Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
27. 6. 2022,
22.54

Osveženo pred

1 leto, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,23

1

Natisni članek

igralec film Brad Pitt

Ponedeljek, 27. 6. 2022, 22.54

1 leto, 10 mesecev

Brad Pitt priznal, da so ga k snemanju tega filma prisilili

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,23

1

Film Troja | Pitt je bil prisiljen igrati v filmu Troja, za katerega meni, da je njegov najslabši projekt. | Foto Posnetek zaslona

Pitt je bil prisiljen igrati v filmu Troja, za katerega meni, da je njegov najslabši projekt.

Foto: Posnetek zaslona

Slavni ameriški igralec in producent, ki ga mnogi še vedno označujejo za najlepšega moškega na svetu, je tokrat iskreno priznal, kateri je njegov najslabši film in ga ni nikoli želel snemati.

Brad Pitt je posnel številne filme, ki so jih pohvalili tako kritiki kot občinstvo. Med njimi so Bilo je nekoč v Hollywoodu, Ad Astra: Pot do zvezd, Zmagovalec in Izgubljeno mesto. Zdaj pa je razkril, kateri film je njegov najslabši. 

Pravi, da je njegov najslabši projekt film Troja

Pitt je za New York Times iskreno priznal, da je bil prisiljen igrati v filmu, za katerega meni, da je njegov najslabši projekt v njegovi bogati filmski karieri. Gre za film Troja iz leta 2004. Troja je ameriški vojni film, Homerjeva priredba v režiji Wolfganga Petersena, v katerem je Pitt igral Ahila, legendarnega nepremagljivega bojevnika. 

Zaradi pogodbenih obveznosti Pitt takrat ni mogel izraziti svojega mnenja glede filma, zdaj pa je razkril, da je ta film nastal, ker je bil prisiljen igrati v njem, potem ko je zavrnil drug projekt.

V filmu Troja je Pitt igral Ahila, najpomembnejšega grškega heroja v boju za Trojo. | Foto: Profimedia V filmu Troja je Pitt igral Ahila, najpomembnejšega grškega heroja v boju za Trojo. Foto: Profimedia

Film je postal komercialen

"Snemanje filma ni bilo mučno, sem pa spoznal, da ga niso uprizorili tako, kot sem si želel. Naredil sem napake," je poudaril slavni igralec. "Kaj hočem povedati o Troji? Na sredini snemanja nisem mogel odstopiti, kar me je zelo razjezilo," je dodal.

Povedal je tudi, da najbolj uživa v snemanju z Davidom Fincherjem in da je zaradi tega postal razvajen. "To ni podcenjevanje Wolfganga Petersena. Film Podmornica je eden najboljših filmov vseh časov. Toda film Troja je nekako postal komercialen. V vsakem kadru je bil Ahil 'junak' in bilo ni nobenih skrivnosti," je sklenil.

Snema samo filme, ki ga zanimajo

Po končanem snemanju filma Troja si je igralec obljubil, da pri svoji umetniški viziji ne bo več popuščal in da bo snemal samo še filme, ki ga zanimajo. Ta odločitev se je vsekakor izkazala za dobro, saj je sodeloval pri številnih fantastičnih projektih, za katere je prejel mnogo nagrad, tudi dva oskarja in dva zlata globusa.

Preberite še:

Miraval Pitt Jolie
Trendi Neskončna vojna bivših zakoncev: Brad Pitt toži Angelino Jolie
Pitt Jolie
Trendi Nas čaka novo zvezdniško sojenje?
Trendi Bo Brad Pitt končal svojo filmsko kariero?
Ne spreglejte