Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
17. 7. 2015,
7.52

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

koncert Pivo in cvetje Laško

Petek, 17. 7. 2015, 7.52

6 let, 7 mesecev

"Iskreno, pivo imam raje kot cvetje"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Avstralska pevka Natalie Imbruglia je bila letošnje prvo glasbeno presenečenje večdnevne prireditve Pivo in cvetje v Laškem. Presenečenje, ki se lahko še kdaj ponovi.

Festival Pivo in cvetje se že nekaj let trudi, da na svoje odre pripelje velika glasbena imena. Na letošnji prvi koncertni večer je za uveljavljeno slovensko glasebno skupino Mi2 tako letos na oder stopila simpatična in očarljiva Natalie Imbruglia.

40-letna avstralska pevka, ki se je najbolje spominjamo po uspešnici iz 90. let Torn, je v Laškem uspešnico pustila za posladek, prej pa številčno občinstvo poskušala navdušiti s svojimi drugimi bolj in manj znanimi uspešnicami, kot so Wrong Impression, Smoke, Shiver, That day

Laško začetek svetovne turneje Simpatična Avstralka, ki je v Laškem začela novo svetovno turnejo, je na oder stopila malce zadržana in se z vsako naslednjo pesmijo bolj razživela. V razgreto Laško je prišla s prav tako vroče Azurne obale, kjer je z dolgoletno prijateljico, še malce uspešnejšo pevko Kylie Minogue uživala v krasnem morju in dobri družbi.

Daft Punk po avstralsko Avgusta napoveduje izid svojega petega studijskega albuma Man, na katerem bodo predelave pesmi, ki so jih izvirno izvajali moški. Z novega albuma je postregla s pesmijo Instant Crush, ki jo v originalu izvaja zasedba Daft Punk v sodelovanju z Julianom Casablancasom.

Med koncertom ni veliko govorila ali komunicirala z občinstvom, a ko je, je razkrila majhno laž s tiskovne konference. Ko so jo namreč pred nastopom vprašali, kaj ima raje, pivo ali cvetje, je odgovorila, da cvetje, občinstvu pa je priznala, da ji je pivo ljubše.

Svoje večje uspešnice je kombinirala z manj znanimi in se počasi razživela. Še posebej je bilo poskočno, ko je njen kitarist zamenjal kitaro za bendžo in sta skoraj zaplesala na priredbo pesmi Friday I'm in love skupine Cure.

Torn uspešnica tudi v Sloveniji A ko je na vrsto prišla Torn, pesem, ki je bila kar nekaj let najbolj poslušana pesem na avstralskih radiih, v določenem obdobju so jo v povprečju predvajali celo 75-krat na dan, je v zrak dvignila tudi večglavo množico v Laškem.

Kmalu po koncu koncerta je pevka na družbenih omrežjih že delila pohvale koncerta in občinstva, čeprav smo opazili, da si je med nastopom večkrat popravila slušalke in malce razočarano pogledovala proti mešalni mizi.

Regram from @deniss89 #pivoincvetje @pivo_cvetje

A photo posted by natalie_imbruglia (@natalie_imbruglia) on

Ravno prav dolg koncert in ravno pravo razpoloženje, ki napovedujeta dober glasbeni konec tedna v Laškem.

Ne spreglejte