Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
9. 2. 2024,
12.20

Osveženo pred

2 meseca, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,22

Natisni članek

ples Italija John Travolta Sanremo

Petek, 9. 2. 2024, 12.20

2 meseca, 3 tedne

Festival Sanremo (6.–10. februar)

Ameriški zvezdnik pri naših sosedih plesal račke #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,22
John Travolta, Sanremo | Voditelj Amadeus je pojasnil, da je bil igralec "seznanjen z vsem", kar se bo zgodilo. | Foto Guliverimage

Voditelj Amadeus je pojasnil, da je bil igralec "seznanjen z vsem", kar se bo zgodilo.

Foto: Guliverimage

Ameriški igralec John Travolta se je v sredo kot gost presenečenja udeležil italijanskega glasbenega festivala Sanremo, na katerem bodo naši sosedje izbrali svojega evrovizijskega predstavnika. Med prenosom v živo, ki ga je prenašala italijanska nacionalna radiotelevizija (RAI), je zaplesal račke, kasneje pa zahteval, da se posnetki izbrišejo, poroča Euronews. Kot glasbeni gost je med drugim nastopil avstralski igralec Russell Crowe.

Račke je 69-letni Travolta zaplesal skupaj z voditeljema Amadeusom in Fiorellom.

Poglejte:

Med gosti presenečenja tudi Russell Crowe

Dogajanje na festivalu, ki ga vsako leto organizira italijanska nacionalna radiotelevizija (RIA), prenašajo v živo. Ameriški igralec John Travolta je po plesu, med katerim je bil videti precej zmeden, od organizatorjev zahteval, da se posnetki izbrišejo. Na njihovih uradnih straneh tako niso več vidni, so se pa hitro razširili po družbenih omrežjih. 

Organizatorji so njegov ples opisali kot enega "najbolj grozljivih gagov v zgodovini televizije", voditelj Amadeus pa je pojasnil, da je bil igralec "seznanjen z vsem", kar se bo zgodilo. Je pa hkrati priznal, da Travolta res ni bil videti navdušen in da nastop ni uspel najbolje. 69-letnik je namreč takoj odvrgel oranžen klobuk v obliki račjega kljuna, ki so mu ga izročili za ples.

Voditelj Amadeus je priznal, da Travolta nad plesom ni bil videti navdušen. | Foto: Guliverimage Voditelj Amadeus je priznal, da Travolta nad plesom ni bil videti navdušen. Foto: Guliverimage

Za naziv najlepše popevke se poteguje 30 izvajalcev

Festival Sanremo poteka od 6. do 10. februarja, ko bodo izbrali najlepšo italijansko popevko, ki bo zastopala državo na majskem tekmovanju za Pesem Evrovizije v Malmöju na Švedskem. Za naziv najlepše popevke se poteguje 30 izvajalcev, med njimi tudi nekateri, ki so Italijo na Evroviziji že predstavljali, in sicer Emma, Il VoloMahmood ter Ricchi e Poveri.

Festival vse večere vodi umetniški vodja Amadeus, zmagovalno skladbo pa bodo s pomočjo žirije in občinstva izbrali v soboto. Letošnje tekmovanje je 74. po vrsti, kot gostje presenečenja so se ga doslej udeležili že nogometni zvezdnik Zlatan Ibrahimović, ameriški igralec John Travolta in avstralski filmski igralec Russell Crowe, ki je s skupino The Gentlemen Barbers zapel pesem Let Your Light Shine. Pošalil se je tudi na račun Travolte in dejal, da kljub njegovemu poreklu nima italijanskega priimka, kot ga imata denimo Leonardo DiCaprio in Robert DeNiro, ter posmehljivo imitiral njegov ples račk.

Avstralski filmski igralec Russell Crowe je drugi večer festivala s skupino The Gentlemen Barbers zapel pesem Let Your Light Shine. | Foto: Guliverimage Avstralski filmski igralec Russell Crowe je drugi večer festivala s skupino The Gentlemen Barbers zapel pesem Let Your Light Shine. Foto: Guliverimage

Preberite tudi:

Zlatan Ibrahimović, Sanremo
Trendi Ibrahimovića pričakali s pesmijo Lepe Brene
Sanremo, Amadeus
Trendi V Sanremu se začenja izbor za najlepšo popevko
Russell Crowe
Trendi Na Sanremo prihaja igralec Russell Crowe, a kot glasbenik
Ne spreglejte