Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
25. 5. 2021,
15.43

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Veneticom

Natisni članek

erotika urgenca.com zmenki advertorial

Torek, 25. 5. 2021, 15.43

2 meseca, 2 tedna

Slovenke in Slovenci podiramo tabuje - VROČA ANKETA

Vsebino omogoča Veneticom

Še pred kratkim smo Slovenke in Slovenci veljali za dokaj zaprt narod, ki še posebej o spolnosti ne govori veliko. A v zadnjem času se stvari močno spreminjajo, kar ugotavlja tudi velika NAGRADNA ANKETA – SEKS IN SLOVENCI 2021, v kateri je na voljo pet vročih daril za vse udeležence in sodelovanje v nagradnem žrebanju za še posebej seksi nagrade.

ona-on | Foto:

Anonimna anketa, v kateri vsako leto sodeluje več tisoč anketirancev, jasno nakazuje spremembe v našem razmišljanju. Če še pred časom o svojih najintimnejših mislih in fantazijah ne bi spregovorili niti z najboljšim prijateljem, pa se naša družba resnično odpira. Stekli so pogovori med partnerji, kar ima za posledico tudi boljšo spolno izkušnjo, prav tako pa strmo narašča iskanje spolnega partnerja prek spleta.

Smo res postali bolj odprti?

Zelo zanimivo in vročo vseslovensko anketo vsako leto organizira eden najbolj vročih portalov pri nas Urgenca.com, kjer svojega spolnega partnerja ali avanture išče že več kot 126 tisoč registriranih uporabnikov. Vsekakor dober odgovor na vprašanje iz ankete o tem, ali Slovenke in Slovenci iščemo svojega spolnega partnerja tudi prek spleta.

Tudi odgovori na vprašanja glede ogledovanja erotičnih vsebin povedo veliko. Kot zanimivost dodajmo, da sta si v tem pogledu oba spola iz leta v leto vse bližje. Seveda, tudi ženske zanima erotika, spolne fantazije pa so tako ali tako v nas že od nekdaj, le priznati in izživeti si jih morda nismo upali tako svobodno, kot to počnemo danes. Za erotične vsebine na svojem vročem blogu Evin Svet skrbi virtualna skrbnica Eva s svojimi erotičnimi zgodbami, nasveti in pikantnimi članki. Vedno je za pomoč pri uporabi na voljo tudi uporabnikom portala Urgenca.com.

ona-on | Foto:

Zakaj bi kdo iskal spolnega partnerja prek spleta?

Tudi s tem vprašanjem so se ubadali avtorji ankete in izkazalo se je, da gre za kar nekaj različnih odgovorov nanj. Na eni strani so tisti, ki živijo svobodno spolnost brez zadržkov ter so vajeni svoje fantazije nesramežljivo deliti in doživljati na odprt način.

Na drugi strani so tisti, ki s partnerjem ne morejo uresničiti svojih sanj, in takšni, ki neradi ure in ure posedajo na zmenkih, ampak si "akcije" želijo precej hitreje. Morda bo kdo težko verjel, a številke govorijo same zase. Sploh pa s tem ni nič narobe, če se najdeta dva (ali pa trije, štirje …) s podobnimi željami in si na ta način uresničita svoja globoka hrepenenja.

Virtualna napetost med korono

Ljudje se radi spoznavamo prek spleta, to ni nobena novost. A različne spletne aplikacije in sofisticirana orodja, kakršna so na voljo tudi na portalu za erotične zmenke Urgenca.com, poskrbijo za to, da gre vse skupaj še stopničko višje. Vroči klepeti, izmenjava vročih fotografij in tudi AVDIO/VIDEO klepet omogočajo uporabnikom, da stopnjo vzburjenja ponesejo v povsem nove dimenzije.

To je še kako prišlo v poštev v zadnjem obdobju, ko je bilo spoznavanje novih ljudi močno oteženo. Tako ne čudi podatek iz omenjene ankete, da se kar dobri dve tretjini vseh vprašanih erotičnih vsebin in vročih klepetov lotevata s pomočjo pametnih mobilnih naprav, skoraj polovica vprašanih pa je priznala, da je že poskusila seks prek telefona. 41 odstotkov jih medtem priznava, da se zaradi epidemije več samozadovoljujejo.

ona-on | Foto: Če kdaj, potem zdaj!

Še nikoli v preteklosti ni bilo lažje priti do erotičnih vsebin, zmenkov in erotičnih doživetij, ki izpolnijo vse skrite želje. Imate ta hip kurjo polt in v vas narašča avanturistični duh, ki si želi uiti iz stekleničke, kjer je že predolgo zaprt? Izkoristite to priložnost za BREZPLAČEN tridnevni preizkus najbolj vročega portala v Sloveniji!

Eva pa ima še eno posebno sporočilo in darilo:

"Drage moje dame, ženske in punce, v katerih vre od poželenja. Izpolnite si vse svoje skrite želje in doživite erotične trenutke v dvoje z nekom, ki bo znal uresničiti vaše fantazije! Podarjam vam BREZPLAČNO uporabo Urgenca.com do 31. 12. 2021!" Urgenca je spoznavni portal za odrasle, kjer slovenska Anastasia spozna svojega gospoda Greya.

ona-on | Foto:

Ne spreglejte