Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
18. 11. 2012,
11.25

Osveženo pred

8 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Nedelja, 18. 11. 2012, 11.25

8 let, 1 mesec

10. dan: V hotel vstopil še simpatični Filip

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Poškodbe so za stanovalci, naj se začnejo pravi boji. V gladiatorskih veščinah se je preizkusil moški del ekipe.

Alja je moški del ekipe povabila na obalo, kjer so se odvijale prave gladiatorske igre za njeno "srce". Zmagovalec je postal Blaž, zato je bila posledica nošnje zlate lovorike vselitev Alje v njegovo sobo, medtem ko bo morala njegova cimra Sara zapustiti skupno ležišče in se odseliti v enoposteljno sobo. Sara je odselitev sprejela z razumevanjem, saj ji je bilo jasno, da se o tem niso odločali sami, ampak je bil to zanjo nesrečen razplet okoliščin, vseeno pa se je spet spomnila na Domna: "Sem kar naj***. Moj zaveznik Domen je šel ven. Računala bi, da me bo on izbral, a zdaj ga ni."

Dekleta presenetil stanovalec Filip V času, ko so se fantje z Aljo prepuščali morskim užitkom, je dekleta v Paradise Hotelu presenetilo pismo, v katerem je pisalo, naj novega stanovalca prijetno sprejmejo. Suzana je bila prepričana, da bo novi stanovalec psiček, a se je na koncu izkazalo, da je novi stanovalec tekmovalec Filip. Filip je dekleta takoj navdušil s svojo simpatičnostjo in preprostostjo, takoj pa se je vrgel v delo in dekleta naučil hoje po elastični vrvi.

Ko so se izletniki vrnili v Paradise Hotel, nad novim tekmovalcem niti niso bili presenečeni, saj so že vajeni, da je v raju ponavadi pestro. Tudi Filip ni občutil negativnih odzivov: "Malo so bili presenečeni, a ni bilo nobenih napetosti."

Učenje hoje po elastični vrvi Da Filipovo učenje po elastični vrvi ni bilo zaman, je ženski del ekipe dobil nalogo, da fante nauči teh spretnosti. Stanovalci so se učili tehnike hoje, a takrat še niso slutili, da bo hoja po vrvi odločala o tem, kdo bo zapustil rajski hotel.

Pestrosti tega dne še ni bilo konec. Po elastični vrvi je prišla naloga, da si morajo podajati ledeno kocko iz ust v usta. Kocko so morali podati tistemu, ki ga je pokazala steklenica poljuba, tako da spol ni igral vloge. Led so si med seboj podajali tako moški kot tudi ženske. Sara je protestirala proti igri: "Te naloge ne sprejmem. Ne gre za to, da bi se mi kdo gabil, ampak takšni so moji principi." Ob Sarino vedenje se je obregnil Deni, ki jo je označil za otročjo: "Sara se je obnašala otročje. Naj ostane doma, če se ji zdi, da je preodrasla za takšne igre." Če je bila Sara proti igri, pa se je vanjo zelo vživela Alja, kar je pohvalil Gorazd: "Bila je zelo zagreta in je ledeni poljub rada predajala vsem. Prav lepo jo je bilo gledati."

Kdo bo prejel ledeni poljub? Ledeni poljub bo odločil, kdo zapušča rajski hotel. Dekleta se bodo odločala med najboljšim vrvohodcem in najslabšim. Tisti, ki bo prejel poljub, bo moral zapustiti Paradise Hotel. Ali bodo tudi tokrat tekle solze in za kom, si poglejte v ponedeljek ob 21. uri na Planet TV.

Ne spreglejte