Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Petek,
1. 4. 2016,
12.26

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,23

Natisni članek

znamka športna oprema Beyonce kolekcija

Petek, 1. 4. 2016, 12.26

6 let, 6 mesecev

Beyoncé predstavila linijo športnih oblačil

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,23

Potem ko je v svetu glasbe skoraj nepremagljiva, se je zdaj lotila še športne opreme.

Slaba dva meseca po tem, ko je presenetila z novo pesmijo, po nastopu na Superbowlu, kjer je prekosila glavne nastopajoče Coldplay, in po najavi, da se spomladi odpravlja na težko pričakovano turnejo, je kraljica Beyoncé zdaj oboževalcem ponudila še lastno kolekcijo športne opreme Ivy Park.

@weareivypark

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on


Vsakemu fanu je lahko takoj jasno, da se je z imenom znamke poklonila hčerki Blue Ivy, pa tudi svojemu otroškemu zatočišču, parku Parkwood, a pri kreiranju je imela vseeno nekaj pomoči. Glavo je staknila s Philipom Greenom, gospodom, ki vlada znamki Top Shop. Ivy Park bo tako od 14. aprila na voljo v trgovinah Topshop, Nordstrom, Net-a-Porter in Zalora. Tudi prek spleta.

Ob predstavitvi nove znamke je zvezdnica dejala, da sta šport in gibanje že od nekdaj del njenega življenja: "Oče me je zbujal ob jutrih, trkal na vrata moje sobe in mi pravil, da je čas za tek. Spomnim se, da sem velikokrat hotela odnehati, a sem se gnala naprej. To me je naučilo discipline."

Beyoncé hoče z znamko Ivy Park podpirati in navdihovati ženske, ki razumejo, da je lepota več kot le fizična pojava. | Foto: Ivy Park Beyoncé hoče z znamko Ivy Park podpirati in navdihovati ženske, ki razumejo, da je lepota več kot le fizična pojava. Foto: Ivy Park

Brisanje mej

Ivy Park je sodobna športna linija, ki je primerna tako za notranje kot zunanje športne aktivnosti, pravi Beyoncé in dodaja, da so kosi modni in udobni ter izražajo njen "ubijalski" stil in moč.

"Ko delam in vadim, sem ves čas v športnih oblačilih, a do zdaj nisem našla nobene znamke, ki bi mi bila pisana na kožo. Moj cilj z Ivy Park je brisanje mej v športnih znamkah, a hkrati podpirati in navdihovati ženske, ki razumejo, da je lepota več kot le fizična pojava. Prava lepota je zdravje našega uma, našega srca in naših teles. Ko se sama počutim fizično močno, sem močna tudi mentalno. Zato sem hotela ustvariti znamko, ki bo enako počutje vzbudila tudi pri drugih ženskah."

Ne spreglejte