Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Boh

Sreda,
7. 8. 2013,
13.16

Osveženo pred

8 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Sreda, 7. 8. 2013, 13.16

8 let, 1 mesec

Natalija Verboten se je znebila kompleksov: Minikrilo je zakon!

Tina Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Ne samo lep dekolte, Natalija Verboten v zadnjem obdobju dokazuje, da so njen močan adut tudi lepe noge. Njen največji modni hit so trenutno minikrila.

Letošnjim modnim trendom je podlegla tudi Natalija Nacionale: minikrila so njen najbolj priljubljeni modnih hit, na nastopih in tudi v varnem zavetju svojega doma prisega na krila, v katerih s ponosom razkazuje svoje dolge noge.

Toda Natalija ni bila vedno tako samozavestna: "Pred dopolnjenim tridesetim letom sem si marsikateri kompleks v svoji glavi naredila čisto po nepotrebnem – takrat niti minikrila ne bi oblekla, ker sem mislila, da imam krive noge in ne vem kaj še vse ..." Z leti, pravi, so se stvari "postavile na svoje mesto", znebila se je svojih komplekse in končno lahko uživa v raznolikosti modnih kreacij. "Rada nosim minikrila, kratke hlače itd., saj je vendar poletje, in to res vroče poletje!"

Po nakupih z osebnim stilistom Čeprav ima rada lepa oblačila, pa Natalija ni ravno velika ljubiteljica nakupovanja: "To mi predstavlja velik stres." Ponavadi jo zato med nakupovanjem spremlja kar stilist. "Na hitro pregledava ponudbo, potem grem v garderobo, poskusim nekaj kombinacij, ki mi jih pripravi, in se odločim za tisto, ki jo potrebujem za določeno priložnost."

Pri izbiri oblačil za nastope je nekoliko drugače. S stilistom ali oblikovalcem uskladita obleko s pesmijo, ki jo predstavlja na nastopu. "Pri svoji službi imam to srečo, da si pri oblekah lahko dam duška, ker so obleke za na oder tudi del nastopa, koreografije in zgodbe."

Sledi modnim trendom Poleg zelo modnih minikril Natalija to poletje prisega na barve, cvetlične vzorce, črte in velike modne dodatke. Vendar se v njeni omari najde prostor tudi za kakšne klasične kose oblačil, ki jih obleče za posebne priložnosti. "Pomembno je, da se v oblačilih dobro počutim," nam zaupa in pove, da zaradi neznosne vročine trenutno najbolj uživa v kopalkah.

Ne spreglejte