Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
3. 5. 2011,
10.36

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Torek, 3. 5. 2011, 10.36

6 let, 7 mesecev

Maja Keuc jutri prvič na evrovizijskem odru

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Vaje nastopajočih na evrovizijskem odru v nemškem Düsseldorfu so že v polnem teku in jutri ga bo končno preizkusila tudi slovenska predstavnica.

Maja Keuc, ki letos s skladbo No one zastopa slovenske barve na mednarodnem izboru za najboljšo evrovizijsko popevko, danes potuje v Nemčijo, jutri pa bo prvič preizkusila tudi veliki evrovizijski oder. Te dni se na že postavljenem prizorišču letošnje Evrovizije v nemškem mestu Düsseldorf namreč preizkušajo vsi predstavniki sodelujočih držav, ki se bodo čez teden dni potegovali za glavno nagrado.

Slovenska predstavnica bo nastopila na drugem polfinalnem izboru

Pred finalnim večerom, ki bo v soboto, 14. maja, se bosta 10. in 12. maja zvrstila polfinalna izbora. Naša predstavnica se bo v finale poskušala prebiti na drugem, kjer se bo med drugim pomerila s predstavniki Bosne in Hercegovine, Avstrije, Makedonije in Irske.

Favoritinji sta Francija in Norveška

Favoritinji za zmago sta po rezultatih spletnih anket sodeč za zdaj francoska in norveška popevka, s katerima pa se bo Maja pomerila kvečjemu v finalnem izboru, saj bo norveška pevka Stella Mwangi s skladbo Haba Haba nastopila na prvem polfinalnem izboru, francoski Amaury Vassili pa je s popevko Sognu tako ali tako že v finalu.

Francija: Amaury Vassili – Sognu

Maja za zdaj brez treme

Nastopajoči so za zdaj navdušeni nad velikim evrovizijskim odrom, ki je za nekatere od njih, med drugim tudi našo Majo Keuc, daleč največje prizorišče, na katerem so kadarkoli v življenju nastopili.

Maja, ki so jo na Hrvaškem te dni izglasovali za najlepšo udeleženko letošnje Evrovizije, je za uradno slovensko evrovizijsko stran sicer povedala, da za zdaj zaradi vseh priprav še ni imela časa za tremo, da pa ne dvomi, da je pred velikim nastopom ne čakajo tudi tovrstna občutja.

Ne spreglejte