Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
5. 1. 2015,
18.56

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Ponedeljek, 5. 1. 2015, 18.56

6 let, 7 mesecev

Najlepši trenutki leta 2014 so shranjeni, čas je za sveže (foto)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Končujemo veliki nagradni natečaj, s katerim smo se slikovito poslovili od starega leta. Poslali ste več kot 300 fotografij in razdelili več kot 56 tisoč glasov.

V nagradnem natečaju Najlepši trenutki smo vas pozvali, da z bralci Planet Siol.net delite trenutke starega leta, ki se jih boste z veseljem spominjali tudi na stara leta. Zanimalo nas je vse mogoče. Od rojstva in posebnih mejnikov v vsakdanu vaših otrok do porok in občudovanja vrednih sončnih zahodov ali mavric, počitniških utrinkov ali česa tretjega.

V mesecu in pol, kolikor je trajal natečaj, ste nam poslali 337 fotografij, sodelovalo je 331 različnih avtorjev, oddali in zbrali ste kar 56.296 glasov.

Nagradni natečaj si seveda ne bi zaslužil predznaka nagradni, če v njem ne bi podeljevali nagrad. Razdelili smo jih kar nekaj. Za največ glasov (glas ljudstva), največ glasov uredništva (glas uredništva) in največ glasov obiskovalcev Planet Siol.net (14 nagrad).

Prvo nagrado natečaja najlepši trenutki prejme Zorica Planinšek iz Kranja, ki je avtorica fotografije z naslovom Kranjska Gora – odlična smuka.

Ta fotografija je zbrala največ vaših glasov, kar 15.223. Njen angažma v zbiranju glasov ji je prinesel vikend paket za dve osebi s polpenzionom v hotelu Park**** na Bledu.

Nagrado uredništva (izbor je delo tričlanske komisije, ki jo sestavljajo Lojze Grčman, Mihaela Leskovec in Alenka Teran Košir) prejme Klavdija Hiti, ki je posnela fotografijo z naslovom Mavrica, z jasnim sporočilom, ki ne potrebuje dodatnega pojasnila. Nagrada avtorici prinaša bon v vrednosti sto evrov za trgovine Intersport.

Nagrajenci, ki so poleg glavne nagrajenke zbrali največ glasov in ki prejmejo paket Planet Siol.net (post it blok, kemični svinčnik in čistilec za telefon), so:

Boštjan Pintar, Bled Janko Talaber, Prekmurje Kristina Pirc, Krško Maja Prašnikar, Zgornje Izlake Roman Bor, Velenje Slavica Zbičajnik, Slovenj Gradec Maja Kovačič, Bohinjska Bistrica Lana Svet, Ljubljana Bojan Gros, Mislinja Vlasta Šimec, Trbovlje Simona Medved, Slovenj Gradec Sebastjan Mahne, Izlake Boštjan Bračič, Maribor

Ne spreglejte