Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
10. 2. 2024,
7.00

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Oglasno sporočilo

Natisni članek

ljubezen ljubezen darila valentinovo Answear PR članek

Sobota, 10. 2. 2024, 7.00

2 meseca, 2 tedna

Lov na darila: tvoj ultimativni valentinov vodnik

Oglasno sporočilo
answear | Foto Answear

Foto: Answear

Valentinovo je tik pred vrati in ljubezen je v zraku! Poskrbite za presenečenje, s katerim boste svoji boljši polovici pričarali nasmeh in ji vrnili rdečico na lica. Za vas smo pripravili Vodnik po darilih, ki združujejo praktičnost, eleganco in kakovost.

Tudi letos so v spletni trgovini Answear pripravili bogato ponudbo številnih modnih blagovnih znamk, med katerimi so v prvi vrsti oblačila in obutev, nikakor pa ne moremo izpustiti bogate zaloge modnih dodatkov, ki so za praznik zaljubljencev najbolj priljubljeni. A naj vam še zaupamo, da boste pri valentinovi akciji kupovali z dodatnim 20-odstotnim popustom na spletni strani in 25-odstotnim popustom z nakupom v aplikaciji pri nakupu v minimalni vrednosti 90 evrov!

Dovolite nam, da vas popeljemo skozi naš skrbno izbran nabor izdelkov, pri katerih je nasmešek stoodstotno zagotovljen.

Zanjo

Bleščeč nakit: naj njeno srce poskoči z osupljivim kompletom ogrlice in uhanov Swarovski. Izdelan z izvrstnimi podrobnostmi in bleščečimi kristali je popoln način, da njenemu vsakdanjemu videzu dodate pridih glamurja. Razveselila se bo tudi uhanov znamke Guess v zlati barvi, za popolno izražanje ljubezni pa ji podarite prstan Ania Kruk, ki je lično zapakiran v embalažo.

Fotogalerija
1 / 3

Brezčasna eleganca - naj njeno nežno zapestje krasi ura Daniel Wellington Petite. S svojo elegantno obliko in nežnimi poudarki iz rožnatega zlata je to brezčasen kos, ki ga bo cenila še vrsto let. Če ima raje minimalizem, je zanjo kot nalašč ročna ura Skagen. Za popolno popestritev njenega videza izberite usnjeni pas Karl Lagerfeld, ki je stvaritev razkošja in prefinjenosti ter je popoln zaključek vsakega outfita.

Fotogalerija
1 / 3

Torbica in denarnica: to je oprema, ki jo vedno potrebuje in jo bo nosila s seboj. Črna torbica Guess je popolna za stilsko shranjevanje njenih potrebščin in je obvezen dodatek za vsako modno navdušenko. Če ima njena torbica vedno premalo prostora, bo torbica Karl Lagerfeld ravno prave velikosti za vse njene pripomočke. Zraven lahko kombinira še denarnico iste znamke.

Fotogalerija
1 / 3

Zapeljiva: vsaka dama mora imeti v omari zapeljivo spodnje perilo. Predlagamo body znamke Guess ali pa korzet v kombinaciji z brazilkami. Popolna kombinacija!

Fotogalerija
1 / 3

Zanj

Business casual: Tommy Hilfiger v elegantni črni barvi - naj mu bo toplo in prijetno z bombažnim puloverjem Tommy Hilfiger. Odličen je za udobne večere, za dan v pisarni ali priložnostne izlete, saj je nepogrešljiv del garderobe, po katerem bo vedno znova segel. Razveselil se bo tudi bombažne majice Hugo, za poslovne ali druge priložnosti pa srajce znamke Armani Exchange.

Fotogalerija
1 / 3

Eleganten in še enkrat eleganten: z usnjeno denarnico Guess v klasični črni barvi mu pomagajte, da bo organiziran. S številnimi predali za kartice in denar je to popoln pripomoček za sodobnega moškega. Njegov videz lahko dopolnite tudi s pasom znamke Calvin Klein ali znamke Hugo.

Fotogalerija
1 / 3

Najlepši modni dodatek: čas je, da naredi vtis. Privoščite mu uro znamke BOSS, v kolikor pa je poslovni moški, pa bo še primernejša ura Armani Exchange v srebrni ali zlati barvi.

Fotogalerija
1 / 3

Spodnje perilo in nogavice: vedno praktično in uporabno darilo. Predlagamo boksarice Ralph Lauren ali boksarice znamke Hugo z odtenki rdeče, s katerimi pa lahko kombinira še nogavice.

Fotogalerija
1 / 2

Ne odlašajte! Odkrijte Answearjevo dimenzijo valentinovega z našo ekskluzivno kolekcijo in ustvarite nepozabne trenutke!

Z ljubeznijo, Answear.si 💕🛍️


Naročnik oglasnega sporočila je Answear.si. 

Ne spreglejte