Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
28. 12. 2012,
12.47

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Petek, 28. 12. 2012, 12.47

8 let

41. dan: Denija pri spolnem odnosu zasačila mama

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Fantje so si izpovedali erotične zgodbe, dekleta odplesala trebušni ples. Po tem je sledil hladen tuš, saj je moral Paradise Hotel zapustiti Marko.

Dragica je zjutraj, ko se je zbudila, sostanovalcem povedala, da je sanjala poljube med Saro in Simonom. Deni in Sara sta se sončila ob bazenu in govorila o zaupanju. Deni je izdal, da bolj zaupa Marku kot Simonu, ker je Simon v sobi z Dragico, ta pa si želi, da bi njega izločili.

Alja je Deniju razložila o svojih strahovih prejšnjega tedna, saj se ji je zdelo, da so vsi proti njej. "Ko sem prišla na teraso, kjer so klepetali Anastazija, Gabrijel in Sarč, se mi je zdelo, da so kar utihnili, ko sem se približala. Ko sem odšla, so spet klepetali," se je razgovorila. Alja mu je še povedala, da ji je zdaj lažje, ko sta se spet zbližala.

Trebušni ples in erotične zgodbe Popoldanska naloga je nakazala, da bo večer vroč, saj je v Paradise Hotel vstopila trebušna plesalka, ki je dekleta naučila trebušnega plesa. Fantje so morali medtem pripraviti svojo erotično zgodbo, ki jo bodo povedali zvečer.

Prva je zaplesala Alja, nato pa je svojo erotično zgodbo povedal Deni: "Med spolnim odnosom je v sobo vstopila mama. Ker ni vedela, kaj naj naredi, nama je ponudila krof." Po Sarinem trebušnem plesu je svojo erotično zgodbo povedal Marko: "Vzela mi je liziko, ki jo je polizala, mi jo vrnila, jo spet polizala … Potem sva naročila taksi in se odpeljala k njej domov, kjer sem prvič prijel silikonske prsi. Čutil sem vso njeno strast, a se ni dala, le božala me je in rekla, naj zaspim."

Po Dragičinem plesu se je razgovoril Simon: "Bila je suha vlažna poletna noč, ona se je ravno odpravljala ven. Dogovorila sva se, da bova v dvigalu spolno občevala, a pogoj je bil, da končava do pritličja. V pritličju si je popravila spodnjice in kot dama odkorakala ven.

Od takrat je nisem več videl, a jo imam v mobitelu shranjeno kot 14. nadstropje." Po enem najbolj vročih plesov, saj je Sarč zelo samozavestno migala z ritko, je svojo zgodbo povedal Domen: "Bila je pustna noč, ko sem bil oblečen v baletko, spoznal sem njo, ki je bila tigrica. Po plesu sem ji ponudil prevoz, ona pa me je vprašala, kakšen avto imam. Odpeljala sva se na pijačo, potem pa nazaj v avto, kjer sem se jaz spremenil v tigra, ona pa v baletko. Po vsem tem sem jo poslal na avtobus." "Najbolj smešna je bila Domnova zgodba, ker smo vedeli, da govori o Sari, ki je sedela zraven, a nismo vedeli, če je dojela, da je o njej," je ozadje Domnove zgodbe izdala Alja.

Miganje z boki je obvladala tudi Anastazija, po njenem plesu pa je zgodbo, ki je imela nesrečen konec, saj je dekletu ušel, povedal Gabrijel.

Po vročem večeru sledi šok Stanovalci so se dodobra ogreli ob trebušnem plesu in erotičnih zgodbah, nato pa je sledil hladen tuš. Pismo je naznanilo, da sta Deni in Domen paša, ki bosta imela vsak svoj harem. Vsi drugi so zapustili dnevni prostor, fantje pa so nato morali podpreti svojega pašo.

Gabrijel je podprl Domna, Simon in Marko pa Denija. A tokrat ni izpadel tisti, ki je imel manj podpore, ampak so se dekleta odločila, kdo od podpornikov bo izločen. Dekleta so se odločila, da mora hotel zapustiti Marko. Ta je ob odhodu potočil kar nekaj solz, preostali tekmovalci pa so zdaj tega že bolj vajeni in niso jokali.

Danes ob 21. uri na Planet TV ne bo manjkalo poljubov. Strastnih poljubov. Le kdo se jim bo predal?

Ne spreglejte