Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
24. 3. 2024,
19.00

Osveženo pred

1 mesec

Vsebino omogočajo Douglas parfumerije

Natisni članek

noad mama materinski dan darila ličila parfumi nega kože kozmetika parfumerija parfumerija Douglas advertorial

Nedelja, 24. 3. 2024, 19.00

1 mesec

Pozornost za materinski dan

Darilo zanjo, s katerim ne morete zgrešiti

Vsebino omogočajo Douglas parfumerije

Materinski dan je edini dan v letu, ki je v celoti posvečen ženski, ki pazi na vas od prvega dne, zato svoji mami ne pozabite čestitati na ta poseben dan. Morda je ne boste mogli objeti ali peljati na kosilo, a še vedno imate na voljo ogromno premišljenih daril, da se bo počutila posebno.

darilo zanjo | Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Naše matere, te izjemne ženske, ki vsakodnevno skrbijo, ljubijo, negujejo, usmerjajo, razveseljujejo in spravljajo ob pamet svoje otroke, tudi ko so ti že odrasli, si ob svojem prazniku zaslužijo prejeti darilo, ki ga najbolj potrebujejo – čas zase. Ob nenehni skrbi za družino, ožjo ali razširjeno, prijatelje in sodelavce tipična mama pogosto pozabi nase. Zato ji letos podarite priložnost za sprostitev, razvajanje, čas, ko se lahko posveti sebi in svojim željam.

Matere si zaslužijo najboljše ob vsaki priložnosti

Ko za mater kupujemo že drugo darilo v enem mesecu, je včasih težko izbrati takšno, s katerim ji povemo, kako posebna je za nas. Tu pridejo na vrsto izdelki, s katerimi se bo lahko vsak dan v letu počutila čudovito. Medtem ko je izbira nakita, cvetja ali kulinaričnih užitkov vedno dobra ideja, zakaj ne bi letos razveselili matere s posebnim darilom iz sveta kozmetike?

darilo, materinski dan | Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Razkošno lepotno darilo je vedno dobra ideja

Za vse matere, ki ljubijo lepoto, smo izbrali najlepša in najbolj dišeča darila za nego kože, ličila ter parfume, da jih razveselimo za ta materinski dan. Ker so tega vredne. Nenazadnje, kakšen je boljši način, da pokažete svojo hvaležnost za vse, kar mati počne za vas, kot če jo zasujete z vsemi "priboljški" za nego in lepotičenje, ki si jih zasluži?

V parfumerijah Douglas boste našli najboljša lepotna darila, s katerimi jo boste letos lahko razvajali. Od nežnih dišav do razkošnih šmink in negovalnih krem, s katerimi ji boste povedali, da je tokrat čas le zanjo.

25. marca izkoristite ekskluziven 20-odstotni popust v parfumerijah Douglas na skoraj vse izdelke za vsak nakup nad 30 eur. Člane kluba Douglas Beauty Card čakajo dodatne ugodnosti, ki so odvisne od zneska nakupov.

darilo, materinski dan | Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Mati je že tako najlepša oseba na svetu in s temi darili ne gre za poudarjanje njenega osupljivega videza, temveč za razvajanje. Matere si, vedno s polnimi posodami hrane za vas, verjetno ne vzamejo časa, da bi vlagale v razkošne parfume, najbolje ocenjene kreme za obraz ali tisto rdečo šminko, ki jo že dlje časa občudujejo. Zakaj torej ne bi tega naredil namesto nje?

Z inovativno intenzivno maskaro, črno kot noč, bo njen pogled zasijal v vsej veličini. Njena posebna velika Slimpact! krtačka je aerodinamična, da doseže trepalnice od korena do konic, od kota do kota, zgornjih in spodnjih trepalnic, da zagotovi ogromen volumen trepalnic. K njej se čudovito poda Sisley Le Phyto Rouge nežna in obstojna šminka z ultrasvilnato teksturo. Z večkratnimi nanosi ohranja mladostnost ustnic, koktajl intenzivnih olj pa poskrbi za nahranjenost, prožnost in elastičnost.

Parfum je zanesljiv način, da ji narišete nasmeh na obraz

Če vaša mati obožuje parfume, je Sending love prava izbira zanjo. Naj gre za izkaz globoke hvaležnosti ali brezpogojno ljubezen do matere – s to parfumsko vodo ji boste sporočili oboje. Dišava izraža veliko več kot besede. Združuje vonje sladke limete in mandarine ter jantarja in vanilje, s čimer ustvari sanjsko dišavo.

Duhovna, eterična in neustrašna dišava Givenchy Irresistible z notami vrtnice, hruške, jantarja, cedre, irisa in mošusa pa je koncentrat čiste lepote, skozi katero sijeta šarm in ženstvenost. Cvetlično-sadno-lesni vonj toaletne vode ji bo pomagal, da zopet začuti mladostno energijo.

Naj se med nego kože počuti kot kraljica

V času hitrega tempa in nenehne skrbi za druge, svoji materi privoščite najboljše izdelke za nego obraza in dekolteja. Tako kot vsaka druga ženska, si tudi mame želijo sijočo polt. V spletni trgovini Douglas boste našli vrhunske izdelke za nego, ki zadovoljujejo različne potrebe kože.

Pri tem sta INKEY List Retinol serum za nego obraza in antiage krema s kolagenom za vrat in dekolte blagovne znamke Douglas Collection lahko popoln duet zanjo. Serum vsebuje retinol, pridobljen iz vitamina A, ki predstavlja zlati standard za obnovo kože in pomaga v boju proti gubicam in gubam. Poleg tega izboljša tudi splošni videz kože in pomaga pri enakomernejšem tenu. Antiage krema je posebej razvita za tanko in občutljivo kožo vratu in dekolteja ter zagotavlja enakomerno in gladko polt.

Vsi vemo, da dejanja govorijo glasneje kot besede

Materi na ta materinski dan s popolnim darilom pokažite, kako zelo jo imate radi, s popolnim darilom. Čeprav se morda zdi, da popolno darilo ne obstaja, preverite parfumerije Douglas in douglas.si, kjer boste našli najboljši približek popolnemu darilu za materinski dan za posebno žensko v svojem življenju.

Parfumerija Douglas je priljubljena lepotna destinacija, saj nas vedno razveseljujejo s posebnimi ponudbami, ekskluzivnimi izdelki in izvirnimi idejami. Dišave so pogosto prva izbira, ko govorimo o darilih za to priložnost, Douglas pa ima v ponudbi tudi kozmetiko in ličila priznanih blagovnih znamk.

25. marca izkoristite ekskluziven 20-odstotni popust na skoraj vse izdelke za vsak nakup nad 30 eur. Člane kluba Douglas Beauty Card čakajo dodatne ugodnosti, ki so odvisne od zneska nakupov.

Darilo za svojo mamo najdete v vseh parfumerijah in na douglas.si.

Ne spreglejte