Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
15. 3. 2016,
16.00

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Ona-on.com

Torek, 15. 3. 2016, 16.00

6 let, 6 mesecev

VIDEO: Kako se končajo spletne zmenkarije Urške in Nipkeja?

Oglasno sporočilo

Foto: ona-on.com

Raper Nipke predstavlja nov videospot za svoj singel Internet Girl.

Nipke v svojem novem videospotu za singel Internet Girl predstavlja svojo izkušnjo s spoznavanjem prek spleta.

Zgodba razkriva, kako lahko v dobi interneta in spletne komunikacije ustvarimo odnos, v katerem fantaziramo o drugi osebi in iščemo svoje ideale v upanju, da najdemo sorodno dušo.

"V svojih pesmih večinoma govorim o sebi in svojih izkušnjah in to je ena od teh izkušenj, kjer so bili impulzi tako močni, da so se morali preliti na papir," o nastanku pesmi Internet Girl pripoveduje Nipke. Dodaja, da lahko poslušalci in gledalci od videospota pričakujejo "romantično, čutno zgodbo, s katero se lahko poistoveti marsikdo."

V videospotu si oglejte, kako sta se na ona-on.com spoznala Urška in Nipke.

Zasebni stiki na ona-on.com: Urška začarala Nipkeja

Nipke in Urška se spoznata na največjem slovenskem spoznavnem portalu ona-on.com, kjer se vsak dan spoznava več kot 160 tisoč samskih.

V tistem trenutku oba sveže samska, s prvim sporočilom pa sta začela graditi spletno romanco. Kako je njuna romanca potekala, si oglej v zgornjem videospotu.

Kako pa se njuna zgodba konča?

Kaj misliš, kako so se njune spletne zmenkarije končale? Sta se le srečala in razvila svoje spletno spoznavanje v resno zvezo ali se je vsak poskus, da bi se dogovorila za zmenek, končal drugače od pričakovanj?

Na največji FB-strani za samske VSI KI STE SAMSKI več kot 73 tisoč samskih razpravlja o tem, kako naj se njuna zgodba razplete. Pridruži se jim in soustvari drugi del zgodbe.

Nipke bo s pomočjo tvojega in preostalih odgovorov posnel nov singel Internet Girl 2, v katerem bo predstavil, kako se je spletna zgodba z Urško nadaljevala, zato na VSI KI STE SAMSKI hitro povej, kakšen je konec zgodbe.

 

Ne spreglejte