Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
8. 12. 2014,
14.43

Osveženo pred

6 let, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Lisca spodnje perilo silvestrovanje novo leto

Ponedeljek, 8. 12. 2014, 14.43

6 let, 8 mesecev

Podarite seksi darilo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Praznični december v nas budi pričakovanja, radosti, hkrati pa tudi negotovosti, ko izbiramo novoletna darila. Darilo naj bi bilo uporabno, lepo in zakaj ne tudi očarljivo, zapeljivo?

Ste se že vprašali, kaj vsakdo potrebuje vsak dan? Odgovor je spodnje perilo! Perilo pod novoletno smrečico bo nadvse uporabno in lepo darilo. Pri izbiranju tovrstnih daril si lahko damo več duška kot sicer. Melita Letnar, oblikovalka perila v Lisci, svetuje: "Pri izboru perila kot novoletnega darila si lahko privoščimo več drznosti. Živahno rdeča barva bo v tem obdobju še kako primerna. Četudi obdarjenka običajno rdeče barve ne nosi, jo tokrat lahko presenetimo s tovrstnim izborom, saj nošenje rdečega perila za silvestrovo prinaša srečo. Namesto gladkih, preprostih krojev tokrat izberimo razkošne čipke, perilo z bleščečimi dodatki ali drznejše modele. V Liscini ponudbi najdete tudi komplete z zapeljivim paskom, če pa želite res veliko drznosti, lahko podarite tudi podporni modrček in odprti string. Morda kot vroč namig za nepozabno noč." Izberete pa lahko tudi manjša prikupna darilca. "Ljubke nogavičke, modne hlačke brazilke ali string hlačke, zanj pa udobne boksarice, tudi v rdeči barvi z napisom Be mine," dodaja Melita Letnar. Za prijetne večere bodo uporabne tople jopice ali pižame. Povsem unikatno darilo pa bo perilo z brezplačnim potiskom po vaši želji. Izberete ga lahko v Liscini spletni prodajalni.

Če razmišljate, kako preživeti silvestrski večer, so z zanimivimi predlogi pri Lisci poskrbeli tudi za to. Pripravili so prav posebno spletno aplikacijo, ki ponuja mnogo nasvetov, igric, zabave ter receptov, s sodelovanjem v igri pa se potegujete tudi za lepe nagrade – perilo, glavna nagrada pa je konec tedna v prečudoviti Barceloni za dve osebi. Igro najdete na www.lisca.si in na Facebookovem profilu Lisca.

Ne spreglejte