Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
14. 4. 2015,
7.53

Osveženo pred

3 leta, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

sejem otroška oprema

Torek, 14. 4. 2015, 7.53

3 leta, 5 mesecev

Veliki sejem rabljene otroške opreme

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Veliki sejem rabljene otroške opreme bo 18. in 19. aprila 2015 od 9.00 do 19.00 na Dunajski 125 v Ljubljani (nekdanji Merkur, pri AMZS).

Kupujete ali prodajate rabljeno otroško opremo?

Veliki sejem rabljene otroške opreme bo 18. in 19. aprila 2015, od 9. do 19. ure, na Dunajski 125 v Ljubljani, bivši Merkur (pri AMZS). Vse informacije na BabyBook.si.

Sprejem izdelkov (rabljena otroška oprema) v komisijsko prodajo bo že v tednu pred sejmom vsak dan med 15.00 in 16.30, v petek pa od 15.00 do 20.00. Priporočamo, da izdelke prinesete najpozneje v soboto zjutraj, da si jih bo lahko ogledalo kar največ zainteresiranih kupcev, saj si boste s tem povečali verjetnost, da bo vaš izdelek prodan.

Če boste v prodajo predali več kot 15 izdelkov (prinesete lahko neomejeno število izdelkov), lahko to storite izključno v tednu pred začetkom sejma, še posebej dan pred sejmom, v petek popoldan, ko bomo sprejemali večje količine.

V komisijsko prodajo lahko prinesete naslednje izdelke:

Prosimo, da prinašate ohranjene in očiščene izdelke z vsemi pripadajočimi komponentami. (Slabo ohranjenih ali močno obrabljenih izdelkov ter izdelkov z manjkajočimi komponentami ne sprejemamo!) V komisijsko prodajo NE bomo sprejemali drobnih artiklov, kot so:

- oblačila in obutev zaradi obvladljivosti števila artiklov v prodaji in preglednosti, - hojice, ker po mnenju strokovnjakov lahko škodijo fizičnemu razvoju otroka, - elektronske wi-fi varuške in wi-fi kamere za videonadzor otroka oz. vse, kar oddaja elektromagnetno sevanje, saj lahko škodi otrokovim možganskim celicam, - stekleničke, dude, banjice, kahlice in koši za plenice zaradi higienskih razlogov, - posteljina in vzmetnice, - igrače, igralne mize in podloge, gugalnice, peskovniki, vrtne hiške, tobogani, glasbeni vrtiljaki, plišaste igrače in napihljiva igrala, - kompleksni izdelki, ki jih je treba za pregled sestaviti (šotori in sestavljivi baldahini za na plažo in podobno), - zelo veliki izdelki, ki zavzamejo veliko prostora - in podobno. Če opreme, ki jo želite prodati, ne najdete na seznamu artiklov, najprej preglejte seznam izdelkov, ki jih ne sprejemamo. Če svojega izdelka ne boste našli na nobenem od obeh seznamov, pošljite fotografijo izdelka na info@babybook.si in prejeli boste odgovor.

Vse informacije na BabyBook.si. Lepo pozdravljeni in se vidimo na sejmu, Ekipa BabyBook

Ne spreglejte