Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
30. 6. 2023,
16.41

Osveženo pred

10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,41

Natisni članek

YouTube Logan Paul KSI Prime pijača

Petek, 30. 6. 2023, 16.41

10 mesecev

Zakaj je ta draga hidracijska pijača obnorela mladino?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,41
pijača, Prime | Pijača je tudi zaradi promocije postala najbolje prodajana hidracijska pijača na svetu. | Foto Guliverimage

Pijača je tudi zaradi promocije postala najbolje prodajana hidracijska pijača na svetu.

Foto: Guliverimage

Pijača Prime, ki je priljubljena predvsem med mladostniki, je v zadnjem letu postala najbolje prodajana hidracijska pijača na svetu. Narejena je iz kombinacije naravnih sestavin, pred meseci pa so jo začeli prodajati tudi v Sloveniji. Morda vas bo presenetila njena visoka cena, ki ni običajna za pijače, ki vsebujejo pol litra tekočine.

Pijačo, imenovano Prime, sta ustvarila zvezdnika YouTuba KSI in Logan Paul, zaradi njiju pa je produkt doživel tudi večjo prepoznavnost. V resnici gre za prehransko dopolnilo, ki vsebuje in zagotavlja hranila, ki jih telo potrebuje za delovanje. Prav  kombinacije naravnih sestavin naj bi prispevale k izboljšanju splošnega zdravja in dobrega počutja.

sirupi
Trendi Kultni poletni napitki iz domače pridelave #video
Pijača Prime je sestavljena organskega sadja, zelišč in začimb in probiotikov.

Kaj pa cena?

Pijače Prime v Sloveniji ni mogoče kupiti drugje kot v spletnih trgovinah, ki so zadolžene za distribucijo prigrizkov in pijač iz ZDA, plastenke s pollitrsko vsebino pa stanejo od 14,99 evra do 16,99 evra. Ob znižanjih pa lahko pol litra napitka kupite tudi za 8,99 evra. V Sloveniji se tako paket dvanajstih plastenk pijače Prime prodaja za 90,00 evra.

pijača, Prime | Foto: posnetek zaslona/ ameriskedobrote.si Foto: posnetek zaslona/ ameriskedobrote.si

Lani v Angliji zaradi pijače po trgovinah vladal kaos

Že lani decembra je pijača v Združenem kraljestvu v mnogih nakupovalnih centrih povzročila pravo evforijo, saj so se nekateri za pijače, ki so decembra znova prišle na trgovinske police na Otoku, dobesedno grebli in prerivali. To lahko pripišemo tudi intenzivni promociji obeh youtuberjev Logana Paula in KSI, ki sta pijačo promovirala na svojih spletnih kanalih, je poročal britanski Sky News.

Trendi Zaradi akcijskih cen velik boj za čevapčiče #video

V nekaterih trgovinah so zaradi navala na pijačo posamezen nakup omejili na zgolj eno plastenko vsakega izmed okusov, zato so nekateri ostali brez priljubljenega napitka.

Prime je športna pijača, ki jo ustvarjalca promovirata kot pijačo naravnega okusa, vsebuje pa deset odstotkov kokosove vode, aminokisline BCAA, antioksidante in elektrolite. Pijača je nastala pod okriljem podjetja Prime Hydration, ustanovitelja pa sta youtuberja Logan Paul in JJ Olatunji, bolj znan kot KSI.

Preden sta začela youtuberja poslovno sodelovati, sta se pomerila tudi v boksarskem ringu. Prvi dvoboj med njima se je končal brez zmagovalca, v drugem pa je slavil KSI. Za zdaj pa očitno več kot odlično sodelujeta na poslovnem področju.

Preberite še:

Planet 18
Planet TV Hrana in pijača dražji tudi do 50 odstotkov #video
Letalo
Novice Indijska pilota s pitjem kave spravila v nevarnost vse na letalu
Floyd Mayweather
Sportal Mayweather se vrača v ring v borbi proti zvezdniku z YouTuba
Ne spreglejte