Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
22. 12. 2014,
7.28

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Ponedeljek, 22. 12. 2014, 7.28

6 let, 7 mesecev

Znani, ki so v letu 2014 menjavali pleničke

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Poleg zvezdniških porok in ločitev smo letos dočakali tudi nekaj dojenčkov, ki so na naslovnice prišli po zaslugi svojih slavnih staršev. Poglejmo, kdo od znanih obrazov je letos zibal.

Letos je za naravni prirastek poskrbelo tudi veliko domačih znanih obrazov, med njimi je največ športnikov in glasbenikov. Raper Zlatan Čordić, bolj znan kot Zlatko, je z ženo Rusko letos dočakal drugo hčerko Aino. Par ima še triletno Ni'jo Nur.

Letos poleti pa je očka postal tudi skakalec Jernej Damjan. Njegova žena Taya je rodila hčerko Niki.

Drugega otroka sta letos pozdravila tudi pevca Raay in Marjetka Vovk, člana zasedbe Tangels. Po sinu Vidu je na svet prišel še Oskar.

Oskarja pa sta dobila tudi igralca Bojan Emeršič in Viktorija Bencik. Par, ki ima 21 let razlike, ima še sina Tiborja.

Hajdi Korošec Jazbinšek, ki se je spomnimo po uspešnici Naš kuža, je z možem Urbanom slabih pet mesecev po poroki dobila fantka, ki sta mu dala ime Dante.

Prvorojenca je letos dobila tudi hči pokojnega pevca Branka Jovanovića Vunjaka – Brendija. Tina je sina z možem, članom ansambla Gadi Anžetom Zavrlom, poimenovala po očetu – Brendi.

Domača glasbenica Anika Horvat je rodila deklico, ki sta jo s partnerjem poimenovala Stella. Nekdanja slovenska pevka Pika Božič in predsednik uprave Zavarovalnice Triglav Andrej Slapar sta se letos razveselila nove družinske članice, ki sta jo poimenovala Lila.

Rokometaš Vid Kavtičnik in pravnica, nekdanja teniška igralka Maša Požar, sta dobila drugega otroka, sina Leva. Par ima še 4-letno Laro.

Sina Kosto je dobil tudi srbski pevec Željko Joksimović, družini pa sta povečala tudi teniška igralca Novak Đoković in Roger Federer. Novak in Jelena Đoković, ki sta letos tudi stopila pred oltar, sta sina poimenovala Stefan. Švicarski teniški zvezdnik Federer pa je na svet pozdravil še drugi par dvojčkov. Maja sta se mu rodila Leo in Lenny, z ženo Mirko pa že imata dvojčici Mylo in Charlene, ki sta se rodili leta 2009.

Monaška princesa Charlene in monaški knez Albert II. sta dobila dvojčka Gabriello Thérèse Marie in Jacquesa Honoréja Rainierja. Deček je kot moški potomec tudi prestolonaslednik, čeprav ni prvorojeni, saj monaška zakonodaja daje prednost dečku.

Prvega sina je letos dobil tudi smučarski as Ivica Kostelič, ki se je maja poročil z Elin Arnanrsdottir.

Letos pa so zibali tudi številni zvezdniki čez lužo. Tretjega otroka je pred kratkim rodila tudi Kourtney Kardashian, sestra slavne Kim. S Scotom Disickom sta ga poimenovala Reign Aston. Par ima še petletnega Masona in dveletno Penelope. Christina Aguilera in njen partner Matt Rutler sta letos dobila hčerko, ki sta ji nadela ime Summer Rain – v prevodu poletni dež. Christina ima iz prvega zakona z Jordanom Bratmanom še šestletnega sina Maxa.

Pri 54 letih je prvorojenca dočakal tudi televizijski mogotec Simon Cowell. Z Lauren Silverman sta sina poimenovala po njegovem očetu Ericu.

Tamara Ecclestone, hčerka očeta formule 1 Bernieja Ecclestona, v kateri se pretaka tudi hrvaška kri, je letos povila deklico. Z možem Jayem Rutlandom sta jo poimenovala Sophia.

Pri 29 letih je svojega prvega otroka rodila tudi ameriška igralka Scarlett Johansson. Hčerki sta z zaročencem Romainom Dauriacom dala ime Rose.

Robbie Williams in njegova žena Ayda Field sta letos dobila dečka z imenom Charlton Valentine. Par ima sicer že enega otroka, hčerko Teddy.

Victorijin angelček Doutzen Kroes je poleti rodila deklico Mylleno Mae. Lepotička ima z možem Sunneryjem Jamesom še triletnega sina.

Kup pleničk pa je letos zamenjalo še več slavnih parčkov. Prvorojenko Wyatt Isabelle sta letos dobila igralca Mila Kunis in Ashton Kutcher, prvo hči pa sta letos dobila tudi Eva Mendes in Ryan Gosling, ki sta jo poimenovala Esmeralda.

Igralski parček, Elsa Pataky in Chris Hemsworth, sta še eden od zvezdniških parov, ki so letos dobili kar dva otroka hkrati – dvojčka, seveda. Že tretjega sina sta dobila pevka Gwen Stefani in Gavin Rossdale, Megan Fox in Brian Austin Green pa drugega.

Ne spreglejte