Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
30. 6. 2021,
13.57

Osveženo pred

2 leti, 11 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

spolnost urgenca.com PR članek

Sreda, 30. 6. 2021, 13.57

2 leti, 11 mesecev

Res seksamo samo še virtualno?

Oglasno sporočilo

Tako kot vsako leto so tudi letos pri portalu za erotične zmenke Urgenca.com pripravili nadvse zanimivo in zelo "vročo" anonimno nagradno anketo o spolnih navadah Slovenk in Slovencev. Tam so anketirance povprašali o njihovih spolnih fantazijah in intimnem dogajanju takrat, ko jih nihče ne gleda.

urgenca.com | Foto:

Pandemija spreminja našo spolnost

Čeprav sprva tega ni želel nihče verjeti in čeprav je vsak drugi odmahnil z roko, ko je zaslišal vprašanje o posledicah pandemije na naše spolno življenje, pa rezultati govorijo sami zase. Kar 43 % vseh vprašanih je namreč priznalo, da se zaradi dolgotrajne odsotnosti socialnih stikov precej pogosteje samozadovoljujejo.

urgenca.com | Foto:

Zgodil pa se je še en večji premik, ki bi lahko nakazoval, da gre ravno za posledico pandemije in dolgotrajne zaprtosti med štirimi stenami. Da posegajo po erotičnih igračkah, je namreč priznalo celo 10 % vprašanih več kot lansko leto! Bomo odslej seksali samo še solo in virtualno?!

PREVERI vse rezultate ankete!

urgenca.com | Foto: S prvim spolnim odnosom se je večina vprašanih žensk in moških srečala pri 17 letih. Obstajajo pa malenkostna odstopanja, ki kažejo na to, da so dekleta pri teh rečeh nekoliko bolj zgodnja kot fantje. V anketi se pojavijo še vprašanja o tem, kolikokrat hlinimo orgazem, katere so naše najljubše poze in tudi, kaj je tisto malce bolj nenavadno, kar nas privlači.

Med znanimi Slovenkami in Slovenci največ erotične energije očitno oddajajo Jasna Kuljaj, Katarina Čas, Sebastian Cavazza in Jan Plestenjak.

Kot zanimivost dodajmo še dva podatka. Da sebe vidijo kot biseksualno osebo (nekdo, ki ga spolno privlačita oba spola), je odgovorilo 9 % moških in kar 19 % žensk!

Mobilna tehnologija kot okno v svet intime

Jasno je, da je naš pametni telefon vedno pri roki, kot je ves čas tudi v stiku s svetovnim spletom. Prav to nam omogoča, da svoje najbolj skrite fantazije izživimo na ta način. Da pametni telefon ali tablični računalnik uporabljajo kot kanal za vroče spoznavanje in iskanje žgečkljivih vsebin, je priznalo kar 58 % vseh vprašanih.

Urgenca.com se lahko pohvali s tem, da svojim uporabnikom (ta hip že več kot 126 tisoč!) ponuja izjemno aplikacijo za vroče spoznavanje in iskanje spolnega partnerja. Na prenovljenem portalu je tudi več kot 50 tisoč zelo vročih fotografij uporabnikov, registracija in postavitev profila pa sta povsem brezplačna.

urgenca.com | Foto:

Vas je ta hip "požgečkalo" globoko v trebuhu? Izkoristite to priložnost za BREZPLAČEN 3-dnevni preizkus najbolj vročega portala v Sloveniji!

Pripadnice nežnejšega spola imajo posebno čast, da lahko preizkusijo BREZPLAČNO uporabo Urgenca.com do 31. 12. 2021!


Naročnik oglasne vsebine je Urgenca.com.

Ne spreglejte