Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
30. 8. 2013,
14.26

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Kdo bo koga Aljoša Ternovšek

Petek, 30. 8. 2013, 14.26

8 let

Planet TV 3000 evrov dal za dobrodelne namene

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Ekipa oddaje Kdo bo koga se je določila, da bo prvo sezono končala z VIP-tednom in k sodelovanju povabila znane Slovence.

Znani Slovenci so se v kvizu Kdo bo koga zabavali v petih oddajah. V prvi oddaji so za Karitas in njihovo akcijo za šolske potrebščine otrok iz socialno ogroženih družin zbrali kar 1200 evrov. Ekipa Radia Center se je "spopadla" z ekipo Planet TV, ki je slavila v prvi oddaji. Finale je bil tokrat malo drugačen, saj sta si tisoč evrov poskušala priboriti tekmovalca iz nasprotnih ekip. Uspelo jima je, zbrala sta potrebnih 200 točk in za otroke priborila dodatnih tisoč evrov.

V naslednji oddaji so se proti ekipi Planet TV pomerile misice. Lepotice so dokazale, da gresta, kljub stereotipom, lepota in sive celice z roko v roki. Čeprav je zmagala ekipa Planet TV, je z zmagovalnega podija odstopila, saj je želela izkazati gostoljubje na domači televiziji, kjer bo vsak od tekmovalcev s svojo oddajo na sporedu že septembra.

To pa je bil šele začetek zmagovitega pohoda lepotic. V sredo so premagale glasbeno skupino Billysi, v četrtek pa so padli še Čuki, ki so jih premagale v zadnji igri. V petek so dekletom nasproti stali člani skupine Perpetuum Jazzile, ki so lepotice končno porazili. S skupnimi močmi sta ekipi poskušali osvojiti še tisoč evrov, a jim je spodletelo, saj so od zahtevanih 200 točk dosegli le 165.

Tri tisoč evrov je celoten izkupiček zadnjega tedna prve sezone oddaje Kdo bo koga, v kateri so nastopile ekipe znanih Slovencev. Ekipe Radio Center, Misice, Billysi, Čuki, Perpetuum Jazzile in Planet TV so denar zbirale za Karitas in njihovo posebno dobrodelno akcijo zbiranja šolskih potrebščin za otroke iz socialno ogroženih družin.

Ne spreglejte