Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
30. 11. 2015,
15.28

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Adele

Ponedeljek, 30. 11. 2015, 15.28

6 let, 7 mesecev

Adele, kraljica staromodnega glamurja

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Adele se je iz najstnice s frufrujem, ki se je ovijala v šale in nosila mladostne obleke, prelevila v glamurozno damo, ki blesti z vzorčastimi dolgimi oblekami in brezhibno obrobljenimi očmi.

Pri Adele so v prvem planu glas, žalostne melodije in črno-bele ali rjavkaste fotografije. A ko je treba nastopati v živo, se Adele prelevi v hollywoodsko divo. V nasprotju z obdobjem ob koncu svojih najstniških let, ko je imela še pričesko s frufrujem in nosila brezoblične obleke, se je letos na glasbeno sceno vrnila s pričesko v slogu Lauren Bacall, poudarjenimi očmi in precej bolj glamuroznimi oblačili.

Navdušila je že s prvim spotom z novega albuma 25, Hello, v katerem je nosila kosmat plašč s potiskanim šalom.

V spotu za skladbo When We Were Young je brezhibno zapela v petrolejsko zeleni barvi, poleg barv pa je kombinirala tudi različne materiale. Pridih glamurja je dodala s plišastim suknjičem in ujemajočim krilom.

Na nastopu v oddaji Saturday Night Live se je odločila za semiš obleko z resicami, ki je imela zadrgo na sredini in tako spominjala na kavbojske jakne.

Nekoliko drznejša je bila v opravi s klobukom in krznenim brezrokavnikom, ki je spominjala na slog rock zvezd iz sedemdesetih.

Predvsem kombinacija različnih materialov, pogosto usnja, zaznamuje njene novejše oprave. Na podelitvi francoski glasbenih nagrad NRJ je Hello na primer zapela v obleki, katere zgornji del je bil kosmat z bleščicami, spodnji del pa je bil iz črnega usnja.

Pri Jimmyju Fallonu se je odločila za nekoliko manj slovesno, a še vedno modno obleko z vzorčastim ovratnikom ter kombinacijo črne in temnordečih poudarkov.

Ne samo da se z vsakim Adelinim albumom v svet glasbe vrneta kakovost in izjemen glas, tokrat sta z albumom 25 v svet glasbe prišli tudi eleganca in zmernost.

Ne spreglejte