Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
15. 11. 2013,
13.08

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Petek, 15. 11. 2013, 13.08

8 let

Presenetljiv preobrat! OŠ Kobilje izgubila prvo mesto!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Razkrivamo sveže podatke o glasovanju za izdelke, ki nam jih pošiljajo slovenske osnovne šole iz vseh treh triad. Se je na vrhu kaj spremenilo, kdo je poskrbel za preobrat?

Pred dnevi smo razkrili prve rezultate glasovanja za simpatične izdelke slovenskih osnovnošolcev, ki sodelujejo v projektu Mesec otroka. V prvi triadi je prepričljivo vodila OŠ Franceta Bevka z več kot 19 tisoč glasovi. Kakšna je njena statistika danes? V nekaj dneh so zbrali še skoraj 10 tisoč glasov, tako da jih imajo danes 30.128 in ohranjajo prvo mesto. Največ od sodelujočih razredov iz omenjene šole je za zdaj zbral razred 3. a, in sicer skoraj 23 tisoč glasov, kar pomeni, da je k celotnemu številu glasov OŠ Franceta Bevka prispeval več kot tri četrtine.

Na drugem mestu prve triade je OŠ Kobilje s 16.594 glasovi, največ glasov pa smo prejeli iz 3. razreda, ki mu je s 16.345 glasovi takoj za petami OŠ Brinje Grosuplje, ki je na dan pregleda statistike vse glasove prejela iz 2. c razreda. Za OŠ Kobilje zaostaja le še za malo več kot 200 glasov, ker pa smo prejeli še izdelke njene podružnične šole Polica, lahko pričakujemo srdit boj za drugo mesto, morda celo prvo!

Poglejmo še drugo triado. Ob prvem pregledu statistike je vodila OŠ Kobilje s 7.783 glasovi, kako pa je zdaj? Zgodil se je preobrat! Prvo mesto je prevzela OŠ Preserje pri Radomljah! Ima kar 17.126 glasov, največje število glasov pa je prispeval njihov 5. b razred. OŠ Kobilje je tako zdrsnila na drugo mesto in ima 11.920 glasov (največ glasov je prišlo iz 4. razreda), na tretjem mestu pa je OŠ Prestranek s 1.497 glasovi (največ glasov je prispeval 5. razred). Njeno tretje mesto je precej "ogroženo" zaradi OŠ Stari Trg pri Ložu, ki ima 1.390 glasov.

V tretji triadi je pred dnevi prepričljivo vodila OŠ Kobilje. Pa danes? So druge osnovne šole tudi tu poskrbele za preobrat? Na prvem mestu ostaja OŠ Kobilje s 10.402 glasovi, največ glasovalnih klikov smo prejeli iz 8. razreda. Na drugem mestu je OŠ Antona Martina Slomška s 1.775 glasovi, ki jih je prispeval 8. b razred, na tretjem mestu pa s 1.219 glasovi OŠ Marije Vere. Vse je prispeval 7. a razred.

Čaka nas torej zanimiv glasovalni konec tedna. Se bo po koncu tega tedna zgodil nov preobrat? Vaše izdelke pričakujemo do 4. decembra, do takrat pa stiskamo pesti oziroma gumbe za vaše in naše priljubljene izdelke!

Ne spreglejte