Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
13. 11. 2017,
12.48

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek spolnost

Ponedeljek, 13. 11. 2017, 12.48

6 let, 6 mesecev

7 razlogov, zakaj morate poskusiti vibrator

Oglasno sporočilo

Seks igračke so že od nekdaj običajni dodatki, s katerimi sta lahko seks ali samozadovoljevanje še bolj zanimiva oziroma s katerimi začinimo že tako dobro stvar.

vibrator spolnost | Foto:

Zdrava spolnost je odprta, uigrana, prijetna in se aktivno upira spolni enoličnosti, zato je dolgoročen recept za srečno in spolno izpopolnjeno zvezo.

 

Ne glede na to, ali ste samske ali v zvezi, so vibratorji idealen dodatek vašemu spolnemu repertoarju – tukaj si lahko preberete nekaj razlogov, zakaj jih absolutno morate poskusiti.

Na Sex Shop Libido.si najdete vse sestavine za vzburljivo spolno življenje.

1. Zaradi radovednosti

Radovednost je odlična zadeva – če ne bi bili radovedni, bi vedno imeli isto pričesko, nikoli več ne bi odkrili kakšnega genialnega sladoleda in pozabili bi, kako je fantastično, ko prvič doživiš nekaj novega. Z našo spolnostjo je povsem isto – če trdimo, da smo poskusili vse, kar je vredno poskusiti, in da nam nič drugega ne more odgovarjati, se potencialno odmikamo od užitkov, ki jih niti ne poznamo.

2. Vibratorji so učinkoviti

Imate težave z doseganjem orgazma? Mešalniki, sesalniki in akumulatorski zabijalniki žebljev, ki so izumljeni in narejeni samo za eno stvar, to delajo učinkovito. Vibratorji so narejeni za užitek, njihove vibracije in pulzirajoči vzorci pa nas privedejo do orgazma.

3. Številke so na njegovi strani

Glede na raziskave je vsaka druga ali tretja ženska (odvisno od države) poskusila ali aktivno uporablja kakšno seksualno igračko. 80 odstotkov žensk, ki imajo v lasti vibrator, ga uporablja tudi s partnerjem/partnerico – kar razbija mit, da vibratorje uporabljajo samo samska dekleta.

4. Vibratorji so odlična začimba za zvezo

Vibratorji in spolne igračke so na splošno idealen način, da prebudite uspavano strast in začinite spolno življenje ter pobegnete monotoniji, ki lahko resno poruši odnos.

5. Vibrator nam pomaga spoznati svoje telo

Čeprav v svojem telesu preživimo vse svoje življenje, nam je telo čista neznanka in ga spoznavamo vse življenje. Z vibratorjem lahko odkrivamo dražljaje, ki so lahko zelo stimulativni in jih ne moremo spoznati s standardno opremo, kot so nevibrirajoči prst, jezik ali penis.

6. Vibratorje lahko uporabljamo tudi med seksom

V zadnjih letih na trgu prevladujejo vibratorji za pare v obliki črke C, ki so namenjeni uporabi med seksom (We-Vibe) – en krak vibratorja stimulira klitoris, drugi pa G-točko. Taki vibratorji s stimulacijo ščegetavčka rešujejo zelo pogost vzrok izostanka orgazma za ženske med seksom (premalo stimulacije klitorisa) in hkrati ponujajo ožji občutek pri penetraciji za oba partnerja.

7. Ker si to zaslužimo

Spolni užitek je na žalost v naši družbi še vedno tabu, posebej za ženske. Družba nas uči, da je povsem primerno, da povemo, kako nam je všeč fino jesti, kako uživamo v počitku po kosilu ali kako uživamo v masažah – zakaj torej ne smemo povedati, kako je dobro, zdravo, naravno in pohvalno uživati v seksu?

Ne spreglejte