Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
21. 12. 2012,
12.43

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Petek, 21. 12. 2012, 12.43

8 let

Ali imate sebičnega ljubimca?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Nekateri moški nikoli in nikdar ne nehajo misliti samo nase, niti v postelji ne. Preverite, ali imate takšnega ob sebi, in ukrepajte!

Sebičen kar tako Prvi znak, ki izdaja, da med rjuhami misli samo nase, je tudi splošna sebičnost. To pomeni, da ne pričakujte pozornih gest, kot so odpiranje vrat, pridržanje plašča ali dajanje komplimentov, prav tako pa ne dolge predigre, v kateri bi bila najprej pomembna ženska.

Vaš užitek je na drugem mestu Takoj za njegovim, seveda. Dober ljubimec ve, da mora najprej poskrbeti za žensko, ki jo ima ob sebi, saj bo njen užitek spodbudil in povečal njegovega, zato se ji v celoti posveti. Moški, ki ga od vsega najbolj skrbi le njegova erekcija, ni partner, ki bi si ga ženska želela v postelji ali nasploh.

Hiti po orgazem Moški, ki ob vsakem vašem daljšem stokanju hiti spraševati, ali ste že doživeli orgazem, je lahko ali popolnoma neusklajen z vašim telesom ali pa se mu tako mudi doseči svojega. V vsakem primeru hitenje v postelji ne spominja na dobrega ljubimca, ki ve, da si je treba za ženski užitek vzeti malce časa.

Odklanja oralni seks Če moški odklanja kunilingus, ženski užitek, vztraja pa pri felaciji, je jasno, da je sebičen. Ali je to stvar, za katero se boste kot ženska poskušali pogajati ali ne, pa je prepuščeno vaši presoji, le ne pričakujte, da boste ob tem doživljali orgazme.

Ostaja čustveno hladen Od moškega, ki je čustveno oddaljen, ženska ne more pričakovati, da jo bo v postelji poskušal zadovoljiti na vse mogoče načine. Če mu ni pomembno, kaj in kako ona čuti, potem mu ni pomemben niti njen užitek. Hladni moški so ponavadi slabi ljubimci, lahko pa to odtehtajo z veliko mero perverzije, če vam to sploh ustreza.

Vztraja pri določenih položajih Seveda tistih, v katerih najbolj uživa on sam, pa če se pri tem trudi na vse pretege ali leži kot kip in prepusti delo vam, vseeno. Kakorkoli se obrnete, veste, da boste končali v položaju, ki si ga želi on, in to vedno znova. To je tip moškega, ki pozna sebe, ne vas. Morda se boste z leti res navadili, toda ali boste res pozabili na vse tisto, kar bi še lahko doživeli?

Ne spreglejte