Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
2. 1. 2013,
14.24

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Sreda, 2. 1. 2013, 14.24

8 let

Finalni teden Paradise Hotela: zmagovalca Sarč in Deni

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
V zadnji teden je vstopilo šest tekmovalcev. Zmagovalca sta si razdelila nagrado 50.000 evrov.

45. dan: Izpadla sta Simon in Dragica Prvi dan zadnjega tedna v Paradise Hotelu je prišla v hotel nova "stanovalka", saj so stanovalci dobili bombo. Čas eksplodiranja bombe je določil Domen, vsak par pa je moral imeti bombo pri sebi tri minute. Po teku, ki so ga vsi stanovalci označili za najbolj intenzivno telovadbo zadnjih dveh mesecev, je bomba eksplodirala, ko sta jo imela Dragica in Simon. Anastazija, Sarč, Deni in Gabrijel so si oddahnili, saj so s tem postali polfinalisti strateške resničnostne igre Paradise Hotel.

V hotel so se vselili tudi štirje nekdanji tekmovalci. Natakar je stanovalcem prinesel prepoznavni znak nekdanjih tekmovalcev, ti pa so morali ugotoviti, kdo se bo vselil. Najprej so bila na pladnju očala in tekmovalci so takoj vedeli, da se bo vselil Marko. Druga je bila verižica s križem, ki je povzročila več ugibanj, a je Sarč ugotovila, da bo prišla Lili. Majica je napovedala prihod Filipa, ki se ga je z glasnim krikom najbolj razveselila Sarč. Še četrto nekdanjo stanovalko je napovedal prstan in vselila se je Renata.

Zvečer so morali odigrati najzanimivejše dogodke. Lili je najbolj zabavala stanovalce z oponašanjem Sare. Marko si je privoščil Domna, saj je bil najbolj znan po tem, da si je likal lase. Filip in Deni sta s sušilcema za lase grela pico. Štiričlanska komisija se je s polfinalisti dobro ujela in se z njimi zabavala dolgo v noč. Najbolj se ga je napil Gabrijel, ki so ga stanovalke spravile v posteljo.

46. dan: Anastazija in Domen sta se spet poljubljala Para sta se odpravila na zmenek, a so zamenjali partnerje. Deni se je po stojnicah sprehajal z Anastazijo in Sarč kupil darilo. Izbral je uhane in vroče hlačke. Anastazija je Gabrijelu kupila majčko in zapestnico. Tudi drugi par je poskrbel za darila svojih partnerjev. Gabrijel je Anastaziji kupil album za fotografije, Sarč pa je za Denija izbrala zapestnico. Čeprav so se na zmenku imeli lepo, se ni nihče odločil za to, da bi pokvaril svoje dozdajšnje partnerstvo.

Pred komisijo je bila prva naloga, saj so morali člani ugotoviti izprašati, kateri od parov se bolje pozna. Velikost noge, velikost modrčka, imena družinskih članov in kdaj so imeli prvi spolni odnos je le nekaj vprašanj, ki so jih postavljali. Anastazija in Gabrijel sta imela 67 odstotkov pravilnih odgovorov, Sarč in Deni sta dosegla 57 odstotkov. A na podlagi tega, da sta bila druga dva skupaj v sobi le dva tedna, Gabrijel in Anastazija pa kar devet tednov, so z matematičnim izračunom ugotovili, da se Deni in Sarč bolje poznata glede na čas, ki sta ga preživela skupaj.

Presenečenj tega dne ni bilo konec, saj sta se v hotel vselila še Domen in Alja, komisija pa je dobila skrivno nalogo, da mora opazovati, komu bosta staroselca predstavljala skušnjavo. Anastazija se skušnjavi ni uprla in večer končala v objemu Domna, s katerim sta se spet poljubljala.

47. dan: Razkritje skrivne naloge Komisija je polfinalistom razkrila, da so morali opazovati, kateri od parov je bolj harmoničen in kdo ni podlegel skušnjavi. Že drugo zmago sta slavila Deni in Sarč, saj se je Deni več posvečal Sarč kot Alji. Anastazijo so želeli opozoriti, naj se izogiba Domnu, a jim to ni uspelo: "Domen samo pride nazaj in Anastazija je njegova. Škoda," je komentirala Renata. Anastazija je imela slabo vest. Domen in Alja sta povedala, da nista vedela, da je to njuna naloga. Alja je vseeno pritrdila, da se ji je zdelo, da je mogoče, da bi imela skrito nalogo.

Zvečer je tekmovalce čakal šov talentov. Anastazija in Gabrijel sta odplesala svojo zgodbo od prvega trenutka, ko sta se spoznala, do prihoda v polfinale. S svojo zgodbo sta ganila vse, saj sta tudi Lili in Renata jokali. Deni in Sarč sta odpela Rihannino pesem Princess of China in osvojila komisijo. Z rahlo prednostjo dveh točk, rezultat je bil 15 proti 13, sta slavila Deni in Sarč.

Še s tretjo zmago sta dobila možnost, da med Domnom in Aljo izbereta, kdo bo peti član komisije. Izbrala sta Aljo. Tudi zadnja noč je bila prepojena s plesom in alkoholom.

48. dan: Sarč in Deni sta si denar razdelila Zadnji, 48. dan je prinesel zmagovalca. V studijski oddaji je Maja Martina Merljak povedala, da se bodo člani komisije odločili, kdo bo finalist. Vsak se je postavil za par, ki ga pošilja v finale. Prvi je izbral Filip, ki se je z besedami, da sta Sarč in Deni njegova prava prijatelja in da ju ima rad, postavil za Denija in Sarč. Renata je storila obratno ter izbrala Anastazijo in Gabrijela. Alja s svojo izbiro ni presenetila in je izbrala svojega nekdanjega partnerja Denija ter njegovo Sarč. Še najbolj je presenetila Lili, ki je s svojo odločitvijo zapečatila zmago Denija in Sarč. Gabrijel je bil nad njeno odločitvijo precej šokiran: "Do nje sem bil vedno iskren, tako da sem pričakoval, da se bo postavila k nama." Tudi Marko je pristopil k Deniju in Sarč.

Denar sta si razdelila S štirimi glasovi zanju in le enim za Anastazijo in Gabrijela sta se v finale podala Sarč in Deni. A preizkušenj še ni bilo konec, saj sta si morala denar prislužiti. Z držanjem zlate krogle sta si morala izkazati zaupanje, saj bi denar, če bi eden izmed njiju izpustil kroglo, pobral tisti, ki je kroglo izpustil. Sarč in Deni sta zaupanje drug do drugega imela in držala kroglo do konca ter si razdelila 50.000 evrov.

Ne spreglejte