svojih blogih svetujeta, kako na enostaven način in z malce kreativne energije preuredite svoj dom. Tule je le en Miloševih nasvetov: "Vsi sanjamo o dnevu, ko se bomo zbudili in bomo deležni zajtrka v postelji. Toda nekako se vedno vse ustavi pri izgovoru 'saj bi prinesel, ampak nimava nič takega za nosit'. Zato predlagam, da si vzamete čas in v trgovini pobrskate za kakšnim luštnim lesenim pladnjem ali pa si ga celo sami naredite. Potem zagotovo ne bo več prostora za izgovore. Le upoštevajte moj nasvet glede velikosti: Za tiste bolj lačne naj bo pladenj nedvomno večji."

Ne spreglejte