Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
17. 11. 2014,
13.35

Osveženo pred

4 leta, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Senidah Muff

Ponedeljek, 17. 11. 2014, 13.35

4 leta, 5 mesecev

Pevka, ki na slovenske odre prinaša glamur in seksapil (foto)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Skupina Muff na domače glasbeno prizorišče prinaša sodobne pop skladbe z r'n'b pridihom. Njen zaščitni znak je zagotovo pevka Senidah, ki navdušuje s prepoznavnim vokalom in seksi modnim slogom.

Dolgolasa lepotica Senidah je zaradi svojega globokega, raskavega glasu zagotovo ena od bolj prepoznavnih slovenskih pevk. S skupino Muff je pred dnevi predstavila glasbeni prvenec z 12 skladbami, med katerimi so tudi uspešnice Tvoje moje, Naj sije v očeh, Uspavanka in Ti daješ.

Nikoli dolgočasna črnina Na promocijskem koncertu v enem od ljubljanskih klubov je postavna pevka spet blestela v svojem slogu. Opazno ličenje, trendovsko nalakirani nohti in zanimiv črn kombinezon z globoko rezanim dekoltejem. Videz, ki smo ga vajeni od tujih glasbenih div.

Tudi sicer Senidah največkrat videvamo v črnini, ki pa je pri njenih stajlingih vse prej kot dolgočasna. Zna kombinirati materiale in strukture, vse skupaj pa popestri z opaznim nakitom. Za pomembnejše odrske nastope pa izbira glamurozne obleke, ki si jih preprosto moraš zapomniti.

Glamur za pomembne odrske nastope Tako je na letošnji Emi presenetila v ognjeno rdeči obleki, ki se je proti tlom razširila v krilo z nešteto cvetovi vrtnic. Na Viktorjih je dramatično pesem Uspavanka zapela v seksi črni oblekici z dolgimi rokavi, na sprednjem delu prepleteni z vrvicami. Zraven je obula modne škornje, ki segajo čez kolena, tako pa dosegla, da je bilo gole kože ravno prav.

Za spletno stran Etiketa je Senidah povedala, kako pomembna je zanjo urejenost, saj "tako dobiš občutek, da lahko narediš vse". Tako se strinja s trditvijo, da obleka naredi človeka, saj se urejena počuti veliko bolje. "Če si nadenem pete, dodam parfum in ličila, se tudi obnašam čisto drugače in včasih se celo malo izgubim, odplavam …"

Na naslovnici albuma kot iz drugega sveta Senidah, ki jo krasi kar nekaj tatujev, smo v še posebej zapeljivi različici videli v videospotu za pesem Tvoje moje, kjer je pred kamero stopila v razpeti moški beli srajci in v črnih hlačnih nogavicah. Veliko glamurja pa si privošči tudi na različnih snemanjih s skupino. Na naslovnici njihovega prvenca tako blesti v beli obleki z izrezanimi detajli, v kateri je videti tako dobro, da bi jo brez težav zamenjali za pevsko divo svetovnega kova.

Ne spreglejte