Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
13. 11. 2014,
14.13

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Četrtek, 13. 11. 2014, 14.13

6 let, 7 mesecev

Nagradni izbor: Delite najlepše trenutke v letu 2014

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Poroka, rojstvo otroka, vozniški izpit, ... Kateri so bili vaši najlepši trenutki v letu 2014? Delite jih z nami, prislužite si vikend paket razvajanja za dve osebi in nagradite Junake za jutri.

Bliža se čas letnih inventur in razmisleka o tem, kaj je bilo v letu, ki bo kmalu pomahalo v slovo, nepozabnega in neponovljivega. Vabimo vas, da najlepše trenutke leta 2014 delite z nami in bralci Planet Siol.net. Z oddajo najlepšega trenutka boste polepšali dan tudi petim Junakom za jutri.

Kako sodelovati?

Vse, kar morate storiti, je, da v spodnji obrazec vnesete fotografijo, ki ponazarja vaš najlepši trenutek, dodate kratek opis in pripišete svoje podatke. Oddate lahko več fotografij najlepših trenutkov.

Delite lepe trenutke z Junaki za jutri

A zgodba z lepimi trenutki se na tem mestu še ne konča. Nudimo vam priložnost, da enemu od petih junakov, ki smo jih predstavili v rubriki Junaki za jutri, polepšate konec leta. Kako? Tako, da pred oddajo fotografije oddate glas za enega izmed Junakov za jutri. Naši izbrani junaki so: Društvo Never give up, Društvo Sladki nasmehi, Prostovoljno gasilsko društvo Begunje, Društvo Mačjelovka in Zavod Vista. Vsi vaši glasovi, ki jih boste zbrali z oddajo najlepšega trenutka, se bodo prišteli k vašemu izbranemu Junaku za jutri.

Junaku za jutri, ki bo z vašo pomočjo zbral največ glasov, bo podjetje Lidl Slovenija, ki je podpornik projekta, podarilo vrednostne bone v višini 300 evrov, preostalim štirim Junakom za jutri pa vrednostne bone za 100 evrov.

Lidl Slovenija je tudi nosilec projekta Ustvarimo boljši svet, v katerem išče in podpira nove rešitve, zamisli in projekte za boljši svet.

Oddaja in potrjevanje fotografij

Po oddaji najlepšega trenutka in vseh zahtevanih podatkov se delo samodejno objavi v obliki članka na Planet Siol.net (objavijo se fotografija najlepšega trenutka, ime in priimek, kratek opis ter kraj). Vsako objavljeno delo bo po uredniški potrditvi med trajanjem izbora objavljeno na mediju Planet Siol.net in na profilih Siol.net Novice na Facebooku oz. Twitterju (izbrana dela).

Izbor je trajal do vključno 4. 1. 2015 (opolnoči), končni rezultati bodo znani 5. 1. 2015.

Ne spreglejte