Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
6. 7. 2013,
19.44

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Sobota, 6. 7. 2013, 19.44

8 let

Poletni ljubezenski horoskop

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Preverite, kaj vam zvezde v ljubezni napovedujejo to poletje.

OVEN (21. mar – 20. apr) Nov začetek

Pred vami je vznemirljivo poletje, ki bo prineslo več novega, kot si morda želite in pričakujete. Zaradi Jupitra in Marsa v znamenju raka bo veliko vaše pozornosti pripadlo družini, s katero boste razčiščevali odnose, ki ne bodo ravno idilični, zagotovo pa razgibani. Posebno pozornost boste namenjali partnerju, s katerim se boste hoteli ponosno postavljati pred vsemi, kar je posledica vpliva Venere v levu, ki bo poskrbela tudi za to, da se boste divje spogledovali in razkazovali svoje čare. Samski lahko preživite čudovit julij, vezani pa boste hodili po tankem robu med zvestobo in nezvestobo, kjer vam mimogrede lahko zdrsne, vendar ne boste dolgo objokovali svojih grehov. Avgust prinaša streznitev, resnici, kakršnakoli je že, bo treba pogledati v oči in narediti korak naprej. Borili se boste za svojo ljubezen, pripravljeni na nov začetek, naj gre za star ali nov odnos. Mars, ki se s koncem avgusta preseli v znamenje leva, pomeni, da boste imeli tako pogum kot srčnost, s katero boste partnerja spet ognjevito osvajali. September vam bo še bolj všeč kot poletje, napredovali pa ne boste samo zasebno, ampak tudi poslovno. Ljubezenski semafor: - ZELENA: Umirjeni bik bo prebujal najglobje strasti, kratkočasili se boste tudi z nežnimi ribami, družabnimi dvojčki in celo racionalnimi devicami, ki bodo v avgustu vroče razpoložene. - RUMENA: Bolj kot strast vas bo s strelci in vodnarji povezovalo prijateljstvo in občutek bližine, ki pa vam ne bo toliko pomenil, da bi se odpovedali zabavi z drugimi. - RDEČA: Z ovni in levi se sicer dobro razumete, a vas bodo s svojeglavostjo spravljali ob živce. Raki, tehtnice in kozorogi so znamenja, s katerimi se enako dobro prepirate kot razumete, škorpijonov pa se izogibajte, če si ne želite, da vam poletje uniči ljubosumje.

BIK (21. apr – 21. maj) Resno in odločno

Če je bila prva polovica leta takšna, da bi jo najraje pozabili, se lahko sprostite, saj je vpliv Jupitra v znamenju raka naravnost blagodejen in vam prinaša veselje ter srečo v ljubezni. Poletje bo izjemno družabno, običajno zadržanost bo zamenjala radovednost in potreba po pozornosti. Ne čudite se, če boste hoteli izstopati v družbi in blesteti pred vsemi, saj je vaša vladarica Venera v znamenju leva, ki potrebuje občutek, da je center sveta. Najbolj pomembno pri tem pa je, da si boste povrnili izgubljeno samozavest in prenehali s kompleksom manjvrednosti, predvsem pa prišli do spoznanja, da si srečo kujete sami, pa naj bo v ljubezni ali pri delu. V avgust boste vkorakali sproščeno, vendar nekoliko bolj premišljeno, saj se je Venera premaknila v znamenje device. Vaši ljubezenski načrti bodo postali bolj stvarni in bolj skromni, pogosto boste bolj kot svojim čustvom zaupali razumu, veliko pozornosti pa boste začeli namenjati delu. A tja do sredine septembra bo kljub vsemu še zmeraj najbolj pomembno, da se imate v dvoje lepo, če ne že kar kičasto. Ljubezenski semafor: - ZELENA: Najbolj nežno in hkrati strastno se boste gledali z raki, ribami in celo škorpijoni, ki vas lahko popolnoma začarajo s svojim magnetizmom. Najbolj usodne pa bodo device, s katerimi boste lahko izklopili ves svet, razen vajinega. - RUMENA: Biki in kozorogi bodo sicer zelo prijetna družba, a preveč resni, da bi se lahko z njimi zabavali. - RDEČA: Pustite pri miru leve in vodnarje, saj veste, da se z njimi vedno lahko spričkate zaradi ničesar, ovni in strelci se bodo na obzorju obdržali le kratek hip, potem pa bo vročica med vami izpuhtela.

DVOJČKA (22. maj – 21. jun) Vročekrvna ljubezen

Prihod poletja bo postregel z zelo vročim začetkom, saj vas bo vročekrvna Venera v levu tja do sredine julija gnala v avanture, vendar se boste čustveno ohladili, še preden bi se lahko razvile v polnem zamahu. V drugi polovici julija boste na ljubezen gledali razumsko, točno boste vedeli, kaj hočete in česa ne, zato se boste bolj kot ljubezni posvečali prijateljem in družini. Svojo pozornost bodo zahtevale tudi denarne zadeve, ki se lahko zapletejo, če jim ne boste namenili dovolj časa, predvsem pa ne zapravljajte, če si želite, da poletje mine prijetno. Pravi val ljubezni vas bo odnesel v začetku avgusta, ko boste storili vse, da boste pritegnili pozornost, globoka čustva pa vam bodo zavladala v sredini meseca, ko se Venera preseli v znamenje tehtnice. Če ste samski, se ozrite naokoli, saj bo priložnosti za romanco veliko, vezani pa boste partnerja spet ugledali v tisti posebni podobi, s katero vam je zmešal glavo. Uživajte, kajti september prinaša poslovne izzive, zaradi katerih boste zanemarili ljubezensko življenje. Ljubezenski semafor: - ZELENA: Z raki in levi boste doživljali nebesa, zelo lepo vam bo tudi v družbi bikov in vodnarjev, če boste znali ostati tolerantni. - RUMENA: Z ovni in tehtnicami ne bo nikoli dolgčas, ampak za to znate poskrbeti sami. Kar potrebujete, je strast, pomešana z nežnostjo. - RDEČA: Rib in škorpijonov ne izzivajte, če z njimi nimate resnih namenov, device, strelci in kozorogi pa bodo na prvo mesto namesto vas postavljali sebe, to pa ni privlačno.

RAK (22. jun – 22. jul) Sreča in zadovoljstvo

Julij bo mesec, v katerem se vam bo samo od sebe smejalo. Sonce, Merkur, Mars in Jupiter prehajajo vaše znamenje, zato boste polni energije, načrtov, idej in optimizma. Zelo redko se vam zgodi, da v središče postavite sami sebe, vendar boste storili prav to. Saj ne, da vam ne bi bilo mar, kar pravijo drugi, zagotovo pa se boste odločali tako, da boste poslušali sami sebe. Če ste vezani, se bo to poznalo v vašem partnerstvu, a brez strahu: partner vas ljubi tudi takrat, ko ste neodvisni, vam pa bo to dalo možnost, da začnete uživati tudi sami s sabo. Samski raki se bodo v juliju previdno ozirali po okolici, morda tvegali avanturo, nikakor pa ne srca, za to bo čas v avgustu, ko si bodo zaželeli nekoga za vedno. V iskanju svoje ljubezenske sreče bodo tako samski kot vezani raki preiskušali svoje meje in si širili obzorja z novimi izkušnjami, predvsem pa se bodo naučili nekaj, kar sicer težko storijo: zaživeti in uživati v sedanjem trenutku, ne glede, kaj prinaša prihodnost. Ljubezenski semafor: - ZELENA: Vodna znamenja, raki, škorpijoni in ribe, vas bodo privlačila kot še nikoli, za ostalo bo poskrbela usoda. Malce bolj umirjeno, a še vedno zelo lepo in romantično se boste imeli v družbi zemeljskih znamenj - bika, device in kozoroga. - RUMENA: Z dvojčki in tehtnicami se boste ujeli v prvem trenutku, a hitro ugotovili, da se več strastno prepirate, kot ljubite. - RDEČA: Ovni, strelci in vodnarji bodo ostajali skorajda nevidni, zelo vidni pa bodo levi, ki vam bodo ravno zaradi tega šli na živce.

LEV (23. jul – 23. avg) Zabava, zabava, zabava

Z Venero v znamenju leva bo začetek poletja vroč in seksi, da bolj ne bi moglo biti. Samski lahko tja do sredine julije spoznajo svojo sorodno (in usodno) dušo, ki bo v njihovem življenju pustila velik pečat, vezani pa bodo grulili tako zaljubljeno, kot da so se komaj spoznali. V drugi polovici meseca bo romantično dogajanje popestrilo delo, ki se mu ne boste mogli izogniti, kar bo s seboj potegnilo val hrepenenja, hkrati pa tudi priložnost, da pošteno razmislite o svojih (svežih) čustvih. Avgust, ki je že tako in tako vaš mesec, vas bo razvajal in gnal v zabave, ki trajajo do jutra, vendar pozor - nimate toliko energije, da bi z njo lahkomisleno razmetavali, zato poskrbite tudi, da bo zabavi sledil počitek, sicer boste september pričakali utrujeni od poletja. Amorjeve puščice bodo spet frčale po zraku po 16. avgustu, ko se Venera preseli v znamenje tehtnice, kar pomeni, da bosta partner in romantična sloga na prvem mestu lestvice prioritet. Posebno očarljivi boste zaradi vpliva Marsa v levu tudi ves september in del oktobra, vrnila se bo tudi običajna energija. Ljubezenski semafor: - ZELENA: Elektrika vam bo šinila skozi telo, ko se boste ozirali za dvojčki in strelci, ki so sposobni slediti vašemu hitremu življenjskemu apetitu, presenetljivo pa se boste zelo lepo in sprejeto počutili v družbi rakov, devic in rib, ki bodo olajšujoča sprememba. - RUMENA: Biki, škorpijoni in vodnarji bodo dobra družba, a le za kratek hip, saj se vam bo zdelo, da vas dušijo s svojim pogledom na svet. Tehtnice bodo naredile vtis, vendar je vprašanje, kakšnega. - RDEČA: Ovni, levi in kozorogi bodo imeli preveč velik ego, da bi jih dalj časa trpeli ob sebi. Saj ste lahko vljudni, več pa ne.

DEVICA (24. avg – 22. sep) Iskreni do sebe

Julij sprva ne bo najlažji mesec, zdelo se vam bo, da vam stvari uhajajo izpod nadzora, da ste preveč čustveni in občutljivi in da s partnerjem nikakor ne najdete skupnega jezika, vendar se lahko potolažite. V zadnji tretjini meseca Venera prestopi v vaše znamenje in počasi se bo vse postavilo na svoje mesto. Najprej boste začeli uživati v sebi in v svoji družbi, poskrbeli boste za svoj videz in svoje telo, seveda pa bo tudi ljubezen prišla na vrsto. Ne očitajte si, da ste prezahtevni do nekoga, raje razmislite, ali ne zahtevate preveč od sebe, ker vztrajajte v nekem odnosu. Iluzije naj se podrejo in na starih ruševinah naj zraste nekaj novega. S preteklostjo boste razčistili, vpliv Venere pa vam bo pomagal, da dobite nov zagon ali celo najdete ljubezen, ki vam bo dala krila, morda pri nekom, ki ga poznate že dalj časa. Jesen bo spričo vseh novih dognanj pestra, vendar boste s seboj več kot zadovoljni, ker zdaj veste, da niste več pripravljeni na polovičarstvo Ljubezenski semafor: - ZELENA: Zemeljska in vodna znamenja vam bodo pisna na kožo, posebej bodite pozorni na škorpijone in ribe, presenetijo pa vas lahko tudi ognjeni levi. - RUMENA: Ovni, dvojčki in strelci bodo prijetna zabava, dokler bo trajalo, za vas pa bi to na dolgre proge morda zahtevalo preveč truda. - RDEČA: Tehtnice in vodnarji imajo pri vas omejen rok trajanja že vnaprej. Ne silite z glavo skozi zid.

TEHTNICA (23. sep – 23. okt) Razčistite

Pred vami je poletje, v katerem boste intenzivno razčiščevali svoje čustveno življenje, kar bo prineslo velike spremembe. Težava ne bo samo v tem, da s partnerjem ne boste več mogli najti skupnega jezika, na dan bodo priplavale tudi stare zamere, s katerimi se bo treba enkrat za vselej soočiti. Čeprav boste morda reševali odnos, se morate zavedati, da je lukenj, ki jih je treba zakrpati, preveč. Če boste šli prek sebe, se vam bo položaj, v katerem ste, ponavljal, dokler se ne boste odločili za odločen rez, res pa je, da nekateri odnosi potrebujejo veliko časa, da se popravijo ali razpadejo. Sredina avgusta prinaša olajšanje, ne glede na to, kako se bodo stvari razpletale, saj Venera prestopi v vaše znamenje, kar vam bo prineslo več sreče in zadovoljstva. To bo tudi čas, ko bi se morale samske tehtnice bolj ozirati okoli sebe, saj ne bo tako težko najti sorodne duše. Jesen bo zaradi vpliva Marsa v znamenju leva bogatejša z optimizmom in dobro voljo, zlahka se boste posvetili tudi karieri, ki ste jo zanemarjali. Ljubezenski semafor: - ZELENA: Vročekrvni levi in sanjave ribe bodo plenili vašo pozornost in povzročili, da bo srce ponorelo, biki, device in strelci pa bodo privlačni, pa čeprav le kot strastna avantura. - RUMENA: Z dvojčki, škorpijoni in vodnarji bo vsak trenutek izziv, a le dokler se vam bo ljubilo. - RDEČA: Ovni, raki, tehtnice in kozorogi bodo prenaporni, tudi ko vam bodo ugajali. Čeprav ste prijazni, se jim raje izognite.

ŠKORPIJON (24. okt – 22. nov) V zavetju

Poletje boste pod vplivom Satruna, ki prehaja znamenje škorpijona, začeli precej zadržano in previdno, brez velikih pričakovanj. Čeprav bi lahko osvajali na levo in desno, se vam to niti ne bo ljubilo, raje kot avanturo bi imeli ljubezenski odnos, ki bi se razvijal in trajal. Velja tako za samske kot za ljudi, ki so obtičali v odnosu, v katerem več ne uživajo in ne ljubijo, ne morejo pa ga zapustiti. V drugi polovici julija boste na ljubezen začeli gledati tudi bolj razumsko, čeprav boste še vedno pričakovali, da vas bo nekdo z brezmejno vztrajnostjo zvabil v svoj objem, ne glede na to, kako in zakaj se temu upirate. Stvari so pravzaprav zelo jasne: ne izmikajte se več pogovorom o svojih čustvih in ne dovolite si, da bi vam bilo vseeno, v kakšnem odnosu ste. Ker pa tega še ne boste tako hitro sposobni, si boste vzeli čas zase, se morda odpravili na dolgo potovanje v tujino, kjer se lahko ""zataknete" celo za dalj časa, kot ste načrtovali. Ob strani vam stoji Jupiter v raku, ki podpira vaš razvoj. Ljubezenski semafor: - ZELENA: Biki, device in strelci bodo znali prebuditi speče strasti, zares vneli pa jih bodo kozorogi in ribe. Ne upirajte se! - RUMENA: S tehtnico in škorpijonom boste doživljali vzpone in padce, ki jih ne potrebujete. - RDEČA: Ovni, dvojčki in levi bodo v vas sprva prebudili živahnost, kaj kmalu pa vam bodo šli tako na živce, da jih boste preprosto izključili iz življenja.

STRELEC ( 23. nov – 21. dec) Bolj vroče ne gre

Venera v levu bo v vas do 22. julija prebujala potrebo po zapeljevanju, strasti in hitremu tempu življenja, vse bo treba preizkusiti, nič zamuditi. V ljubezni boste sprva žareli, s koncem meseca pa se bodo v vas naselili dvomi v partnerja. Na stvari boste gledali preveč razumsko, vrtali v vsako malenkost in celo zganjali ljubosumje, vendar imejte mero in se ustavite, preden si boste zares zapletli življenje. Samski lahko ravno nasprotno v tem obdobju zase najdejo srečo, pa naj gre le za lepo poletno avanturo ali za ljubezen, ki ne mine. Avgust prinaša srečo v sredini meseca vsem samskim, ki so zamudili vroč julij, morda je na vrsti odnos s sodelavcem ali starim prijateljem, dolgčas vsekakor ne bo. Partnerjem bo posvetil nov žarek upanja ali bolje zaljubljenosti, zaradi katerega se bo zdelo, da stvari pravzaprav sploh niso tako slabe, kot so bile videti. Ljubezenski semafor: - ZELENA: Biki, raki in tehtnice bodo prijetno razvedrilo, a zares se boste prebudili ob levih in strelcih, ko vas bodo zvabili v svoj objem. - RUMENA: Dvojčki, škorpijoni in vodnarji lahko v vas prebudijo zanimanje, a ne za dolgo, ovni in kozorogi vas bodo sicer privlačili, a kaj, ko ste zanje preveč svobodoljubni. - RDEČA: Device si ne želite v svoji bližini, če si ne želite zaplesti življenja. Ali pač?

KOZOROG (22. dec – 20. jan) Odgovor pride, ko ga ne iščete

Julij, v katerem bo poudarjen vpliv planetov v znamenju raka, vas bo omehčal. Spoznavali boste, koliko vam pomenijo družina, partner, dobri prijatelji, nenavadni znanci ... Do vseh boste prijazni, razumevajoči in vedno pripravljeni na pogovor, celo tolerantni, kar pri vas ni vedno obvezno. Pa vendar - v ljubezni bo nekaj manjkalo, predvsem pri tistih, ki so že v odnosu. Želja, da bi pobegnili na konec sveta, bo včasih zelo močna, a kot kozorog tega ne morete kar tako storiti. Stvari se ne bodo razpletle to poletje, zagotovo pa boste ob koncu leta vedeli za odgovore, ki jih sedaj iščete, in zbrali pogum za vse, kar se boste odločili. Samskim kozorogom je poletje bolj naklonjeno, Venera jim bo milo svetila na njihovih ljubezenskih poteh in jim vztrajno vračala vero v ljubezen, ki jo realistični kozorogi tudi pregovorno tako radi poteptajo. Jesen prinaša optimizem in energijo, ki bi ju morda potrebovali že poleti, predvsem pa zavedanje, da za vse obstaja rešitev. Ljubezenski semafor: - ZELENA: Biki, device in kozorogi so osebe, s katerimi lahko najdete srečo, zares v devetih nebesih pa boste z raki, ribami in škorpijoni. - RUMENA: Dvojčki, levi, tehtnice in strelci bodo zanimiv izziv, ki pa vas bo hitro začel dolgočasiti. - RDEČA: Ovni in vodnarji vam bodo stopili na živec, še preden jih boste uspeli do konca spoznati.

VODNAR (21. jan – 18. feb) Vrnitev strasti

Ljubezensko življenje bo v juliju tako za samske kot za vezane vodnarje polno vzponov in padcev, ki jih boste sicer prenašali z nasmeškom, vendar si boste morali priznati, da vas to utruja in vas dela zmedene. Poskušali si boste urediti svoje intimno življenje, vendar boste premalo samozavestni, da bi udarili po mizi in naredili red, zato se boste zatekali v delo, kjer pa prav tako ne boste našli posebnega zadovoljstva, ampak le obveznosti, ki vas težijo. Kljub temu ne boste tako obupani, da si ne bi privoščili obilo poletne zabave in neprespanih noči, s katerimi si boste polnili baterije. Vaše obdobje nastopi v drugi polovici avgusta, ko se bo Venera preselila v znamenje tehtnice in dala zeleno luč ljubezni. Če ste vezani, boste končno našli skupni jezik in mir, ki ste ga pogrešali, no, pa tudi strast se bo vrnila med rjuhe. Če pa ste samski, se ne ukvarjajte preveč s prihodnostjo, ampak se samo prepustite trenutku. Naj vas ponese pridih pustolovščine, ne glede na njen konec, obžalovali ne boste ničesar. Ljubezenski semafor: - ZELENA: Dvojčki, raki in device bodo zaigrali na prave strune vašega srca, a bolj verjetno je, da ga boste podarili levom ali ribam. - RUMENA: Ovni in strelci vas vedno zanimajo, a kmalu zdolgočasijo, biki, škorpijoni in vodnarji pa pomenijo le tekmo, kdo bo bolj trmast. - RDEČA: Tehtnice in kozorogi vam ne bodo dišali. Prvi, ker so preveč mlačni, drugi, ker so preveč ukazovalni.

RIBI (19. feb – 20. mar) Sreča, ki traja

Jupiter v raku in Saturn v znamenju škorpijona sta vaša velika zaveznika to poletje, zaradi katerih bodo stvari tekle gladko. Julij bo zelo romantičen, partnerju boste nenehno izkazovali nežnost, ki vam jo bo vračal še z večjo mero, zato boste mirni in srečni. Če ste samski, ne pričakujte, da boste svoj status zadržali, saj vas bodo oblegali kot čebele med, vi pa se boste med veliko izbiro kar težko odločali. Dovolj boste samozavestni, da ne boste hiteli v odnos, saj ste trenutno zelo srečni sami s sabo, poleg tega pa boste vklopili tudi razum, ki vam bo svetoval, da se ne prenaglite. Če si ne želite ničesar resnega, se boste odlično zabavali tudi v neobveznih druženjih. Avgust ribam prinaša nekaj ljubezenskih vzponov in padcev, ki pa jih niti najmanj ne bodo doživljali kot usodne, ampak kot dobrodošlo izkušnjo. Vsekakor ste ribice tisto nebesno znamenje, ki jih bo ljubezen našla sama od sebe in razvajala, razvajala, razvajala ... Ljubezenski semafor: - ZELENA: Biki, device in kozorogi vas bodo spravljali v dobro voljo, ovni, raki in škorpijoni pa v ekstazo. Ne razmišljajte preveč! - RUMENA: Dvojčki in ribe vas bodo privlačili, a bodo sami sebi preveč pomembni, da bi zdržali z njimi. Levi, tehtnice in strelci vam ne bodo dali dihati, očarljivost gor ali dol. - RDEČA: Vodnarji so verjetno edini, ki vas bodo uspeli pripraviti do nemira, a ne v pozitivnem pomenu.

Ne spreglejte