Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
3. 1. 2013,
11.55

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Četrtek, 3. 1. 2013, 11.55

8 let

Anastazija: Z Domnom sva bila par, a sva se razšla

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Prikupna Gorenjka Anastazija je v Paradise Hotelu svoje zavezništvo našla v Gabrijelu, s katerim je prišla do polfinala, našla pa si je tudi fanta.

Zakaj si se odločila za prijavo v resničnostni šov Paradise Hotel? Želela sem izvedeti, kako funkcioniram tako daleč od doma, in to z neznanci. Vedno sem imela težavo komunicirati z novimi ljudmi in jih spoznavati, zdelo se mi je, da bo to zelo dobra izkušnja za naprej.

Se ti zdi, da ti bo pomagalo v nadaljnjem življenju? Ja, mislim, da zelo. Zdaj, ko spoznavam nove ljudi, nisem več tako tiha in sramežljiva. Resnično je na meni pustilo pozitivne spremembe.

Z Gabrijelom vama je zmaga za las ušla. Si bila razočarana? Zaradi tega, ker nisem zmagala, nisem bila razočarana, saj je bila zmaga na koncu čisto nepomembna. Zame je bila zmaga to, da sva z Gabrijelom zgradila takšno zaupanje in bila od začetka skupaj, to ni uspelo nikomur. Ko sem se zapletla z Domnom, je bilo to zame nekaj najtežjega, saj je Gaber mislil, da ga bom izdala. Če bi ne vem kdo notri prišel ali bi bila ne vem kako zaljubljena, ga ne bi zamenjala. Vesela sem bila, da sem na koncu spet imela nekaj njegovega zaupanja.

Če se dotakneva prav tega, kar si sama odprla. Domen je vsa dekleta, ki jih je omrežil in so ga podpirala, omrežil čustveno. Lili je sama rekla, da so pri njeni izbiri zmagala čustva in ne razum. Kot razumem, se je Gabrijel bal ravno tega, da bi te premagala čustva? To razumem, ampak jaz sem takoj po tem dogodku povedala, da ni mogoče, da bi zamenjala partnerja, zato ker sem se z njim poljubljala. Domen ni tako vplival name, da bi me manipuliral in rekel, da naj Gabra zamenjam zanj.

Kako to, da si se pustila zapeljati Domnu? Kako je prišlo do poljubov? Domen je bil meni vizualno ves čas všeč in ko sva bila skupaj v sobi, sva se zelo dobro razumela in se veliko pogovarjala. Vem, da je on manipuliral z ženskami in sem se tega zavedala, tako da ne vem. Malo je bilo alkohola, všeč mi je bil in ko je naredil ta korak, se je zgodilo. Pri meni je tako, da tudi če mi je nekdo všeč, tega raje ne bom pokazala.

Kaj se je zgodilo po odhodu iz Paradise Hotela? So poljubi prerasli v zvezo? Ja, dva meseca sva bila par. Je dober fant, a nimava skupnih interesov in še razdalja med Mariborom in Tržičem je prevelika.

Od vajine skupine si bila najbolj tiha. Se ti zdi, da so manipulirali s tabo ali je bila to tvoja taktika? Moram reči, da je nekaj manipulacije bilo, a to sem videla šele sedaj, ko sem si ogledala na televiziji. Bili sta dve skupini, a ko je Sara šla, smo bili vsi skupaj.

Od deklet si bila edina od prvega do zadnjega dne. Misliš, da je bilo to zaradi zveze z Gabrijelom ali si se jim kako drugače prikupila? Vem, da ne bi mogla z nikomer drugim zgraditi kaj takšnega, kar sem z Gabrom, tako da je to pripomoglo k temu, da sem bila tako dolgo notri. Pa tudi to, da nisem konfliktna oseba, je verjetno pripomoglo.

Kako si doživela Gabrijelovo skrivno nalogo, ko te je objemal? Nikoli si nista izkazovala toliko čustev … Na začetku mi je bilo zelo čudno, saj je vedel, da nisem oseba za te objeme. Ampak mi je bilo okej, ker sem videla, da mi zaupa in se mi izpoveduje, če je kaj narobe. Ni šlo za to, da bi bili objemi zaigrani. Iskreno je opravljal nalogo.

Se ti zdi, da je bilo pri njemu več naklonjenosti do tebe, kot pri tebi do njega? Ne vem. Ko sem videla njegovo reakcijo, ko sva se z Domnom poljubljala, se mi je zdelo, da je bil bolj razočaran nad njim kot nad mano. Ne bi rekla, da je čutil kaj več do mene, čeprav so vsi govorili. Jaz tega nisem opazila, tudi zdaj tega ne vidim.

Ko je Sara odšla iz hotela, ti je bilo zelo hudo, a ste jo vseeno opravljali, da je odšla na zaslužen način. Nič se nisem pogovarjala o stvareh, ki so bile v hotelu. Iz moje strani ni nobenih zamer, upam, da tudi od nje ne. Me je pa presenetil njen odhod, da ni pokazala nič čustev. V hotelu sva bili zelo povezani, tako da sem bila negativno presenečena.

Torej prijateljstvo, ki sta ga imeli za zelo tesno, se ni obdržalo zunaj šova? Če imamo kakšno zabavo ali se vsi dobimo, smo skupaj, a da bi bili takšni prijateljici, kot sva bili v hotelu, to pa ne.

Iz katere strani ni bilo več naklonjenosti? Ne vem, mislim, da iz obeh strani.

Je bila v hotelu le obojestranska korist? Ja, verjetno. V hotelu je bilo vse iskreno, da bova ves čas skupaj, tudi v Sloveniji, a ko smo prišli nazaj, je šel vsak svojo pot. Tam smo bili prisiljeni biti skupaj. Sem pa z nekaterimi zelo veliko skupaj.

Kako si se počutila po odhodu iz hotela? Prvo noč sem bila zelo vesela, ko sem se lahko prosto sprehajala in nisem bila omejena. Šla sem lahko na sprehod.

Po prihodu v Slovenijo si že osvojila naslov mis Casino Bled za mis Earth. Kakšna so tvoja pričakovanja v lepotnem svetu? Moj cilj je, da bi uspela v svetu mode in v finalu mis Earth, v katerem sem kot prva finalistka.

Se ti zdi, da je šla zmaga v prave roke? Seveda se mi zdi, da bi morala zmagati midva z Gabrijelom, ampak tudi tako je v redu.

Bi se še enkrat odločila za takšen korak? Če bi iskala neke izkušnje, da, iz kakšnega drugega razloga pa ne.

Ne spreglejte