Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Ponedeljek,
11. 4. 2016,
12.40

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,60

Natisni članek

pomladni trendi pomlad trend ruta šal

Ponedeljek, 11. 4. 2016, 12.40

6 let, 7 mesecev

Pomladni načini nošenja šala ali rute

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,60

Ni se vam še treba ločiti od svojega najljubšega modnega dodatka.

Šali in rute so odličen modni dodatek, ki lahko še tako običajni kombinaciji doda veliko. Za marsikatere modne navdušenke je šal ali ruta celo prepoznavni znak, kos, ki ga nikdar ne izpustijo ob sestavljanju nove oprave.

A takoj, ko se malce otopli, nastane dilema, kako ga nositi, da vam ne bo vroče in da ne boste pritegnili začudenih pogledov. Obstaja veliko načinov, kako ga vpeljati v pomladni in poletni stil, pri čemer je najbolje, da šale zamenjajo lahkotnejše rute, svilene, satenaste ali bombažne.

Ruto lahko (glede na dolžino) nosite kot zapestnico, kot pas, kot šik robček, zataknjen v žep suknjiča, lahko pa jo vključite tudi v svojo pričesko. Lahko si jo ovijete okrog čopa ali fige, ali pa kot obroč okrog glave, pričvrstite pa jo pri tilniku.


Z barvito ruto lahko na zanimiv način popestrite tudi ročaje torbic:



Kot dodatek jakni, plašču …

In še en zelo šik način nošenja priljubljenega šala ali rute: ogrnite si ga čez rame in pritrdite s pasom. Ta modni dodatek bo tako poskrbel za povsem nov, svež videz.

Šal ali ruto nosite kot dodatek k jakni, plašču, suknjiču ali jopici. Za piko na i ga pričvrstite s pasom. | Foto: Getty Images Šal ali ruto nosite kot dodatek k jakni, plašču, suknjiču ali jopici. Za piko na i ga pričvrstite s pasom. Foto: Getty Images

Ali pa si jo zavežite tesno ob vrat …

Seasonal change is calling for a wardrobe that is versatile right now!  I'm a big fan of a great scarf, and loved how this beautiful & bold silk scarf has finished off a plain grey sweater so well!👌🏼 All about maximising the wear in your wardrobe and combining casual pieces with dressier ones! 😘🎀🕶  #scarf #scarves #fashion #whatinspiresyou #lamoda #streetfashion #streetwear #ariaofstyle #wardrobe #personalstylist #personalshopper #lookgood  #woman #stylist #wardrobestylist #dressup #confidence #keepwarm #transitionalwardrobe #behappywithyourself #maximiseyourwardrobe #patterns #silkscarf #sunglasses #loveherhair #sochic #ontrend #love #letstalkfashion #behindeverysuccessfulwomanisherself

A photo posted by A r i a   o f   S t y l e (@ariaofstyle) on


Načinov je veliko, le uporabite svojo domišljijo.

Ne spreglejte