Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
8. 1. 2016,
8.55

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Si.mobil advertorial

Petek, 8. 1. 2016, 8.55

2 meseca, 2 tedna

Podarjamo pravljično doživetje na saneh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Za začetek leta smo naročili sneg in organizirali doživetje, ki vas bo že po nekaj minutah ponesel v pravljični svet. Prijavite se še danes!

Naša skupna pustolovščina se bliža h koncu, toda preden zapišemo zadnje slovo, bomo nekomu izmed vas omogočili novo nepozabno doživetje, ki ne bo toliko adrenalinsko, ampak predvsem idilično. Do zdaj smo vedno poskrbeli za nepozabne trenutke v družbi Si.mobila, na šestem doživetju vam bomo v kosti pognali še malo mraza in veliko čarobnosti – tiste prave zimske, ki spada v najbolj razburljive pravljice.

S haskiji na družinski izlet

Ne samo enega, tokrat bomo nagradili vso vašo družino. V zadnjem doživetju vas bomo zapeljali na zimsko vožnjo z vprežnimi sanmi, ki jih bodo vodili radoživi haskiji, ki vsakič komaj čakajo, da koga odpeljejo na pot.

Za vašo nepozabno vožnjo bodo poskrbeli Vili Petaci in njegovi haskiji.

Petaci nam obljublja nadvse razburljiv dan: "Nagrajence bomo najprej spoznali z našimi haskiji in jim pojasnili delovanje opreme, ki jo potrebujemo za vožnjo," sledilo bo kratko učenje varne vožnje in priprava sani. Psi bodo medtem že nestrpno čakali na akcijo.

Vozili se boste po vnaprej pripravljeni krožni progi, vrhunec doživetja bo nedvomno samostojna vožnja s pasjo vprego.

Doživetje, vpeto v slovensko domačnost

Zadnje doživetje je posebno tudi zato, ker bi radi izpostavili domačnost slovenskih kmetij, kakršno ima naš gostitelj Vili, ki na svoji ekološki kmetiji v bližini Vitanja skrbi za rejo različnih vrst živali, posebnost so tudi njegovi ekološko pridelani izdelki.

Na njihovi kmetiji domujejo različne živali, ukvarjajo pa se tudi z vzrejo šetlandskih ponijev. Ponujajo še jezdenje ponijev in spoznavanje vseh živali na kmetiji.

Si.mobil vedno v družbi največjih doživetij

Leto 2015 si bomo zapomnili predvsem po doživetjih, ki nam jih je na vseh koncih Slovenije omogočilo in izpopolnilo neverjetno hitro Si.mobilovo omrežje 4G/LTE.

Nagradna igra je končana.

Ne spreglejte