Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
22. 9. 2008,
13.37

Osveženo pred

3 leta, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Ponedeljek, 22. 9. 2008, 13.37

3 leta, 9 mesecev

Otroški planet

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Ščepec veselja, kapljica domišljije in spremenite mladinsko ali otroško sobo v planet veselja, zabave in ustvarjanja.

Predstavljamo vam nov pohištven svet od 0 do 20+ PLANET, ki je že na voljo v pohištvenih salonih širom po Sloveniji. Večji del programa je namenjen opremi mladinskih sob mlajših in starejših šolarjev ter mladostnikov. Dodani so tudi elementi, ki omogočajo opremo sobe za dojenčka oz. malčka. Program je na voljo v barvi breze in s frontami v petih dodatnih barvah – bež, modra, zelena, rumena in lila. Pri razporejanju bivalnih prostorov v stanovanju otrokom običajno namenimo majhno sobo nemogočih oblik. Tako kot odrasli so tudi otroci osebe z lastnimi potrebami in željami. Ne glede na površino in obliko sobe lahko te pomanjkljivosti postanejo prednosti. Z dobro voljo in malce domišljije lahko soba postane njegov planet, katerega se bodo otroci radi spominjali tudi ko odrastejo. Omogočite svojim otrokom lasten planet miru, veselja in ustvarjalnosti, kar je še kako pomembno za njegovo rast in razvoj.

Ko otrok raste in se razvija se spreminjajo tudi njegove potrebe. Zato je potrebno najti pohištvo, ki je večnamensko in se prilagaja otroku brez večjih posegov. Na primer: Soba za dojenčke ima prostor za spanje, pripravo oblek ter ostalih potrebščin in prostor za previjanje. Previjalno mizo je možno enostavno odstraniti, brez poškodbe osnovnega predalnika, in namesto nje namestiti stensko polico, kamor postavimo knjige, igrače, … Otroško posteljo zamenjamo najprej s posteljo širine 90, čez nekaj le pa s posteljo širine 120 ali 140 cm.

Osnovni elementi vsake mladinske ali otroške sobe so postelja, garderobna omara, police za odlaganje in pisalna miza. Poleg klasičnih postelj širine 90, 120 in 140 cm lahko izberete visoko posteljo pod katerega namestite elemente za shranjevanje ali pa dodatno posteljo na kolesih za drugega otroka. Za dobro izkoriščen kotni prostor pa lahko izberete kotno garderobno omaro, ki zapolni prostor od tal do vrha.

Pisalna miza je obvezen element v sobi vsakega šolarja in zato ji je potrebno nameniti posebno pozornost. Izbirate lahko med mizami z nastavljivimi nogami, tako da otrok zdravo sedi za njo ne glede na njegovo velikost. Glede na prostor in potrebe pa lahko izbirate med različnimi dimenzijami in postavitvami (ravna ali kotna izvedba).

Vabimo vas, da si ogledate PLANET nov pohištveni svet od 0 do 20 + v najbližjem pohištvenem salonu in se prepričate o vseh prednostih ki jih nudi vašim najdražjim.

Obiščite www.alples.si.

Ne spreglejte