Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
17. 5. 2024,
12.58

Osveženo pred

2 tedna, 1 dan

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,85

Natisni članek

zagorelost poletje pordela koža rdečilo za obraz boyfriend blush

Petek, 17. 5. 2024, 12.58

2 tedna, 1 dan

Kaj je boyfriend blush in kako ga ustvariti?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,85
Hailey Bieber | Foto Profimedia

Foto: Profimedia

Za veliko žensk je rdečilo najpomembnejše med ličili, mnoge ga postavijo celo pred bronzer in preostale izdelke. Pred kratkim pa se je pojavila nova tehnika nanašanja rdečila, ki se imenuje "boyfriend blush". Na TikToku je dosegla kar 84,8 milijona ogledov. Tako tehniko uporabljajo tudi številne zvezdnice, kot so Hailey Bieber, Kendall Jenner, Kyle Jenner in druge.

Kaj sploh je "boyfriend blush"?

Gre za rdečilo naravnega videza, ki ga nanesemo nižje, kot bi ga običajno. S čopičem ga nanesemo pod lica, na mesto, kamor bi sicer nanesli bronzer. S tem poudarimo naraven videz, saj z njim posnemamo rdečico, ki običajno nastane med hitro hojo ali tekom. Ta tehnika nanašanja rdečila ustreza vsaki ženski, saj kožo naredi zdravo, mladostno, sijočo in rahlo pordelo.

Kremno rdečilo ali rdečilo v kamnu?

Pri omenjeni tehniki je priporočljivo kremno rdečilo, saj se na obrazu lepše in hitreje razporedi. V kožo se lepo vpije in ji doda naraven sijaj. Rdečilo v kamnu je v redu, če je v pravem odtenku, se lepo zabriše in ne vsebuje bleščic. Izberite odtenek breskve, saj bo poskrbel za naravnejši videz in kožo naredil lepše pordelo.

Hailey Bieber pokazala, kako nositi boyfriend blush. | Foto: Profimedia Hailey Bieber pokazala, kako nositi boyfriend blush. Foto: Profimedia

Katera rdečila so primerna za to tehniko?

Med najbolj priljubljenimi je kremno rdečilo Pixi On The Glow v odtenku Juicy. Zelo mazljivo rdečilo, ki bo poskrbelo, da bo vaša koža videti naravno in sijoče. Med zelo priljubljenimi je tudi rdečilo znamke Ilia, ki koži doda učinek zagorelosti. Če pa bi želeli cenejšo različico, lahko uporabite kremno rdečilo znamke e.l.f. Seveda pa lahko doma tudi improvizirate in namesto rdečila uporabite šminko v rdeči ali rožnati barvi.

Fotogalerija
1
 / 3

Za piko na i dodajte pegice

Za še bolj naraven videz bodo poskrbele pegice, ki so lahko naravne ali pa si jih narišete sami z rjavim svinčnikom za obrvi ali oči. S tem boste videti še bolj zagoreli in predvsem naravni. Ta tehnika je odlična za poletje, zato je ne pozabite preizkusiti.

Pegice so odličen dodatek k vašemu obrazu. | Foto: Shutterstock Pegice so odličen dodatek k vašemu obrazu. Foto: Shutterstock

Preberite še:

Makeup trendi 2024
Trendi Trendi ličenja za leto 2024
Salomon
Trendi Pozabite Adidas Samba, v trendu so že druge superge
Zendaya Challengers
Trendi Zakaj je teniška moda najbolj vroč trend ta hip?
Ne spreglejte