Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
16. 12. 2022,
12.48

Osveženo pred

1 leto, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

erotika PR članek

Petek, 16. 12. 2022, 12.48

1 leto, 4 mesece

Ko si 139 tisoč Slovenk in Slovencev zaželi vročih trenutkov!

Oglasno sporočilo

Da si kar nekaj pregovorno zadržanih rojakov želi malce več od klasičnega zmenka ob kavi, dokazuje spletni portal za vroče zmenke Urgenca.com, ki leta 2022 beleži neverjetnih 139 tisoč registriranih članov! Tudi preostale statistične podrobnosti so zavidanja vredne, kar priča o tem, da Slovenci resnično potrebujemo takšen vroč oglasnik.

veneticom urgenca.si | Foto:

Na tisoče vročih fotografij

Da slika pove več kot tisoč besed, ve povedati že vsak. Da je fotografija skoraj nujna, če želimo prek spletnih zmenkov koga spoznati, tudi. Da je na vroč portal, kot je Urgenca, naloženih kar 65.482 nadvse pikantnih fotografij, pa vzame sapo!

Uporabniki omenjenega portala so lahko popolnoma brez skrbi, saj gre za stoodstotno anonimno storitev. Izberejo si samo še žgečkljivo uporabniško ime in se v nekaj klikih pridružijo tisočim radovednih, ki na ta način že odkrivajo svet erotičnih fantazij. 

Včasih si enostavno zaželimo, da bi lahko izživeli svoje najbolj intimne erotične fantazije in spustili na plan demona, privezanega globoko v črni kleti skritih kotičkov naše duše. Tistega, lačnega vseh vročih dogodivščin, ki nas popelje do nikoli prej doživetih užitkov in občutkov.

Vroči klepeti dolgo v noč

Ljudje imamo radi začinjene klepete, a vendarle nismo vsi nad tem najbolj navdušeni. Sledi dolgotrajno tipanje terena, namigovanje …

A ne na Urgenci, kjer je vroč pogovor dolgo v noč prej pravilo kot izjema. Tam se spoznavajo osebe, ki si nadvse želijo biti podrejene ali obratno. Brez sramu razbijajo tabuje, se pogovarjajo o erotičnem perilu in igračkah. Različne spolne prakse? Seveda! Si za vroč zmenek? O, ja!

veneticom urgenca.si | Foto:

Erotične vsebine

Ne le da smo ljudje erotična bitja, ki se največkrat povsem po nepotrebnem zapiramo pred svetom in skrivamo svoje fantazije, radi imamo tudi kakovostne erotične vsebine. Gledamo vroče filme, fotografije, prebiramo erotične knjige in podobno.

Posebej vroč v tem pogledu je erotični blog Evin Svet, kjer je leta 2022 pikantne vsebine prebiralo 51 tisoč bralk in bralcev! Brezplačne erotične zgodbe, nasveti, ankete in druge zabavne vsebine, ki ti popestrijo dolgočasne dneve in še posebej večere.

Pssttt … dekleta! Brezplačna uporaba Urgence do 31. 12. 2022!

veneticom urgenca.si | Foto:


Naročnik oglasnega sporočila je VENETICOM, D. D.

Ne spreglejte