Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
25. 3. 2016,
15.09

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

sanjska poroka zmenek na slepo

Petek, 25. 3. 2016, 15.09

6 let, 6 mesecev

Romana in Marko sta se spoznala na ona-on.com, kje se še spoznavamo Slovenci?

Oglasno sporočilo

Foto: ona-on.com

Najina zgodba 2015 bo kmalu dobila svoj sanjski konec, zanima pa nas, kje se (poleg spleta) spoznavamo Slovenci.

Zvončki so že naznanili pomlad, za nami je tudi gregorjevo, dan, ko se ženijo ptički. Prvi zvončki pa letos niso napovedali le pomladi, ampak tudi že drugo Sanjsko ona-on.com poroko, na kateri se bosta poročila Romana in Marko, zmagovalca natečaja Najina zgodba – Spoznala sva se na ona-on.com.

Sanjska poroka, wellness razvajanja, kulinarična doživetja … Si tudi vidva želita teh lepih nagrad? Želita biti navdih tistim, ki še iščejo pravo ljubezen? Sta se spoznala na ona-on.com? Natečaj Najina zgodba – Spoznala sva se na ona-on.com poteka tudi letos, zato delita z nami vajino zgodbo in pomagajta nekomu do lastne zgodbe o ljubezni, vidva pa se lahko potegujeta za Sanjsko poroko!


Še vedno iščeš pravo ali pravega? Poišči svojo sorodno dušo tudi ti!


Priprave na Sanjsko ona-on.com poroko 2016 skoraj pri koncu

 | Foto: ona-on.com Foto: ona-on.com

Priprave na Sanjsko ona-on.com poroko, ki bo maja na zaželeni poročni lokaciji Ribnika pri Lisjaku, so skoraj že končane. Romana si je v poročnem salonu White Couture izbrala svojo sanjsko poročno obleko, poročni prstani iz Zlatarnice že čakajo na svoja nova lastnika, nekaj manj kot sto svatov pa bo kmalu prejelo poročno vabilo izpod rok Katarine iz podjetja Kaligrafija s Katarino.

 | Foto: ona-on.com Foto: ona-on.com

Da bo Romanina in Markova Sanjska ona-on.com poroka potekala brez težav in da bo cvetje iz cvetličarne Happy Day vsak trenutek na pravem mestu, bo poskrbela organizatorka porok Petra Starbek iz agencije Storija Inženiring, njun najsrečnejši dan pa bodo ovekovečili pri K.Marcella Photography in pri videografiji Jean Kanoyev.

 | Foto: ona-on.com Foto: ona-on.com

Maja Ašič Make Up bo našo nevesto naličila, da bo najlepša s svojim možem zaplesala prvi ples, za brezhibnost katerega bodo poskrbeli v plesni šoli La Bolita, zabava in ples ter razrez kulinarične kraljice večera – poročne torte iz Kavarne Pri Nejcu – bodo potekali pod šotorom Lisjakovega loga in v ritmih glasbene skupine The Hangover Ladies.

Poglejte si utrinke s prve Sanjske ona-on.com poroke 2015, ko smo poročili Saro in Žiga:

Si tudi vidva želita sanjske poroke? Sta se spoznala na ona-on.com? Prijavita svojo zgodbo na natečaj Najina zgodba – Spoznala sva se na ona-on.com, morda bomo Sanjsko ona-on.com poroko 2017 načrtovali prav za vaju.

Kje se še spoznavamo Slovenci?

Kje sta se spoznala Romana in Marko, že vemo, zanima pa nas, kje se še (poleg spleta) spoznavamo Slovenci in kam hodimo na zmenke. Izpolnite kratko anketo Zmenki & spoznavanje po slovensko in nam pomagajte do odgovorov. Vaš čas bomo nagradili z lepimi nagradami.

Zmagovalca letošnjega natečaja Najina zgodba – Spoznala sva se na ona-on.com bomo razglasili 19. junija na tradicionalnem Največjem spoznavnem pikniku, ki bo letos potekal že četrtič. Ne bo manjkalo športnih iger, plesne animacije, dobre hrane ter seveda druženja in spoznavanja.

Se vidimo 19. junija na Največjem spoznavnem pikniku v Wellness in šport centru Harmonija v Mengšu.

Ne spreglejte