Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
31. 12. 2012,
12.46

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Ponedeljek, 31. 12. 2012, 12.46

8 let

Kdo bo iz Paradise Hotela odkorakal s 50.000 evri?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Nocoj se gledalcem Planet TV obeta prav posebno silvestrovo, saj bo na sporedu finale resničnostnega šova Paradise Hotel.

Tik pred finalnimi deli se je od sotekmovalcev poslovil Domen, ki je v zadnjih dneh poskrbel za največ razprtij. Z Anastazijo si je namreč v bazenu privoščil strastno poljubljanje, ki je Anastazijinega partnerja Gabrijela precej prizadelo. Šele tik pred zadnjo izbiro partnerjev sta nekdanja najboljša prijatelja, če lahko v resničnostnem šovu sploh ustvariš tako trdno prijateljstvo, zakrpala svoj odnos. Pogovor menda reši vse in tako je bilo tudi med Domnom in Gabrijelom, ki sta se drug drugemu opravičila – prvi zaradi posledic poljubov z Anastazijo, ki jih sicer ne obžaluje, drugi pa za svojo burno reakcijo, ki jo je moral prespati. Nobena juha se ne poje tako vroča, kot se skuha, kajne?

V "mini finalu" je Deni premagal Domna Anastazija in Domen sta se ob poslavljanju dogovorila, da se znova srečata v Slovenija in raziščeta, kaj je med njima. Nekaj podobnega sta si lahko obljubila tudi Alja in Deni, najbolj vročekrven parček Paradise Hotela. Alja je šov zapustila po tem, ko jo je kot članico najmočnejšega para nevede izločila posebna gostja Lejla, Deni pa je po njenem odhodu ponovil isto kot že prej: zdaj se bori za Filipa, Aljo, Gregorja in preostale. Prav ti so se verjetno veselo nasmejali ob dejstvu, da je na zadnji izločitvi partnerjev, ki je bila hkrati tudi nekakšen mini finale dveh šefov nasprotnih taborov, šov zapustil Domen.

V igri za 50.000 evrov ostajajo trije pari V Paradise Hotelu v igri za 50.000 evrov tako ostajajo trije pari, Anastazija in Gabrijel, Deni in Sarč ter Simon in Dragica. Nocoj bodo gledalci, ki novo leto raje pričakajo v udobju lastnega doma, lahko spremljali najrazburljivejše finalne dele oddaje. Na sporedu bodo štirje deli, ki bodo trajali od 20. ure do 23.40, nato pa bo gledalce s plesom v novo leto pospremila Beyonce s svojim koncertom.

Zmagovalec ali zmagovalka Paradise Hotela je sicer lahko ena oseba, lahko pa tudi par. Vsekakor pa bo za nekoga vstop v leto 2013 še posebej slavnosten in vesel …

Ne spreglejte