Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
28. 1. 2010,
8.59

Osveženo pred

8 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Četrtek, 28. 1. 2010, 8.59

8 let, 1 mesec

Pravila in pogoji nagradne igre Igričar na Facebooku

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Ta pravila in pogoji določajo pravice, obveznosti in pogoje za sodelovanje v nagradni igri Igričar na Facebook profilu Siol.net Trendi.

Definicije Na Facebook profilu Siol.net Trendi bo v obdobju od 28.1.2010 do 1.2.2010 potekala nagradna igra, v kateri se bodo uporabniki lahko potegovali za vstopnice za ogled filma Igričar.

Organizator nagradnih iger je Planet 9, d.o.o., Vojkova 78, 1000 Ljubljana, v sodelovanju z Blitz Film & Video Distribution, ki tudi prispeva nagrade.

S temi pravili in pogoji Planet 9, d.o.o., določa tudi pravice, obveznosti in pogoje za sodelovanje v nagradnih igrah.

Pravila, pogoji in cene Za nagrade se bodo lahko potegovali vsi uporabniki, ki bodo v času trajanja nagradne igre z ustrezno aktivnostjo odgovorili na objavljene pozive na Facebook profilu Siol.net Trendi. Uporabnik lahko v nagradni igri sodeluje večkrat. Za sodelovanje v nagradni igri ni starostnih omejitev.

Za nagrado se ne morejo potegovati (čeprav lahko sodelujejo v nagradnih igrah) zaposleni v podjetjih Planet 9, d.o.o., Mobitel, d.d., Telekom Slovenije d.d. in Blitz Film & Video Distribution, d.o.o., ter njihovim ožjim družinskim članom, uporabnikom družinskih bonusov zaposlenih na Planetu 9, d.o.o., Mobitelu, d.d. in Telekomu Slovenije d.d., in drugim osebam, ki so vključene v organizacijo nagradnega kviza.

Žrebanje in nagrada Za izvedbo nagradne igre in nadzor nad njenim potekom ter objavo nagrajencev skrbi komisija v sestavi treh članov, ki so predstavniki organizatorja. Nagrajenci bodo na Facebook profilu Siol.net Trendi objavljeni takoj, ko bodo znani vsi dobitniki vstopnic v nagradni igri.

Komisija bo v nagradni igri izmed vseh uporabnikov, ki so sodelovali z ustreznimi aktivnostmi ali pravilnimi odgovori, izžrebala in objavila imena 25-ih nagrajencev. Vsak nagrajenec dobi 2 vstopnici za ogled premiere filma Igričar, ki bo 3.2.2010 ob 19:30 v ljubljanskem Koloseju. Odgovori se beležijo s pomočjo računalniškega sistema oziroma so v njem shranjeni.

Nagrajenci bodo v nagradni igri določeni z žrebom. O določitvi nagrajencev se vodi zapisnik, ki vsebuje podatke o: datumu, uri in kraju objave nagrajencev; navzočih osebah in nagrajenih uporabnikih. Zapisnik podpišejo vsi člani komisije. Nagrajenci so dokončni. Vsak nagrajenec bo o nagradi obveščen preko objave na zidu profila, prejel pa bodo tudi osebno sporočilo o tem, kje in kako prevzeti nagrado ter poziv, naj posreduje svoje ime in priimek. V primeru, da se na obvestilo ne odzove do konca dneva 1.2.2010 izgubi pravico do nagrade in nagrada zapade. Nagrajenec se strinja s tem, da se ime, ki ga uporablja za svoj Facebook profil objavi na Facebook profilu Siol.net Trendi.

Prevzem nagrade Darila, prejeta v nagradni igri, so predmet obdavčitve v skladu z določili Zakona o dohodnini (drugi prejemki, med katere spadajo tudi nagrade). Za prevzem nagrade mora nagrajenec predložiti: osebni dokument (osebno izkaznico ali potni list). Morebitno akontacijo dohodnine v zvezi z nagrado bo odvedel organizator nagradne igre. Organizator nagradne igre si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če: se pojavi dvom o istovetnosti podatkov, se ugotovi, da je uporabnik v nagradni igri sodeloval v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre. Če nagrajenec do 3.2.2010, do 19.30 ure nagrade ne prevzame, izgubi pravico do nje brez pravice do kakršnegakoli drugega ali drugačnega nadomestila. Nagrade ni mogoče zamenjati za gotovino ali drugo nagrado, niti je ni mogoče prenesti na drugo osebo.

Ostalo Za vsa vprašanja, ki se lahko pojavijo v zvezi z nagradno igro in niso urejena s temi navodili, daje ustrezna tolmačenja komisija. Vse odločitve komisije so dokončne in nanje ni mogoča pritožba. Organizator nagradne igre hrani dokumentacijo v zvezi z organizacijo in izvedbo nagradne igre na naslednji način: vse elektronsko zabeležene odgovore na ustrezen način hrani še najdlje 12 mesecev po izvršitvi nagradne igre, to je najdlje do 1.2.2011; ime nagrajenca ne bo uporabljeno v nikakršne druge namene. Po poteku zgoraj navedenih rokov organizator podatke v elektronski obliki ustrezno trajno izbriše. Organizator nagradne igre se obvezuje, da bo skrbno varoval podatke uporabnikov ter jih bo uporabljal izključno za potrebe storitve. Osebne podatke uporabnikov bo varoval v skladu z Zakonom o varstvu podatkov.

Končne določbe Organizator nagradne igre lahko spreminja pogoje sodelovanja v nagradni igri. Hkrati se zavezuje, da bo na primeren način in na primernem mestu uporabnike obvestil o vsakršni spremembi oziroma dopolnitvi pravil. Ta pravila veljajo od dneva sprejetja dalje.

Odgovornost in reklamacije Organizator nagradne igre ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi jo utrpel sodelujoči, do katere bi prišlo zaradi tehničnih težav pri operaterju omrežja ali na omrežjih pogodbenih partnerjev organizatorja oziroma zaradi napak pri internetnih povezavah. Organizator nagradne igre in ponudnik poti nista odgovorna za nepravilno delovanje storitve, ki je posledica napačne uporabe in neznanja uporabnika. Vsem sodelujočim v nagradni igri sta zagotovljeni podpora in pomoč na elektronskem naslovu info@planet.si ter na telefonski številki 014728519.

siol.net

Ne spreglejte