Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
9. 12. 2012,
9.22

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Nedelja, 9. 12. 2012, 9.22

8 let

V nadaljevanju Disneyjevega filma Muppetki bomo videli Tya Burrella

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Zvezdnik z emmyjem večkrat nagrajene serije Sodobna družina bo prevzel vlogo Interpolovega inšpektorja, o kateri se je sicer pogovarjal tudi Christoph Waltz.

Avstrijski igralec Christoph Waltz, ki ga je svet dobro spoznal kot "lovca na Jude" v Tarantinovih Neslavnih barabah, je moral vlogo zavrniti zaradi prenatrpanega urnika, zdaj pa je Disney k filmu povabil Tya Burrella, najbolje poznanega kot Phila Dunphyja iz televizijske serije Sodobna družina. Igralec, ki si je za to vlogo prislužil emmyja za najboljšo moško stransko vlogo v komični seriji, bo, kot rečeno, upodobil Interpolovega inšpektorja.

Režijo filma bo tako kot pri prvem filmu leta 2011 prevzel James Bobin, skupaj z Nicholasom Strollerjem pa je napisal tudi scenarij. Vrnila se bosta tudi producenta David Hoberman in Todd Lieberman.

Snemanje filma naj bi se še to zimo začelo v Londonu – nadaljevanje Mupppetkov naj bi se namreč dogajalo v Evropi, tako kot je to v navadi, pa se bo v njem za nekaj trenutkov pojavilo več znanih obrazov. Poleg Burrellovega lika naj bi ena od glavnih vlog bila tudi ruska femme fatale.

Muppetki, s katerimi je Disney odprl svojo franšizo legendarnih domišljijskih junakov, ki so v naše kinematografe prišli na začetku letošnjega januarja, so na blagajnah vsega sveta zbrali 158 milijonov dolarjev, kar je dobrih 122 milijonov evrov. S tem je film postal najbolj dobičkonosen film, v katerem nastopajo muppetki.V filmu je bilo v eni od glavnih vlog mogoče videti Jasona Segela, ki je prispeval tudi k scenariju, k nadaljevanju pa naj se ne bi vrnil.

Ty Burrell je sicer pred kratkim končal sinhronizacijo svojega lika v prihajajočem animiranem filmu Mr. Peabody & Sherman – film bo premiero doživel novembra 2013. Nagrajeni igralec trenutno snema tudi neodvisni film The Skeleton Twins, v katerem bo mogoče videti tudi Kristen Wiig in Luka Wilsona, obenem pa s svojim bratom Duncanom razvija tudi novo televizijsko serijo, pri kateri sodeluje kot scenarist in koproducent. Komična serija bo temeljila na njunem otroštvu v Oregonu.

Ne spreglejte