Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
16. 5. 2011,
8.18

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Ponedeljek, 16. 5. 2011, 8.18

8 let

Keučeva prišla v domovino, najprej gre na dopust

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Le nekaj minut pred polnočjo je na brniškem letališču pristala Maja Keuc s slovensko delegacijo. Vidno utrujena in skoraj brez glasu je zbrala še zadnje moči in prvo uro namenila novinarjem.

Najprej dopust med glivicami

"Šla bom v kakšne toplice med glivice," v šali pove Maja o svojem dopustu in bolj resno nadaljuje: "Verjetno bom samo doma, da se naspim, dobim glas nazaj in vidim svoje prijatelje, ki jih že sto let nisem videla. Ta teden sploh ne ′jebem′ ničesar. Izklopila bom telefon, naslednji teden pa naprej, saj imam že ogromno obveznosti," je povedala pevka, ki snema svoj prvi album in se pripravlja na koncert z Urošem Perićem.

Na vprašanje, ali je opravila s šovi, pa je z rekordno hitrostjo odgovorila: "Ne. Nikoli se ne ve, kje bom prihodnje leto, si pa približno predstavljam," o svojih načrtih pove Maja, ki se ji je porodila ideja, da bi se preizkusila še v tujih resničnostnih oddajah, kot je X-Factor, vedno bolj pa je spet živa ideja o študiju v tujini, pojavlja se tudi ideja o Londonu.

"Menda se govori, da je rekel, da bi z menoj posnel duet. Jaz sem takoj za in se že veselim," pa je komentirala sodelovanje s pevcem Xaiverjem Naidoojem, ki se mu je pevka očitno prikupila.

Starši so v polfinalu točili solze

"Najprej je treba razumeti, da to gledaš kot mama in tako kot Maja, ki verjetno kdaj vmes ni dihala, tako kot mi nismo, ko je začela peti," je razlagala svoje občutke iz arene Majina mama Zdenka. "Ko si v tako veliki areni, kjer je ogromno oboževalcev s celega sveta, si strašno želiš, da bi bil tam še kombi Slovencev. Občutek, da si tam in si del spektakla, je dober, ampak ko veš, da je tvoj otrok na odru, in trepetaš, ali bo vse v redu, pa ni tako dober," se je mama spoprijemala s starševskimi skrbmi.

Na Brniku so Majo, skupaj z nekaj oboževalci, ki so prišli po njen podpis, pričakali Veseli svatje. Ansambel je prihod slovenske predstavnice pozdravil bučno z venčkom domačih in v domovini nepogrešljivo harmoniko.

Ne spreglejte