Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
12. 12. 2012,
10.46

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Sreda, 12. 12. 2012, 10.46

8 let

Česa moški ne marajo na ženskah

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Vsakega moškega na ženskah privlačijo nekatere stvari. Medtem ko nekateri padajo na barvo las, so za druge bolj pomembni barva oči, lep nasmeh ali lepo telo.

Zastrašujoče zadimljene oči Čeprav temno senčilo vaš pogled naredi skrivnosten in hkrati zapeljiv, pa lahko s pretiravanjem pri nanosu senčila in barvice dosežete ravno nasproten učinek. Vaše oči bodo postale ukazovalne in preveč resne, zaradi česar se bodo moški oddaljili. Namesto zapeljivega pogleda jih boste z zastrašujočimi zadimljenimi očmi odrinili od sebe. Nekateri moški pa bodo morda pomislili tudi, da se ne znate naličiti, saj boste nase nanesli pač vse, kar se skriva v ženski čudežni kozmetični torbici.

Nepravilno nanesen puder Moške bo odbila tudi vidna črta pudra na vratu. Moški se bo ob vidni uporabi velike količine pudra vprašal, kakšni ste pravzaprav videti v resnici.

Prebeli zobje Veliko žensk in moških na svojem bodočem partnerju med drugim najprej opazi nasmeh, za katerega potrebujemo lepe in negovane zobe. A tudi tukaj obstajajo meje, saj je videz ženske kot iz škatlice vse prej kot privlačen. Moške pa zmoti predvsem to, da so njeni zobje videti kot porcelan. Takšen nasmeh namreč deluje umetno, lažno in zato nič privlačno. Lepljive ustnice Ustnice so med redkimi stvari, ki se jim moški težko uprejo – a če so te polne lepljivega glosa, je zgodba nekoliko drugačna. Prvi fuj bo moški izrazil že pri poljubu, saj se bodo tudi njegove ustnice svetile kot novoletna jelka – to pa je zadnja stvar, ki si jo želi.

Noben moški namreč ne uživa pri poljubljanju z žensko, ki uporablja sijoči glos – še posebej če je svetle barve.

Prevelike količine parfuma Že prav, da ženska pred odhodom od doma poskrbi, da se bodo vsi moški obračali za njo, a prevelika količina parfuma je lahko zelo moteča. Kljub temu da parfum žensko naredi zapeljivo. Izberite vonje, ki ustrezajo vaši osebnosti, ali pa seveda vonj, ki obnori vašega partnerja.

Predolgi nohti Čeprav večinoma moški ne opazi barve laka, pa opazi to, ali so nohti lepo urejeni in kako dolgi so. Predolgi nohti vsekakor niso privlačni, kaj šele funkcionalni. Poleg tega pa se bojijo tudi, da bi bile ženske v postelji preveč divje in na hrbtu pustile znamenja. Poleg tega pa predolgi nohti delujejo umetno in po svoje nakazujejo, da niste prava gospodinja.

Umetna polt kože, porjavelost Moški imajo veliko raje naravno kot umetno lepoto, saj tako čutijo, da svojo partnerico res poznajo. Tako bi namesto umetno porjavele kože raje izbrali nekoliko bolj bledo polt.

Ne spreglejte